Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené filmy (9)

Avengers

Avengers (2012)

Dámy a pánové, připravte se na zatím nejlepší komiksový nářez, který jste kdy měli možnost vidět. Když je Země v ohrožení, největší hrdinové planety se musí spojit a bojovat úchvatné dvě hodiny proti padouchovi, na kterého by samostatně nestačili. Avengers se konečně dočkali důstojného filmu. Joss Whedon vytvořil únikátní snímek naplněný vtipnými hláškami a skvělou akcí, na kterou už nikdy nezapomenete. Nebojte se, že ději nebudete rozumět, protože na začátku je vše vysvětleno i pro ty, kteří o komiksech moc nevědí. Poslední půlhodinka filmu - propracovaná akce, která neměla slepé místo. Jossi Whedone, tohle se ti vážně povedlo.

Hobit: Šmakova dračí poušť

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)

Rok čekání se opravdu vyplatil. Peter Jackson zase jednou ukázal, že umí natočit film dlouhý 2 hodiny a půl, tak aby jste se ani na okamžik neodtrhli od děje. Nejlépe zvládnutá scéna byla asi honička v sudech - akční, nápaditá a kupodivu i vtipná. Co ale bylo absolutně dechbedoucí byl DRAK. Nejenže při hlasu toho plaza mi běhal mráz po zádech, ale od začátku do konce kdy byl na plátně jsem nemohla zavřít pusu - prostě jsem jen čuměla (a když jsem se rozhlédla po sále, byli jsme na tom všichni stejně :) ). Ten drak byl prostě enormní. Když na konci letí na Jezerní město se slovy "Já jsem smrt." říkáte si "Tak přátelé, a těď jste všichni v pořádný bryndě" a ... nic. Když začli běžet titulky, chtělo se mi křičet, protože 12 měsíců asi nevydržím. Bylo tu pár věcí které přidali a nebyli v knize a myslím že lépe udělat nemohli. Skvělý film.

LEGO® příběh

LEGO® příběh (2014)

Krásný film pro děti i pro ty větší. Bylo to vtipné, jednoduhé a ani trochu trapné jak by se u takové kombinace dalo čekat. Některé prvky sice jako by odkoukali od Toy Story, ale vždiť se jedná o hračky pro děti a ten prvek tam asi musel být. Kromě postav vytvořených speciálně pro tenhle film tu najdeme i mnoho známích tváří, jmenovitě skoro celou Justice League, Gandalfa a jedno nečekané duo z dalekého vesmíru :). Netušili by jste co všechno se dá udělat z lega. Moc pěkný film.

Ovládací panel
1 bod