Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (305)

plakát

Rabu&Písu (2015) 

Tak trochu zklamání. Rozhodně jiný Sono, pořád ulítlé, ale jiné. Je to japonská pohádka. Filmy Sona jsou tak jiné, a u každého jeho filmu se prostě cítíte tak zvláštně, protože to co se děje na obrazovce je prostě nepopsatelné. U tohohle filmu jsem ten pocit neměl. Vlastně mě to ani moc nebavilo. Tímhle směrem prostě ne. Je to prostě strašně light, ňu ňu ťu ťu, a takového Sona nechcete.

plakát

Kevin Hart: What Now? (2016) (pořad) odpad!

Někomu stačí mikrofon a pódium. Kevin je takový exhibicionista, pozlacený mikrofon, všechny ty obrazovky s pozadím, které dokreslují věci o kterých právě mluví, světla, piča gansta věci, a frajer zapomněl na humor. Ha! Kokot. Jednou jsem se malinko pousmál. Bylo to v části o kávě-Starbucks. Už ten úvod, to jako Really??? Nemyslím Halle Berry, s kruhama pod vočama, to byl totální trapas, myslím úvod s mývalem, modlil jsem se ať to skončí, normálně mi bylo za něho trapně. Vůbec se nebudu rozepisovat. Viděl jsem Kevina v nějakých skečích apod. a to stálo za to, umí být vtipný ale toto? Zábava pro černochy, protože jestli znáte jejich náturu, pochopíte. Pro mě k uzoufání nuda.

plakát

The Grand Tour (2016) (pořad) 

Top Gear, pamatujete jak se u něho dokázal člověk nasmát. No v The Grand Tour mi přijde že se chlapi zaměřili už pouze na humor, což není na škodu. Je to vůbec ještě o autech? Jasně! Podle mě posunuli laťku trochu výš, peníze pořád jsou a Clarkson a spol. si dělají jen co je napadne. Jen tak dál. Zatím VŠECHNY díly stojí za to. Co na to říct? A navíc se Clarkson ze všech těch žalob ani neponaučil, pořád si otvírá hubu.Yep.

plakát

David Brent: Na turné (2016) 

Líbí se mi Rickyho tvorba, a považuji ho za jednoho z nejzábavnějších lidí planety, ano, až tak!!! Pokud vezmete v potaz co za život udělal, on se prostě ničeho nebojí, ale hlavně, dělá si srandu i sám ze sebe. David Brent: Life on the Road je filmem ve kterém je Ricky opravdu ve skvělé formě, výborně pracuje s herci, sám je dobrý herec, vtipy jsou vypointované, ale v jeho tvorbě je vždycky i dost lidskosti, vzpomeňte třeba na Dereka, tam to vytáhnul dost, co? I když se nasmějete, je vám Davida chvílemi líto, je v tom takový život, nevím jak to popsat. Je to prostě hrozný kokot ten Gervais, a rád bych si s ním zahrál na kytaru. Ne vždy hraje v dobrých filmech ale pokud si je sám režíruje, věřte tomu že to bude kurevský nářez. A ten jeho úšklebek :DD

plakát

Olive Kitteridgeová (2014) (seriál) 

Jedno z těch děl, ze kterého si opravdu něco odnesete.

plakát

Pařba o Vánocích (2016) 

Jedna hvězda za Jennifer. Mám ji rád. Ani ne v půlce filmu jsem odešel z kina.

plakát

Patient Seven (2016) 

Psychiatrická léčebna je na horor místo jako stvořené. Psychiatr vyslýchá pacienty, každý zažil něco jiného, máme tu zombie, vymítání, upíry.. Co absolutně neklape je atmosféra, opět. Alespoň máme hodně krve, avšak nic převratného. Zabíjí to i herci, a ani hudební doprovod není nic extra, spíše velkej shit. Koukatelné to je, a i když bez nějaké gradace, tak alespoň máme na konci nějaký zvrat....

plakát

El cadáver de Anna Fritz (2015) 

Naprosto úžasný námět. Jak jsem si přečetl popisek k filmu, hned jsem to musel vidět. Je to nechtěná komedie, hlavně ty hlášky na začátku, i pár scén během filmu je prostě úsměvných. Hodně to kazí zpracování, které působí dost takovým plytkým dojmem. Bez napětí, atmosféry, ale zajímalo mě jak to nakonec dopadne. A to zas musím říct že jako ano, konec se mi líbil, a taky to hodně zachraňuje. Navíc filmu hraje do karet i krátká stopáž. Uprostřed filmu jsem se musel nasrat... Proč tu piču herečku nezabili hned??? Celkově to ve mě zanechává pocit jako bych se dodíval na dobrou komedii. Dobrý pocit. Jenže tohle má být thriller.

plakát

The Monster (2016) 

Poněkud skromné, pár postav, pár aut, večer, prší, a jedna příšera. Atmosféru to opravdu nemá, a vše to zachraňují jen výkony hlavních představitelek. Ella Ballentine byla skvělá, a Zoe Kazan je fajn. Musím však uznat že stačilo málo a bylo to opravdu koukatelné. Zas tak laciné to nebylo, dokonce i ty flashbacky třeba mně vůbec nevadily, protože byly provedeny dobře a s postavami vás to opravdu sblíží (což byl účel, že..). Stačilo jen trochu více zapracovat na vybudování atmosféry, a bylo to, tady však Bertino zklamal, a u tak komorního hororu je atmosféra několika násobně více třeba, když tu není krev.. Nebo třeba kozy :) Proto dvě hvězdy..Se třemi bych opravdu křivdil povedenějším snímkům. Není atmosféra, není nic, a to mám Zoe rád.

plakát

Nebezpečné pokušení (2015) 

:D Víte co je na tomhle úplně nejhorší? Že si Eli Roth myslí že je dobrý režisér. Ono to nefunguje ani jako thriller. Ten začátek dává tušit že se nám to nějak zvrhne, a ta atmosférka tam nějaká i je( lidi tu píšou že ty dvě herečky nic nehrajou, ale jo, něco hrajou ). To zpracování je naprosto příšerné!! Je očividné co chtěl Roth točit, jenže je to tak mdlé, že, já ani nevím proč jsem to dodíval. Žádné napětí, nic. Nějací lidi chodí po baráku.. :) Že se Eli nebojí krve, to víme, jenže tady vsadil na něco jiného (krev tady nehledejte..), vsadil na, no on si myslel!!, vlastně, že na něco si vsadil, ale nevyšlo mu to. Když mu tam napochodují ty dvě slečny, tak jsem se těšil až se svlíknou, no a pak bylo po všem a zbytek filmu už mě nechyt. Jestli tohle měl být nějaký psychonátlak, no shit. Víte co? Kdyby si Eli tak nevěřil, a třeba to netočil on, ale někdo jiný, a prostě by se to netvářilo tak jakože tuctově, asi bych šel i s hodnocením nahoru. A to Pixies na konci?? To jsi jinak nedal. Eli ty jsi asi v jinčí piči!!!