Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (1 156)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Crazy komedie po cesku, kde to snad docela dobre funguje. Podobnych pokusu bylo uz vic, ale tady je to faj a myslim, kdyz se k tomu po case vratim, najdu tam jeste nekolik veci, ktery me dostanou. Kupodivu dobry.

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Hodne chvil me pripomina ruskou kinematografii 70. a 80. let - dlouhy zaber, nekonecne dlouhy a ty divaku, ty si neco mysli. Takovych momentu tu byla kupa a ze by to neco dalo, tak to ani nahodou. Emocne prazdne, bez zatlaceni na pilu, s ceskymi bonpari apod. Kdyby se tu neobjevili ceske drobnosti a popisky, dalsi hvezda dolu. Snad bych ani nedokoukal.

plakát

Vojna a mír (1956) 

V dnešní době zbytečně natažené časově. Mnoho míst je nekonečně dlouhých, nezajímavých, nepoutavych, Bez jakékoliv atraktivity. Pravda je, že nejlepší filmy o Rusku nejsou ruské. Třeba např. Doktor Živago. To ale byla jina jizda.

plakát

Zalez do spacáku - Epizoda 1 (2024) (epizoda) odpad!

Po prvnich peti minutach je to jasne. Sracka, ktera nesnese zirajici oko divaka, co ma rad serialy z produkce Czech TV.

plakát

Piargy (2022) 

Ma to fantastickou atmosferu, vyborne herecke obsazeni a dej. Tohle se musi videt.

plakát

Hladoví po úspěchu (2023) 

Ten film me nacucaval po prvnich minutach a drzel me celou dobu. Skvela atmosfera, neokoukany scenar. Skveli herci, hlavne kuchar Hunger. Nevite, co bude za chvili a tak u toho sedite prispendleni a uzivate si film.  Tohle se fakt povedlo.

plakát

Wonka (2023) 

Uz pri prichodu do kinosalu jsem zpozornel. Vsichni v sedackach do 10 let. Co to? Jsem tu spravne? Byl jsem. A v prubehu filmu jsem pochopil. Ne, cilova skupina nejsou dospeli a odrostle deti, ale deti tak do 12 let. A s tim mam nejvetsi problem - dej skutecne tomu odpovidal. Jinak pekne, ale detsky zkratkovite, uspechane a lita se tam. Jak se nekde lita, pak je to ptakovina krome Letajiciho Cestmira. Ten to mel v krvi :).

plakát

Cesta do ráje (1997) 

Nic, co bychom uz nevideli. Jen trosku s jinymi veznemi - pouze zenami a s trochou radosti z hudby. Jinak bohuzel neprinasi nic noveho.

plakát

Šťastný to muž (2018) 

Film s dlouhou stopazi, coz vy ale nespozorujete. Tak to ma byt. Film plny zajimaveho vypraveni, zvratu, pychy, bohatskvi, chudoby a uzasnych technickych napadu, ktere preskocily mnoha leta. Pro me je tohle velky film, ktery nezadrhne a proste bavi a vtahuje do deje. Parada.