Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Pohádka
  • Drama
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Na vlásku

Na vlásku (2010)

Moc pěkný film, Locika je moc sympatická!!!! Už nejsem malé dítě, ale tenhle film mě prostě neomrzí a líbí se mi pořád! Nejlepší ze všech je jednoznačně koníček Max!!!! Vtip, romantika, hezká hudba a písničky...tomuhle filmu nic nechybí :-) 5 hvězdiček a kdyby bylo na výběr víc, dám i víc :-)

Lásky čas

Lásky čas (2013)

Nádherný příběh, byť nereálný. Škoda, že to tak v životě nefunguje... Rachel McAdams je nepřekonatelná herečka, ke které se tato role více než hodí. stejně tak i Domhnall Gleeson je skvělý. Miluju tento pozitivní příběh, který vás naladí do skvělé nálady a po kterém máte tak nějak víru, že život může být lepší, že láska může být věčná a manželství neotřesitelné.... :)

Než jsem tě poznala

Než jsem tě poznala (2016)

Překrásný příběh, byť se smutným koncem. Louisa je moc sympatická postava a Emilia Clarke ji ztvárnila na jedničku. Sam Claflin je prostě fešák za každé okolnosti, byť část filmu tady představuje bručouna a netykavku. I přes smutný konec ve mě tenhle příběh zanechává něco pozitivního.

Carmen

Carmen (2012)

Na tomhle muzikálu jsem byla a viděla jsem ho naživo. To se samozřejmě ani v nejmenším nedá srovnat s filmem, protože slyšet duet Bílá-Noid na živo, tak se otřásají zdi okolo vás a bere to dech. Lucka jako Carmen je nepřekonatelná, ta role je prostě ušitá na ni, stejně jako Noidovi parádně sedne Garcia. Dashu obecně jako zpěvačku moc nemusím, ale musím říct že Katarínu hraje a zpívá výborně. Celé je to obrovský zážitek, ten příběh podbarvený nádhernou hudbou Franka Wilhorna, a k tomu emoce, které s sebou nese postava Carmen... Doporučuju všem! Kdo neviděla naživo, tak film je taky dobrý. S čistým svědomím dávám plný počet hvězdiček....

Princezna ze mlejna

Princezna ze mlejna (1994)

Jedna z nejkrásněších českých pohádek. Jindřichovy písničky miluju. Na ty by mě dostal taky <3

Velký Gatsby

Velký Gatsby (2013)

Příběh Gatsbyho jsem znala, ale až po shlédnutí tohoto filmu jsem ho začala vnímat tak, jak jej vnímám teď. Příběh tajemné osoby, člověka, který se před světem schovával, protože žil ve svém vlastním vysněném, ve světě, ve který věřil. Přesto však celému New Yorku byl zdrojem zábavy, svobody a nespoutanosti. Konečně jsem pochopila Fitzgeraldovo přízvisko "Velký". Pochopila jsem, že Gatsby byl doopravdy velký člověk. Ve světě, který rychlostí světla stoupal ke hvězdám, popoháněn svěžím dechem nové doby, utápějící se ve vodopádu zábavy, večírků, tance a hudby. V tomhle "zkaženém" světě, stál Gatsby, který věřil v nový začátek, věřil ve svůj sen, jednal z čisté lásky a nakonec přesto skončil jako nejposlednější, nejzbytečnější a nejopuštěnější bytost....