Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Začátek docela působivý, vzbudil očekávání a představy, že mě čekají opravdu děsivý, napínavý a promakaný odhalení. V poslední třetině filmu pro mě děj ztratil nejen hlavu, ale i patu a odcházela jsem s pocitem, že jsem dostala opravdu velkou zmrzlinu, slintala jsem jak kráva a po pár bliznutích mi upadla na zem, odkud jsem ji slízala, aby se neřeklo, i s psíma chlupama, exkrementama, broukama a vším, co se tam prostě nalepilo.

plakát

Sinister (2012) 

Celý film jsem byla napjatá jak kšandy, kšandy se napínaly víc a víc a gaťky se mi zařezávaly stále hlouběji do zadku na němž jsem seděla jak přikovaná, což mi aspoň pomohlo lépe kontrolovat svěrače ve vypjatých momentech. Vlastně jsem čekala, že mi při velkém finále ty kšandy nakonec prdnou, vystřelí oko nebo vymlátí zuby, ale byla jsem tak nějak vším tím napětím za celý film už přesycená, no prostě jsem se bála, bála, bála...a když jsem se pak měla bát nejvíc, tak ani hovno. Ale jako celek, hodně slušný.

plakát

Žena v černém (2012) 

Příjemná, nepřehnaná duchařina odehrávající se v prostředí, kde nejenže bys duchy očekával, ale spíš bys byl dokonce zklamaný a nepříjemně překvapený, kdyby tam žádní nebyli. Prostě staré anglické baráky mít duchy MUSÍ, i kdyby je měl jen vypouštět hlavní hrdina, jinak nehraju! Fim mě udržoval v lehkém napětí po celou dobu, nic z čeho by se jeden musel pokálet do sófa, ale pocit strachu a deprese hlavního hrdiny se na mě přenášel až příliš snadno. Přítel, když jsme si film pouštěli, znechuceně poznamenal: " Tam hraje tenhle šulin, jo?" Ale Harry to zahrál kupodivu uvěřitelně a solidně, což mu muselo vynést posun od šulina nejméně k šulínkovi. A nechci spojlovat, takže k tomu jak film končil...bylo to jako sežrat tabulku čokolády před spaním a říkat si jak mám v hubě sladko a jak mě to kakao uklidňuje, ale ta velká prdel, sakra ..a pálení žáhy celou noc pak, no tak nevím, jestli mi to udělalo dobře nebo jako vlastně né...

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Pčesně to, co moje podělaná dušička, co se bojí sledovat horory, potřebuje. Krom pár scének s propíchnutou prdelí, naporcovaných těl, či červíků, kteří makaj na urychlení rozkladu nejmenovaného těla, nic na co by slabší povaha, teda já, nemohla koukat. Navíc, když si přičtu lehkou inkontinenci vyvolanou poměrně dobře zvolenými lekacími scénkami, kterou nepovažuji za nic mimořádného a je spíše přičtena kvalitě seroše, který je sice děsným hororovým klišé a zápletky byly dávno použity v milionu béčkových hororů, ale za mě...dost dobrý a donutilo mě to zkouknout všechny řady v průběhu jediného měsíce, tudíž chytlavost se nedá autorům upřít.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Nemohu být v hodnocení tohoto filmu jaksepatřákuje nezaujatá a kritická, a to hned z několika důvodů. Bylo to ve 3D, takže nechat se vtáhnout do děje bylo ještě snazší než obvykle, byl to první společný film s mým přítelem, takže mi jalovější místa vyplnoval různými příjemnými způsoby /tady se doporučuji zastavit, zasnít a představit si jak vysoký elf líbá z výšky malou hobitku, trošku paralela s elf-trpasličí láskou na plátně/ No, tak dost závisti a slintání, zpět k filmu, je třeba se řádně věnovat popsání jednotlivých povedených pasáží, chce to popsat konkrétní zdařilé herecké výkony a vyjádřit se k výpravě, režiji atd. Takže ted to přijde...BYLO TO SQĚLÉ.

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Asi jsem si vybrala špatnou chvíli ke shlédnutí tohohle filmu, sama dělám školu, k tomu pracuju, mám děti, rozpadající se vztah, na lásku se můžu kouknout leda v telenovele a pustím si tohle. No blbka. Probulela jsem to poctivě ááž do konce, Ten konec byl na vysušení slz co jsem ronila dvě hodiny, příliš málo. Když už mě film donutí hodiny řvát, tak si chci kurva pořádně užít happyend, .....abych si srovnala před spaním myšlenky, musela jsem si pustit animovaný porno, až tak špatný to se mnou bylo, tak pro příště.....nechat mě to taky chvíli vychutnat, sakra !!!!!

plakát

Cestující (2008) 

Tady se ukázalo, kterak je důležité míti svého terapeuta nablízku ve všech etapách svého bytí či nebytí a navštěvovat pravidelně veškerá sezení, i kdyby vám nakonec došlo, že lepší už to nebude.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Ták tohle bylo nečekané překvapení, abych byla schopná vnímat tenhle film ne jako nechutnou slátaninu, ale prostě jen jako na nic si nehrající film, musela jsem se na pár hodin vymanit ze své přízemně obyčejné slupky plné předsudků, abych ve finále mohla říct, že bizardnost některých scén byla tak do očí bijící, až byla chvilkama odzbrojující či dokonce okouzlující. Hlavní hrdince jsem chca nechca záviděla její naprosto ojedinělé vnímaní vlastní i cizí sexuality, lehkost s níž se dokázala otevřít věcem novým a nečekaným a přirozený půvab si udržela i v těch nejnechutnějších momentech. Protagonistka byla ve své roli naprosto přirozená, neafektovaná, sexy a uchvacující a její nahota ani v těch jakože skandálních scénách, mě nikterak neurážela. Natočit takhle fajn film o hemeroidech, no, musela jsem dát čtyři hvězdy, bo to chce fištróna ;)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Zvláštní myšlenka. Označila bych ji jako " karma na xtou" a přemýšlím o tom, zda má budoucnost je ovlivněna nejen minulostí, ale i budoucností, Vždy jsem vnímala karmu jednosměrně ..ale myšlenka provázanosti světů, životů, příběhů napříč časem, vesmírem, bytím, má něco do sebe. Kdo z nás se někdy neptá, proč se právě jemu a právě v tuhle chvíli děje právě tohle, leckdy i věc nečekaná a nepravděpodobná. Nikdy se vám nestalo, že jste někoho skoro neznali a když se vaše oči setkaly, vědeli jste, že spolu máte něco společnýho? Někdy i city vzniknou na půdě, kde se předpokládala neúroda, ale prostě jeden dotek, jeden pohled vám řeknou, že je mezi vámi víc než tušíte a věřím v myšlenku, že opakovaně sdílíme životy s energií stejných lidí, keří už pro nás někdy byli důležití. Prostě myšlenka filmu mě uchvátila a musím říct, že i zpracování mi nedovolilo se odtrhnout před koncem ani na kafe.

plakát

Vanilkové nebe (2001) 

Tak tohle ale není vůbec špatnej Cruise...Ani nevím proč, ale mám ho někde zaškatulkovanýho jako hezounka s vymodelovaným, stále stejným, americky dokonalým úsměvem. Tady jsem ho měla možnost vidět i v jiných polohách a musím říct, že herecky nezklamal. Úžasně mu sefrndovaly obě protagonistky postelových scén a řekla bych, že v tomhle filmu bylo hlavním kritériem pro obsazení hlavních rolí, jak široký a okouzlující umíte vyloudit úsměv, bo ani holky nezklamaly. Přemýšlím-li nad pointou tohohle filmu, napadá mě asi hlavně tahle....život i s tím, jak moc věcí v něm nemůžete ovlivnit, je stále ve vašich rukách a z velké části je takový, jaký si ho sami uděláte a lepší žít naplno život nedokonalý, než se proflinkat tím dokonalým.