Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (92)

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Zvyšuji hodnocení na 5 hvězd - NEJDE TO JINAK. Tenhle snímek je vrchol celé téhle bandy okolo Rogena a je vidět jak si to všichni vychutnávaj. Tohle je taková moje osobní perla. Naprosto chápu lidi, kteří můj názor nesdílí, ale já u toho vždy bulim smíchy.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Vždycky když Gatsbyho dávají v TV rád se na něj podívám. Příběh samozřejmě dobrý, ale o tom prostě tento konkrétní film, alespoň pro mě, není. Předlohu jsem četl ještě před shlédnutím takže se ani není čemu divit. Vizuál a soundtrack. To je to o co tu ve skutečnosti jde. Herci taky super a celkově to tvoří něco neskutečnýho. Možná jsem trochu přiteplenej, ale je to prostě bomba.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

V první řadě - kdybych film neviděl v kině, ale někde random v televizi, tak bych se nad ním ani nepozastavil. Chápu čeho se tvůrci snažili dosáhnout, ale ani zdaleka se k tomu nepřiblížili. Začátek naslibuje celkem zajímavý plot, který se ovšem začne časem hroutit. Vedlejší postavy nemají téměř žádný prostor. Shrnutí - nenaplněný potenciál (s takovým obsazením) a vcelku slátanina.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Mohlo se toho tolik posrat... Ale neposralo se nic a výsledkem je tahle PECKA přeplněná akcí. Hardyho scénář měl sice asi tak jednu stránku, ale i tak byl skvělej a já nemam co bych filmu vytknul.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Epičnost nezná mezí. Z kina jsem odcházel s pocitem naprostého naplnění a uspokojení. K filmu mám jedinou výtku a tou je, pro mě naprosto zbytečná, postava starostova poskoka Alfrida, která má ve filmu mnohem víc prostoru, než by si zasloužila. Přesto mi tenhle charakter absolutně nemůže zkazit totálně perfektní zakončení trilogie. "Leave Sauron to me!"

plakát

Godzilla (2014) 

(SPOILER ALERT!) Krapet překombinovaný. Působilo to na mě jako akční roadmovie, ve který voják, kterej, jak se ukázalo, je nejdůležitější člověk na světě, procestuje všechny možný kouty světa a nakonec se (samozřejmě) vrátí do města kde bydlí, aby sundal tyhle kolosální ještěry a brouky, který se maj (samozřejmě) právě v tomhle městě setkat a bojovat. Tenhle příběh doprovází ještě jeden příběh vedlejší, kde se dohadujou superodborník na gigantický monstra a král americký armády na letadlový lodi, která SAMOZŘEJMĚ!!! kotvila tam, kde MUTO zautočil poprvý, o to, jak Godzillu a její dva "kámoše" sundat. Takovejch "náhodiček" je v tom filmu spousta! Je jich spousta a všechny mě pěkně sraly! Takže jak bych moje hodnocení shrnul? Všechny scény bez Godzilly bych bez výčitek vypustil, ale i tak dávám 4*, protože Godzilla byla prostě legendární. A každej, kdo si u scény kde chrlila oheň ťukal na čelo může jít do prdele, protože je dement!

plakát

Osudová přitažlivost I. (2000) 

Zakoupeno jako vtip v levných knihách za 19,-. Šílenost! Exploze při ejakulaci byla genitální!

plakát

Normálka (2009) (seriál) 

K Regular Show jsem se dostal hlavně díky seriálu Adventure Time, proto mám potřebu tyhle dva seriály srovnávat. Podobně bizarní, ale né tak zábavný jako zmíněný AT. Pořád ale suprovej seriál, kterým se dá dokonale zahnat nuda.