Celkem příjemný seriál, ve kterém se skrývá nevyužitý potenciál. Rozdíly mezi američany a angličany jsou opravdu vtipný a řekl bych, že amíci si tady docela s......u do huby. Uvidíme jak se to vyvine.
Clint Eastwood točící film na motivy skutečných událostí o dobrosrdečném prezidentovi, kterého hraje Morgan Freeman a nahrává mu Matt Damon. No jak to asi mohlo dopadnout?:)
Na české poměry něco nového a nevídaného, ale opravdu máme tvůrcům věřit, že šlo o "skutečný" příběh Jiřího Kajínka, no to snad ne, to už by asi byl dávno venku.
Pro mě trošku složitější film, postavy byly zajímavé, výkony skvělé, ale tak nějak sem nepochopil co tím chtěl autor říci, kdoví možná si jednou přečtu knihu.
Znovu 17 (2009)
K mému překvapení to docela ušlo.
Muži, kteří nenávidí ženy (2011)
Film, který vás udrží napnutého až do poslední minuty.
Román pro muže (2010)
Slabota a Donutil hraje takového ko..ta, že se to nedá vydržet.
Quiet Rage: The Stanford Prison Experiment (1992)
Asi jsem čekal něco více šokujícího. Jako dokument celkem nuda, i když vžít se do pocitů těch lidí není žádná sranda.
Hra o trůny (TV seriál) (2011)
Je to prostě špica, už se nemůžu dočkat další série.
Pan Bobr (2011)
Sakra kvůli mě je ten film modrej, promiň bobře byl si slušnej.
Monty Python a Svatý Grál (1975)
Monty Pythona mám rád, ale v tohle filmu se mi zdálo, že je tam moc hluchých míst.
Bruno (2009)
Nechutné, ale občas jsem se ušklíb.
Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)
Celkem nuda, ale aspoň to slušně rozehráli na druhou část.
Horší než smrt (2007)
Dlouho jsem se u filmu takto nezasmál.
Návrat do Modré laguny (1991)
Akorát vykrádačka jedničky a ta taky stála za prd.
Epizody (TV seriál) (2011)
Post Coitum (2004)
Pořád jsem si říkal ať už je konec.
Opravdová kuráž (2010)
Asi jsem čekal od tohodle filmu něco víc, no nakonec to jsou ,,pouze" 4 hvězdy, možná by neškodila delší stopáž, nějak rychle to uteklo.
Misfits: Zmetci (TV seriál) (2009)
Něco takového tady asi ještě nebylo. Pretty cool.
Chuck (TV seriál) (2007)
Příjemnej seriál, trochu klišovitej ale dá se.
Tchyně a uzený (TV film) (2011)
Měl jsem sto chutí tu ženskou uškrtit.
Kuky se vrací (2010)
Kluci Svěrákovi nezklamali.
Invictus: Neporažený (2009)
Caprica (TV seriál) (2009)
Působivý seriál, spíše jen pro fanoušky Battlestar Galacticy, jejich kvalit samozřejmě nedosahu, ale alespoň přiblíží vznik cylonských válek.
České nebe: Cimrmanův dramatický kšaft (divadlo) (2010)
Po prvním zhlédnutí poněkud slabší, ale ještě Českému nebi dám šanci na zlepšení.
4400 (TV seriál) (2004)
Slušný seriál, ze kterého by se dalo vytěžit mnohem více, kdyby se do toho scénáristi tak nezamotali.
Kajínek (2010)
Machete (2010)
Cool nářez.
Expendables: Postradatelní (2010)
Na to kolik slavných hvězd v tom hraje tak žádná sláva. Surový akční film, který ničím nepřekvapí, ale už jen kvůli těm hercům...
2Bobule (2009)
Slabší než jednička, taková milá nuda.
Jízda (1994)
Pohodový snímek s bezstarostnou atmosférou, ve kterém jde tak trochu o prd. Možná po další projekci docením více.
Hodiny (2002)
Počátek (2010)
Prostě prvotřídní filmařská práce, trochu z sci-fi, trochu z akčních filmů, a trochu toho mysteriozna skvěle zamíchano dokupy.
Poldové (2010)
Kevin Smith tady ulítl trochu jinam než by měl, ale pořád to byla v pohodě oddychovka.