Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (68)

plakát

Berkshire County (2014) 

Po dlouhé době slasher, který stál za to. :) Atmosféra skvělá a napětí pořád stoupalo a stále se něco dělo. Ano, jako ostatní vyvražďovačky je to klišé, ale tohle mě vážně bavilo a klidně bych se podívala znovu. Jsem moc spokojená s takovými filmy.

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Díky bohu, že existuje James Wan, který tu hororovou scénu zachraňuje, kde se dá! Nemám k tomu, co dodat. Bála jsem se víc, než dost, určitě se na to podívám ještě jednou. Topovka. ♥

plakát

Piranhaconda (2012) (TV film) 

Když se na to jdete dívat s úmyslem, že je to další zvířátková blbost, neurazí vás to, ale spíš pobaví. :)

plakát

Ratter (2015) 

Film mě bavil a udržel si mou pozornost od začátku až do konce. Jen je škoda, že to nepokračovalo dál, určitě by to stálo za to. Za mě moc fajn snímek, který by si zasloužil lepší konec.

plakát

Předstírání (2014) (seriál) 

Jednoduchý, milý a odpočinkový seriál, který má velmi slušně nakročeno. :)

plakát

Les sebevrahů (2016) 

Bohužel film nevyužil potenciál skutečně děsivého místa. Strach ani napětí jsem během filmu necítila, spíš se asi jen třikrát lekla a lekačky z filmu horor prostě neudělají.. Těšila jsem se na to poněvadž mám ráda horory, co se odehrávají v lesích, na opuštěných místech atp. ale tohle bylo zklamání.. Asi se to více bude líbit těm, kteří s horory "začínají". Jinak pro mě po několikaleté "hororové praxi" to prostě byly vyhozené peníze a podruhé se na to určitě nepodívám. Je to škoda..

plakát

Odebrat z přátel (2014) 

Tak takové horory by se mohly objevovat každý den. Říkala jsem si, co ještě přijde a co mě ještě překvapí. Skvělé zpracování a nápad. Velmi dobrá práce. Herci byli báječní. Rozhodně stojí za to. Dala bych ten film ještě jednou bez výčitek svědomí a klidně ještě třikrát! Pecka!! :)

plakát

Enter Nowhere (2011) 

Ale jo, tohle se mi líbilo! Zpočátku se to zdálo, jako další klišé, ale hezky se to rozjelo a až do konce jsem si říkala, co ještě dalšího přijde. Slušná kamera a úžasná atmosféra.

plakát

Alone with Her (2006) 

Podle těch reakcí jsem si myslela, že to bude vážně bomba, ale nebyla. Říkala jsem si, kdy jako z toho budu unešená a nadšená. Ale jaksi to nepřišlo. Ta jedna hvězdička je jen za nápad. Ztracená hodina a půl. Nestojí to za to. Bohužel..

plakát

Rumah Dara (2009) 

Příjemná jednohubka, která neurazí. Naopak je to podle mě více hororů v jednom. Hostel a Texaský masakr. Ale i přesto je to na zahnání nudného večeru i celkem fajn. Originalitu jsem nenašla žádnou, ale je to krvavé a brutální, což jistě potěší fanoušky tohoto žánru. Nekteré herecké výkony se mi opravdu nelíbily, občas i přehrávání. Ale i tak jsem to dokoukala do konce a dala filmu šanci.