Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Nespočet hlášek, nápadů, chytrejch odkazů. dokonalý herecký výkony, výbuchy na dnešek již normálního nasilí! To vše je kultovní počin Pulp Fiction! Bezesporu nejlepší film na planetě! Viděl jsem ho tak 40x a nikdy jsem se nenudil, nebudu lhát ani to nejde. Mělo by se přidat hodnocení DOKONALÉ- stejně jako je odpoad tak tohle by bylo to samé akorát nad pět hvězzd! btw soundtrack filmu je taky moc moc boží. Neni co dotat..smekám :)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Kdybych mohl dát filmu víc než pět hvězdiček, tohle by byl jedinej film, který by je dostal. Je snad jediná věc, který tomuhle filmu chybí? Ne, nechápu jak tohohle Píta dokázal, po tom co se po letech znovu dívám na Hobbita se ptám ještě víc, jak? PS: Golfista je fakt čecháčkovskej dement ( a tohle nedělam, nikdy) .

Králové ro(c)ku

Králové ro(c)ku (2006)

jak již je zmíněno. Prvních 15 minut je vskutku brilantních :3 Mechanický pomeranč mě opravdu potěšil. Dále si film udržuje příjemné tempo a vtip. V Muzeu malinko kolísá, ale pak přijde duel a film má svoje grády zpět. Jak hudebně tak provedením se mi film hodně líbil. Jack Black vážně exceluje :) Dávám 4/5 a to si to opravdu zaslouží.

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Od pomalejšího rozjezdu, kde se nám představí elegantnější nepřítel než minule, přes nekončící akci a jízdu k tomu, co je podle mě nejlepší konec akčního filmu vůbec. Překrásně se vyvíjející postava Arnolda neztrácí na svým nepřekonaným badass efektu všechno drží na krásný 4 hvězdičky a nikdy nenudí. A pak přišlo finále, moc filmů mě nedojímá, tragické osudy postav, vynucené smrti a slzy, kdežto tady jsem byl dojat asi ze všech smrtí, které jsem kdy ve filmu/seriálu viděl nejvíc. Je překvapující že je to právě smrt robota, který je tady víc člověkem než většina postav v ostatních akčňácích. A vše dokresluje přenádherně jednoduchý soundtrack s hlavní melodií, jenž skvěle vystihuje podstatu filmu.. zoufalá snaha o přežití, skoro žádná naděje a neodvratná apokalypsa. Podle mě jeden z nejlepších filmů všech dob. PS: Poslední věta Sáry podtrhla celý děj ještě víc.

Rocky II

Rocky II (1979)

Jak sem se mohl tak splést? U tohohle filmu jsem měl záchvaty smutku, radosti a síly! Možná je emocionálně povrchí, ale film co mě umí rozplakat a od srdce vyvolat radost je prostě film, kterej si těch 5 hvězdiček ode mne zaslouží! HAIL Rocky-sympaťák a dobrák, úžasnej soundtrack a skvělej děda! :)) Díky Stallone, díky, jsi vyjímečnej člověk!100%'!!!'

Manowar: Hell on Earth V

Manowar: Hell on Earth V (2010)

Víc kecání než hudby, což je vlastně docela dobře protože to je u HoE klasika a je fajn si poslechnout taky něco o kapele a jejich názory a co dělaj proč kdy jak. Ale jednička zůstává nepřekonána (asi) .