Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (103)

plakát

Drahokam (2019) 

Chaotickej film kde sem nerozumel nikomu skoro ani slovo a to mi to rvalo na celej obyvak.. je sice hezky dodat filmu hodne dialogu ale aby mluvilo 6 lidi najednou je nesmylsny!! Nazval bych to nejurvanejsi film co sem kdy videl.. jedna hvezda za to, ze poukazali na zavislost na hazardu a dalsi hvezda ze ten konec, ten tomu dodal stavu.. jinak “herecky” vykon pana Sandlera byl spis podprumernej.. at zustane radsi u komedii..

plakát

Joker (2019) 

Co by sem k tomu mohl jen dodat.. film Joker, byl uplne z jinyho soudku nez film kde hral jak nejlepsi Joker na svete pan Ledger a nebo ne tolik dobry Joker pan Leto.. Tento brilantni psychologicky a zaroven mozek drasajici filmovy poklad mi vyvrtal do palice takovej krater, ze na nej jen tak nezapomenu.. dovolil bych si rict, ze jsem v zivote nevidel lepsi herecky vykon, nez ktery predvedl pan Phoenix.. Hudba, kamera, scenar vsechno tohle sedelo do posledniho puntiku na vybornou.. Boze odchazel sem z kina tak nejak “Rozpolceny” ...

plakát

Miss Hanoi (2018) 

Ty fraze, dialogy, to je neco strasnyho.. zvuk taky ostuda.. spis se na to nedalo nez dalo koukat.. a Anicka jako strazmistr moc uvedomela.. jedina hvezda za snahu..

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Jednoznacne, lepsi serial neexistuje... naprosto genialni uplne ve vsem, Neil Harris tomu serosi dava uplne jiny rozmery... a Marsmelow a Lilypad? Nejlepsi.. takovejch zachvatu smichu nezbu tohohle serialu sem asi nikdy nemel.. videno dohromady 2x cele a za par let na to vlitnu potreti.. a nikdy neomrzi :)

plakát

MEG: Monstrum z hlubin (2018) 

Mam rad zraloky, Megalodon je nejzajmavejsi prehistorickej predator co kdy byl.. proto sem rad ze udelali aspon nejakej film o nem.. a ze tam hral Statham kterej ho chtel proste zabit nozem a harpunou.. nakonec vzala za svoje evoluce.. bylo to na oddych a uz od zacatku sem tomu nedaval velke nadeje.. na vyklidnovacku pred spanim to ujde.. hvezda za zralucka a hvezda za Stathama!

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Cekal sem a cekal sem dlouho, cekal sem tak dlouho ze sem se modlil, aby se mi to cekani vyplatilo. A stalo se tak!!! Podle traileru sem cekal nastrel, ale az takovejhle, nesmysl!!! Byl sem naprosto spokojenej s celym dejem, se vsema charakterama a hlavne nejvic se zaporakem, boze ten Thanos je nejlepsi zaporak ze vsech Marvelovek. Strazci opet nejvtipnejsi a spolu s Thorem tvorili nejhumornejsi partu. Vsechno to do sebe krasne po tech 10 letech zapada, a tak to ma byt. Jediny co me na tom filmu zklamalo bylo to, ze budu muset cekat opet dalsi rok na ukonceni teto neuveritelne serie! Miluju Avengers, Miluju Marvel!!!

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Zdálo se mi ze se to snazilo naposobit strazce galaxie, ale byl to omyl, bylo to mnohem lepsi jak strazci galaxie rozhodne vic nez druhej dil.. ja sem se uprimne malem posral z tech scenek vtipnejch, ne opravdu, to byl proste mazec, Hulk byl konecne Hulk, mluvil, pocity, skvely!!!! A celkove zaporak pecka, oba dva.. skoncilo to dobre akorat potitulkuvy sceny bych zapalil.. ale opravdu, po dlouhy dobe vyborna MARVELOVKA!!!

plakát

Hra o všechno (2017) 

Na Foxe hodne nudnej film, syn byl na kopacku a Fox predvedl pekny prd, na to ze je hustej jak med...

plakát

Wonder Woman (2017) 

Mnooo, asi 2 nejhorsi DC film.. mozna prvni, jeste nevim.. vyplasena Gal Gadot tomu dala smysl, to je asi vsechno.. a zaporak pan Wesley byl hodne "dobrej "

plakát

Ratatouille (2007) 

Klasickej krysaaak.. tenhle film mam rad, vzdycky mam u nej hroznej hlad, Francouzske prostredi potesi