Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

Jenom Twin Peaks mě dovedl v roce 93 vylákat z Blatničky, Modrý opice atd. do mý chmurný komůrky k televizní obrazovce. Tenhle seriál nechává všechny ostatní daleko za sebou. Až teda na jeden...

Horace and Pete

Horace and Pete (2016)

Hodne chytre, hodne vtipne a hodne krute. Jako by Woody A. v nejlepsi forme dosahl az na podstatu. Vynikajici...

Třicet případů majora Zemana

Třicet případů majora Zemana (1974)

Naprostá, ukrutná, nesnesitelná sračka. Nechápu, kde se vzal mýtus, že je to je kvalitně natočený (takhle zpackaný střihy, to se vidí málokdy), zahraný atd. Nechápu, jak může herec Němec vůbec vylejzat z kanálu, Willig je asi nejděsivější loser v dějinách kinematografie... Pěkný je, že zatímco dekadentní Moulin se o nové vraždě dozvídá zpravidla telefonem po souloži, Honzu vyzvedává Mirek Stejskal obvykle v pyžamu a s holící pěnou na hubě. Napadlo mě dát tomu jednu hvězdu za to, že mohl Čtvrtníček (?) geniálně použít scénu z Kvadratury ženy v Sodě , ale nejde to. Ikdyž silná místa tam nepochybně najít lze: např. když Honzík volá na velebného pána: "tak už se přiznejte, SAKRA!" Milovníkům Liškovy hudby doporučuju jeho famózní smyčcový kvartet .

Znovu u Spejbla a Hurvínka

Znovu u Spejbla a Hurvínka (1974)

Ač jsem je jako dítě neměl dvakrát rád, musím dneska přiznat, že (staré Kirschnerovy) večerníčky s J+H Spejblovými jsou naprosto dokonalé. A jak jdou roky, tak je mi Josef S. nějak bližší a bližší.