Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (37)

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Jedním slovem - PROČ??????????

plakát

Odebrat z přátel (2014) odpad!

Strašná kravina. Myslela jsem si, že to bude rozhodně něco jiného. Sice jsem se na to těšila, jelikož mám horory ráda, ale tohle byla doopravdy chabá napodobenina hororových filmů. Začátek hrozně nudný a potom pár ,,sebevražd" jako v klasickém horou. Promiňte, ale rozhodně se to nestane filmem, kterých chtěla vidět znovu.

plakát

Hannah Montana (2009) 

Nepřijde Vám to stejné nebo podobné jako Poslední píseň? Ve, kterém opět hrála tato neherečka. Nafoukaná a rozmazlená holčina musí odjet na venkov. Nejdřív jí to tam štve a vše mrví, ale postupně se zlepšuje a je v tom nejlepší a následně si najde kluka, do kterého se zamiluje. Na chvíli se s ním rozejde, aby se s ním opět dala dohromady? Jako vážně. To se vzal stejný scénář a jenom se prohodila jména??? Hollywood asi musí šetřit

plakát

Deadpool (2016) 

Naprosto mega hustý film. Už dlouho jsem se tolik nezasmála. Některé filmy sice stačí vidět jen par krát, ale tenhle bych klidně viděla každý den.

plakát

To já ne (2014) (seriál) odpad!

Ne, ne a ještě jednou ne. Vážně se mi to nelíbí. Zdá se mi, že všechny seriály jedou podle stejných skript. Je tam módně založená dívka, která musí vždy a všude vypadat skvěle. Jedna přechytralá ale příliš sebevědomá dívka. Dále je tam naprostý lenoch a tupouš. K tomu se ještě přidá hygienou posedlý intouš a jedna kravka, která se za vše okolností zachová dobře.Herecké výkony za vrchol trapnosti. Předvídatelné scény a dialogy. Prostě něco pro fanynky Hannahy Montany a jim podobných.

plakát

Riley ve velkém světě (2014) (seriál) 

Nemůžu si pomoci ale hodně mi to připomíná Na parket. Opět jsou tu dvě dívky. Jedna milá a vzorná a druhá divoká a praštěná, která si dělá co chce a kašle na pravidla. To by ale až tak hrozný problém, kdyby tam nebyl otravný, ošklivý a příliš sebevědomý kluk a k tomu je to učitelův mazlíček. Prostě nic nového ale spíše stará vykopávka s novýma tvářema. Prostě další podprůměrný disney seriál, kterých je Disney nepočítaně.

plakát

Maturita duchů (2012) 

Tohle je hodně dobrý film. Fakt vtipný a prostě skvělý. Klidně se na něj dívám každý den. Můžu jen doporučit.

plakát

Rádio Rebel (2012) (TV film) 

Tady už jasně kvalita upadá. Nic pěkného. Ředitelka byla zřejmě bachař a ta úhlavní zloduška vypadá jako kdyby si přežehlila obličej žehličkou a taky moc rozumu nepobrala. Navíc Debby Ryan vypadá vážně divně a myslím si, že dny kdy mohla hrát takové role už dávno zmizely. Myslím si, že by měla hrát jiné filmy. Do komedie už nepatří, protože sama už je k smíchu. Neuvěřitelně se změnila.

plakát

16 přání (2010) (TV film) 

Tady Debby Ryan vypadá ještě hezky. Tenhle film sice není úplný skvost ale mě se docela líbí. Jenom byli naprosto jasné jak to skončí. hlavní nepřítelkyně se zkamarádí a nejlepší kamarádi se dají dohromady.

plakát

Sam & Cat (2013) (seriál) 

ICarly-85 % Victorious-85% ale Sam a Cat-34%. Mě se to prostě nelíbí. Přijdemi jako kdyby už všechny vtipy využili už předtím a nyní jedou na úporný režim. Musím uznat, že za ty díly jsem se skoro vůbec nesmála. Vážně jsem čekala něco více. Cat mi přijde jako kdyby jí ještě o několik set bodů kleslo IQ a ani Sam a její agresivita to nezachrání. Je to prostě jedno velké zklamání. Vážně jsem si myslela, že spojení dvou výrazných postav ze dvou dobrých seriálů bude vtipné ale spíš je to trapné a je to jako kdyby ten seriál šel spíše zpátky a ostatní postavy si o pousávaní děje mohou nechat jenom zdát. Navíc ten nový hjas Cat je k zblití a vůbec se k ní nehodí a to samé Sam.