Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

Ačkoliv nejsem žádným fanouškem Depardieua, v tomhle filmu předvedl vynikající výkon! Jean Reno byl samozřejmě také výborný a spolu dohromady vytvořili dvojici která vám zpříjemní večer po dlouhém dni v práci. Film odsýpá, pořád se něco děje a na rozdíl od některých jiných má příběh s hlavou a patou. Takže pro mě je to komedie se zaslouženými pěti hvězdami!

Hrozba společnosti

Hrozba společnosti (1993)

Do Menace II Society diváka vtáhne už samotných prvních 10 minut filmu! Pokud Vás nezaujme to, pak bude asi nejlepší když film vypnete a zapnete něco jiného. Celý film je vlastně takový dokument o ghetto life. Plus tomu také přidá ta trocha hořkého humoru! Za mě * * * * * a film putuje do mých oblíbených.

Volný pád

Volný pád (1993)

Není nutné být rozvedený a odloučený od dcerky, aby Vám na DéJedničce hráblo a vzal jste někoho pálkou po květáku. To se prostě stát může. Falling Down sleduje příběh unaveného muže ve středním věku, který na zasekaný dálnici vyšine, vystoupí z auta a jde domů. Po cestě sejme pár lidí, vyhodí něco do vzduchu. Je to sranda jako ze života. Koho nebaví televizní noviny, tato alternativa by jej mohla brát!

Ovládací panel

Fanklub

(1)