Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Svatební cesta (2014) odpad!

Celý ten film byl utrpení. Ze začátku dva ucmoulaní věčně cvrlikající nadrženci... Z nesympatické zrzky se stane ještě víc nesympatická hysterická kráva, všechna čest tomu chlapovi, že jí jednu nenatáhl - ale to holt neměl herec ve scénáři... A když už byl konečně konec tak absolutně nedomyšlený, WTF, nechápu, jeden z těch nejhorších braků ever.

plakát

Poslední minuty na Zemi (2011) (TV film) odpad!

Poslední minuty na zemi, přesně tak jsem se cítila při sledování tohoto filmu, který jsem zcela sadomasochisticky za doprovodného naříkání "Už bude konec?!" shlédla až do konce. Nikdy víc.

plakát

Zbouchni mě! (2008) 

Hodnocení tohoto filmu bude snad těžší, než samotné shlédnutí. Ale na romantickou komedii jsem se skutečně málo smála a dost často jsem se cítila trapně. Ani ne kvůli nehodě se stříkačkou a dortem, jako kvůli stupidnímu scénáři. Ale to k tomuhle druhu filmu nejspíše patří? Nemyslím si, "zbouchni mě" určitě není jedinou romantickou komedií, kterou jsem viděla. Ale z kombinací GB/USA/GER nemůže nejspíš vzejít nic lepšího.

plakát

Devoured (2012) 

Film vás táhne do děje hned ze začátku. Seznámíme se s hlavní hrdinkou, která prožívá každodenní rutinu. Vstát, jít do práce a vydělat co nejvíce peněz na synovu operaci. Než se však začnou dít zvláštní a ne zrovna racionálně vysvětlitelné věci. 3/4 filmu ve vás buduje napjatou atmosféru, dokud nepříjde snad jediná pořádná lekačka, u které se mnou málem seklo. A potom teprv film začíná mít grády. A potom bum! Je konec, za který jste i svým způsobem rádi. Alespoň tedy, já byla určitě.

plakát

Temné patro (2008) 

Jsem velkým fanouškem hororů, ale... Jednoduše se neumím přenést přes tu malou otravnou mrchu, které bych tu červenou tužku nejraději zarazila hluboko do.... Ehm. Cítila jsem z filmu obrovský potenciál a myšlenku. Hrátky s časem, paradoxy atd (přesto by mně zajímalo, co tím bylo zamýšleno). Ale nadějný náběh, i přes tu "Já chci červenou tužku!"mrchu, dost pokazil příchod rádoby monster (z hlubin pekelných?) Můžete se na to podívat už jen ze zvědavosti, ale víc od toho nečekejte.

plakát

Marina (2006) (seriál) 

Typická mexicko-kolumbijská telenovela. Chudé dívce zemře matka a zůstane sama, zničehonic se objeví bohatý muž, který je jejím strýcem a dívka se přestěhuje, telenovela může začít... Děj se natahoval celých 168 dílů a někdy jsem si po shlédnutí připadala jako po lobotomii. Poslední 169 díl můžete přirovnat k jedné natlakované plechovce obsahu 4 dalších dílů... Krom nádherného výhledu na Acapulco se vám skýtá také pohled do naducaného výstřihu hlavní záporné postavy. Kvůli záporným postavám jsem tedy vydržela koukat až do konce. Jako vždy ty hodné postavy byly naivní, hloupé, ale přece krásné a hodné! Obrovské plus mají u mně také dabéři, přičemž na jednoho připadalo klidně i více než dvě postavy. I přes svou stupiditu jsem se u seriálu bavila.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Dost mně překvapilo umístění 5. nejlepší seriál. Co činí GoT tak oblíbeným? Jsou to převážně herci, příběh, či hromada násilí a sexu? Ruku na srdce, násilí ani hromada sexu asi nemůže překvapit nikoho, kdo zná seriály HBO. Seriál mně v prvních chvílích zaujal. Semtam lehké gore, přes záhadné týpky v lese a softcore porno. Až jsme se dostali k smrtící nudě, kdy se přemáháte přeskočit nudné a patetické žvásty některých postav. Každý z nás má své vlastní představy o fantasy, ale ty mé jsou trochu jiné... Přesto tento seriál neodsuzuji a to právě díky herci Iwan Rheon (znáte z Misfits) a jeho perfektním vyobrazením psychopata - Ramsay Bolton/Snow.