Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (1 594)

plakát

Black Widow (2021) 

První polovina byla slušná, pomalejší a s dobrou dynamikou postav. K té nemám výhrady. Potom to ale začne být šíleně okaté, všichni chlapi jsou buď beta cuckové, neschopní kreténi a nebo Harvey Weinsteinové. Zombifikace Taskmastera je taky dost smutná, mohli se poučit u Foxu. A ač je digitální bordel u Marvelu normální, tady ho bylo fakt moc. No a nakonec je ten film strašně dlouhý, tohle není LotR, aby tu muselo být několik závěrů.

plakát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Je docela úsměvné pročítat si zdejší komentáře z roku 2014, 2015.  Na druhou stranu, mě první série taky moc nepřesvědčila. Ale zlepší se to...

plakát

Džudžucu kaisen (2020) (seriál) 

Shonenům se v poslední době radši vyhýbám, ale tohle anime mi prostě sedlo. Bleach je jedna z mých srdcovek a tohle je (aspoň zatím) hodně jako Bleach.

plakát

Jako v bavlnce (2020) 

Happy end v poslední minutě. Jinak akorát promrdaný potenciál a totálně zkurvená celá druhá polovina.

plakát

WandaVision (2021) (seriál) 

Nejdřív se člověk musí prokousat prvními třemi díly, které jsou úplně o hovně, jen aby se dostal k dalším třem dílům, které jsou jen tak napůl o hovně a poté k posledním dvěma dílům, které jsou taky o hovně, ale aspoň dojde k nějakému rozuzlení. Celý seriál je tu jen a pouze kvůli pár plot pointům - oživení Visiona, masivní power up Wandy a představení mladé Rambové a SWORDu. Což by nebyl problém, v posledních letech je každý MCU produkt jen reklama na následující produkt. Jenomže obvykle je ten produkt aspoň zábavný a svižný... Navíc obsazení Evana Peterse jen jako "subversion of expectations" je prostě kokotská volba.

plakát

Falcon a Winter Soldier (2021) (seriál) 

Baron Zemo je největším překvapením tohoto seriálu. Z nesympatického slizouna z Civil War se stal vynikajicí anti villain Lokiho střihu. Bohužel, zatímco Lokiho nejhorší přestupek byl pokus o genocidu celého Jotunheimu, Zemo se provinil něčím mnohem horším. Stál totiž za smrtí černocha, takže je de facto unredeemable a musí bručet. Přitom jeho interakce s Falconem a Winter Soldierem jsou to nejlepší, co seriál nabízí. Potom bych vypíchl (na poměry seriálu) skvělé akční scény, nicméně tím výčet pozitiv končí. Hlavní dějová linka je slaboduchá. Face heel turn Sharon Carterové je úplně debilní a ničím nepodložený S2 bait. Subplot s bankou a lodí je totálně idiotský, jako by Sam nemohl poprosit Pepper o pár drobáků... Subplot, kdy se Sam snaží redeemnout Karli (i potom, co odpálila budovu plnou lidí), wtf? Víceméně beztrestnost Johna Walkera je také podivuhodná. Ještě že zavraždil pouze bělocha, jinak by určitě bručel vedle Zema. Nejhorší byl ale black Cap subplot, který sice začal docela rozumně, ale postupně kulminoval do naprosté idiocie a doslova zkurvil celou druhou polovinu poslední epizody. Pamatujete doby, kdy Marvel nebyl politická agitka?

plakát

Párty Hárd (2019) 

Jemný a přívětivý humor, který zahřeje u srdíčka.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Seriál zábavný, ale prostě to není Zaklínač. Oproti Zaklínači je tohle jen takové šedé generické a kvóty splňující bláto...

plakát

7 životů (2017) 

Past na rodiče 2. Teda spíš past na diváky. Zoufale naivní a nekonzistentní příběh.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Je to bohužel jen hloupoučká pohádka plná lásky, přátelství a podobných píčovin, zamaskovaná tunou popkulturních odkazů.