Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (87)

plakát

Andělská tvář (2001) 

Podle zdejších komentářů jsem očekávala úplnou hrůzu a na Andělskou tvář jsem se chtěla podívat jen z čiré zvědavosti. Takže když jsem film dokoukala, říkám si jen: Proč? Proč je ten film tak zatracován? Vždyť má úžasnou výpravu, nádherné kostýmy, hudbu, natáčelo se na tak krásných místech, tak proč jsou všechny recenze tak negativní? Pokud jde o herecké výkony, nepřišly mi nijak špatné, viděla jsem spousty mnohem hůř zahraných rolí. Pomeje mi tam úplně neseděl, dokázala bych si tam představit jiného herce, ale zase nemůžu říct, že by mě nějak iritoval. Takže můj pocit je takový, že tady je většina uživatelů předpojatých vůči Troškovi, protože bych se vsadila, že kdyby tam byl podepsaný někdo jiný, tak špatně by ten film hodnocený nebyl. Mně se to líbilo a klidně se na to podívám znovu.

plakát

Romeo a Julie (1996) 

Příšerná blbost, zpracování úděsné. První film, který jsem přeskakovala. Jedna hvězda za ústřední dvojici.

plakát

Sestry Brontëovy (1979) 

Docela zklamání. Atmosféra ponuré Anglie byla sice fajn, líbil se mi i výběr herců a hudba, ale nelíbil se mi styl, jakým byl film natočen. Místy trochu nesouvislé, lehce uspávací, chování postav občas zvláštní. O tom, jaké skutečně sestry Brontëovy byly, můžeme vést jen dohady, ale protože jsou to mé oblíbené spisovatelky, od kterých jsem četla téměř vše, nějaký obrázek o nich mám a s ním mi film zrovna neštymuje.

plakát

Vražedná zátoka (2018) (TV film) odpad!

Nic horšího jsem už dlouho neviděla. Naprosto tragické animace, stupidní postavy a pravděpodobně režisér pod vlivem. Už nikdy více.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Malý velký komorní film, kde Jiřina Bohdalová a Kryštof Hádek předvádějí herecký koncert. Jiří Strach je zárukou kvality, super podívaná.

plakát

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film) 

Příliš jsem od tohoto počinu neočekávala, protože vím, jak dnešní pohádky vypadají, nakonec jsem ale byla vcelku mile překvapená. Tvůrci se inspirovali Statečným kovářem, Perníkovou chaloupkou a Nebojsou (kamenné sochy), ta ježibaba s kocourem byla jak z Mrazíka, ale budiž. Že nikdo v dnešní době není schopen vymyslet nic originálního a neotřelého a musí vykrádat známé pohádky, na to jsem si zvykla. Asi měl hlavní originální nápad spočívat ve slepém hlavním hrdinovi. Sice to nebyl úplný vrchol pohádkové tvorby, nicméně jsem se po dobu sledování nenudila a co musím vyzvednout jako klad, jsou příjemné postavy a hlavní hrdina sympaťák, který po dlouhé době nepůsobí jako transvestita, ale jako normální chlap. To se moc často v dnešních pohádkách nevidí.

plakát

Tísňová linka (2013) 

Od tohohle filmu jsem nečekala nic víc než béčkový thriller, ale musím říct, že jsem byla mile překvapena. Celou dobu jsem byla napnutá jak kšandy a čekala, co bude dál. Je tam pár logických chyb, sem tam něco by se dalo vylepšit, ale já jsem i tak spokojená.

plakát

Panika v městečku (2002) (seriál) odpad!

Absolutně nechápu zdejší hodnocení, protože takovou chujovinu jsem neviděla. Hnusná animace, hnusné postavičky na podstavcích, děj žádný. Chvíli tam z naprosto neznámého důvodu létají krávy, v následující scéně je indián zapíchnutý ve zdi, za minutu na to tam kůň zvrací dort (nebo co to dělá). Nelogická kokotina, která si zaslouží odpad. Nezasmála jsem se ani jednou, jen si s hrůzou rvala vlasy, ať už těch pět minut proboha živýho skončí.

plakát

Psycho IV: Začátek (1990) (TV film) 

Překvapivě o něco lepší než trojka, ale proti jedničce šla kvalita rapidně dolů.