Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Gravitace (2013) 

když dopadla až na dno s tím modulem a začla plavat, napadlo mě, že teď by klidně mohla doplavat k náhodně poblíž stojící ponorce, do který by vlezla. dějová linie by se nepokazila.

plakát

Bruno (2009) 

Scéna s dominou a orální uspokojení ducha, považuji za perly kinematografie :-DDD fantastická zvrácenost. Buď odpad nebo 5, u mě jasno.

plakát

Team America: Světovej policajt (2004) 

Všimli jste si někdy, jak dlouhá je scénu přístavu v panamě a co se tam v jednom záběru všechno děje? Nebo jak hraje loutka kulečník? Tvůrcům technického provedení klobouk dolů. Navíc jsem se u toho dost zasmál, monolog o rozdělení světa na čuráky, píče a prdele má rozhodně svoji filozofickou úroveň. Scéna se zvracením je tak protáhlá, že se tomu člověk nemůže nesmát. Typický americký příběh, který má svého hrdinu, který sice tápe, ale pak se sebere, je tam i láska, akce, u mě jasných 5.

plakát

Metro (2004) 

zas mutanti, tentokrát v metru. Bylo to jako když začnete natáčet film, docela to jde a když najednou nevíte co dál, prásknete tam vraždícího mutanta.

plakát

Porno Holocaust (1981) 

název filmu i komentáře zde mě ujišťují v tom, že to musím vidět :-DDDDDDD edit po shlédnutí: Naštěstí jsem to viděl v italištině, kdyby to bylo dabovaný, asi bych u toho umřel. Přiznávám, že jsem dost přeskakoval, nemyslím, že jsme o něco přišel. Scéna s vykouknutou hlavou nemá chybu, jinak je to samozřejmě naprostá hrůza :-)))))) Dávám jednu hvězdu za vykouknutou hlavu :-D

plakát

Knoflíkáři (1997) 

Evu Holubovou miluju. "Neživíš, tak nepřepínej"

plakát

Constantine (2005) 

Vyzdvihnu jen vizualizaci pekla, nic lepšího jsem nikdy neviděl.

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Jedna hvězda za stvárnění Xerxese. Jinak rádobykultovní scénická oslava naolejovaných hrdinů natočená ve studiu a dodělaná počítačem. Velké zklamání.

Ovládací panel