Vital

Lukáš Konrád

okres Beroun

ICQ: 393-830-693

3 body

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16
    • 5.2.2012  11:53
    Nezvratný osud 5 (2011)

Tahle série je dalším a dalším dílem slabší,víceméně není v žádném díle nic nového,vraždy jsou předvídatelné a napětí žádné,vražda v gymnastice byla jediným drsným momentem,jestli to takhle půjde dál,tak způsoby vraždy začnou být čím dál víc banální.

• 1.1.2012  01:11
    Zrození Planety opic (2011)

Neskutečně tupé a předvídatelné,zase ti vědci,i když je to nebezpečné,tak stejně šéf vidima peněz povolí vše,i kdyby to mělo katastrofální následky,jak klišé a už tak provařené...a opice? Caesar věčně naštvanej,pohledy na lidi dělá prostě jako člověk,skáče po stromech tak dokonale a tak rychle,kam se na něj hrabe agent 007,opičky proskakujou v panelákách sklo (už vidim jak to tvrzené sklo proskočí) trapný scénář a i jako letní blockbuster děsné zklamání.Méně akce a lepší příběh,je to už dneska problém natočit i pro lepší film??

• 2.12.2011  20:46
    A.I. Umělá inteligence (2001)

Dokázala by nějaká máma milovat víc robota než svého syna? Podle mě žádná,a tahle máma mu to ani nedává moc najevo,ani na to není moc času když ho po půl hodině zaveze do lesa a pápá synáčku.A chlapeček hledá vílu aby ho proměnila v člověka aby ho měla maminka ráda..zajistě najivné,ale o tohle v tomto filmu jde,ale mě celý film provázela myšlenka,že z něho nebude člověk a nemůže to dopadnout dle něho,konec je dojemný,ale nereálný.

• 1.12.2011  20:04
    Captain America: První Avenger (2011)

K čemu je mi sezna podívaná,když postrádá ducha a hloubku děje? Tohle je víc než klasický bloockbuster plný klišé hlášek,zrození hrdiny je už tak provařený a všechny ty dokonylé scény navíc celé bez atmosféry,napětí,nebo nějaké vysvětlení té síly? prostě akce bez děje...

• 9.9.2011  21:47
    I Spit on Your Grave (2010)

čím pochválit? Úctivé vraždy,jak se chováš ty ke mě,tak já k tobě,udělal jsi mi to zezadu,tak ti tam já strčim brokovnici!,ale tím to pro mě končí....a čím nechválit? Rozhodně atmosférou,hudba je prostě jako v jiných hororech,asi hodně srandovní je,když holka několika znásilněná skočí do řeky a zmizí a ani se nepotřebuje nadechnout,pak každou oběť něčím praští,omráčí,a pak jen vidim jak je chlap pověsenej na provazech,nebo leží na vaně,v originále sice nic takového neuvidíte,ale aspoň co se tam děje je realističtější,strašně holka přehrává a že byla několikrát znásilněná,tak to nemám pocit ani chvilku,a co se týče scén znásilněný,tak není vidět nic,o proti originálu,kde mě to hodně dostávalo a herečka vypadala vážně zdrchaně..navíc v originále vše plyne postupně.Tohle úplně uráží skvělí originál, děsně stupidní remeake,který bych zahrabal co nejhlouběji do země,co remeake starejch poctivejch hororů,to průšvih,ať se jdou bodnout,plivu na váš film!!

• 25.8.2011  19:24
    Super 8 (2011)

Ha,popcornová zábava na léto jak má být,někteří se asi hůře srovnají s tím,že tam hrají "děti" ale pro mě po všech stránkách bomba,nejlepší scéna byla rozhodně na začátku s vlakem,slyšet to s DTS bylo pro mé uši naprostý orgasmus :-) příběh jednoduchý,ale nebyl moc přeháněnej nacož já kladu důraz a efetky vyvážený.

• 17.8.2011  18:03
    Kronika mutantů (2008)

Točené snad celé na modrém pozadí,Simon evidentně chtěl natočit něco digitálně hezkého,ale jeho rozpočet nebyl asi moc tučný,jsem rád,že lze si ovládáním posouvat film,ještě teď mě svrbí palec..trapné dialogi,ale nejhorší byl konec,digitální oheň,potvory padaly do hlubiny která byla naprosto jasně digitální taky,prostě jako vystřižené z dílu Xeny,nebo Herkula,ale natož že je tohle film,a ne televizní film dokonce,tak to byla děsná nuda!

• 3.7.2011  19:04
    Sucker Punch (2011)

Plně chápu,že se nemusí tenhle film každému líbit,příběh holky v pasťáku a ve své mysli utíká do světa fantazie plných akce a bojů,což k sobě asi moc nejde..ale mě se to i takhle sakra líbí :-) od Watchmenů udělal Snyder kus dobré práce a efekty s kamerou jsou naprosto úžasné! příběh není nijak extra duchaplný,i když se o to Snyder trochu snaží,ale mě to nevadí,atmosféra je pěkná a to mě stačí...

• 17.6.2011  22:43
    Krokodýl: Návrat do krvavé laguny (2007)

Rozhodně jeden z lepších hororů,který měl honorář na pěknýho digitálního krokodýla,příroda taky pěkná i s atmosférou,nebýt závěrečné scény zabití krokodýla,tak bych dal 4*

• 17.6.2011  22:40
    Ong-Bak 2 (2005)

Prostě musim dát 5*,příběh je jednoduchej,což je u většiny bojových filmů,ale co mě fakt dokázalo posadit na prdel byla choreografie Tony Jaa,samozřejmě je jasné že takovéto nakládačky by nikdo dlouho neustál,ale co na tom?! Tohle je prostě přehlídka bojových umění a pružnosti v celé své kráse,nikdy bych neřekl,kolika způsoby se dají zlámat kosti v těle :-),a tohle je pro mě skvost..

• 14.6.2011  20:33
    Perfektní láska (2005)

Kdybych potkal takovouhle kočičku,a byl by to můj pvní vážnější vztah,asi bych se taky choval jako on,prostě veliká láska může i znamenat velké potíže a žárlivost,címž je vlastně propleten tento film,ale bohužel se taky "pyšní" snovými představami,které mi akorát ten film ničily a ukazovaly vnitro narušeného chlapa,který nebyl až tak zlej...

• 2.6.2011  22:19
    Hlavně nezávazně (2011)

Natalie Portman ve filmu plných klišé,na které se dá s úsměvem dívat,i užívat zároveň,rozhodně ne její role která by jí vynesla nahoru,ale taky co by jí srazila k zemi

• 2.6.2011  22:16
    Je to i můj život (2009)

Tenhle snímek dokázal ze mě vyronit nejednu slzu,a i když je to trochu vydíračka na city,tak emociálně mě prostě dostal příběh o rakovině( které podlehl i mě jeden blízký člověk a nejspíš i další...je to prostě na h***o,že člověk musí přicházet o své blízké!!),který je hezky pojat,prošpikován pěknou hudbou (scéna u moře s písní Feels like home v podání Edwin Hayes mě dostala)skvěle zahrán,ač moc Cameron Diaz nemusim,tak se mi tady v trošku záporné roli líbila,a Abigail je už dávno mím miláčkem.Rozhodně to ve mě zanechá na dlouho jak pěkné tak i smutné pocity.

• 21.2.2011  16:44
    Obchodní dům hrůzy (1986)

Jakmile blesk sjel do drátů na střeše,a ta energie do připojených robotů k počítači,rozhodně mi to připomělo Číslo 5 žije,až na to že s těchto 3 kamarádů se stali pěkné zlé a krvelačné potvory,které vás zabijou a ještě popřejou "hezký den". Mě ale mo neštval děj,ale dabing.Skuteně nechápu,jak může 63 letý Petr Štěpánek dabovat 17 letého kluka?! Prostě ten hlas k němu nešel,navíc tam daboval ještě další 3 lidi !,nebo Jaroslav Horák,který má stejný věk,a krom své postavy tam dabuje další 2 lidi!,jako bych se vracel do dob před rokem 1989,kdy se filmy dabovali jedním hlasem.Šetřit takhle na filmech je děsný,a na divákovy ještě více.Možná jsem vás teď nudil,ale musel jsem to sem napsat.Nechápal jsem,jak roboti kteří brání nákupní středisko jen nějakýma ospalujícíma střelama,stříleji najednou lasery a ještě můžou odpalovat věci nějakou bombou typu C4,asi to mělo být vtipné,já se ale nudil

• 1.2.2011  11:54
    Noční směna (1990)

Popravdě řečeno,nevim proč,ale zfilmované kousky od Stephena Kinga ve velké většině prostě nemají tu atmosféru knížek,a tohle je přesně ten případ.

• 16.1.2011  13:37
    Pátek třináctého 7 (1988)

Pátek třináctého nikdy nebyl áčková záležitost,a prostě tomu odpovídá i kvalita dílů,které jdou s dílem co dílem pořád hlouběji od takového tajemna a strachu,až je z toho jen slasher,ale zase kvůli tomu se na to lidi dívají ne? :-) ale popravdě kdyby tady nebyla ta telekinezačka,která omotá kořeny stromu okolo Jasona,nebo mu omotá smyčku stropního kabelu okolo krku,tak by to bylo takřka o ničem...

• 5.1.2011  19:27
    Pohřben zaživa (2010)

Určitě má svoje mouchy(vzduch,akční scéna)ale druh tohoto filmu je originální,Reynolds je suprovej,a ten konec.... ještě teď mě to dostává,u takovéhoto filmu,který nahodil několikrát jiný směr,mi nedá než dát 5*

• 4.1.2011  17:38
    Dům hrůzy (1959)

i kdyz to byl horor,tak jsem tomu moc neveril,kdyz Price rekne,ze by svou zenu rad zabil,tak jsem to bral jako sarkasmus,i kdyz konec bude mit svou mrtvolu.Dum byl hezky tajemny,se spoustou dveri coz nebylo vubec na skodu,v celku se to vyvedlo prijemne

• 3.1.2011  18:29
    Ďábel (2010)

Herci a zvukové efekty byly dost dobrý,ale vadilo mi,že jsem jako divák nemohl strávit více času ve výtahu,díky věčným vyšetřováním,a odloučení z výtahu se vždycky vytratilo i veškeré napětí a hustota,neměl jsem pocit strachu,staženého žaludku z pocitu tajemna a zla,prostě bez atmosféry.

• 2.1.2011  20:44
    Paranormal Activity 2 (2010)

Prostě zklamání,ty průmyslové kamery tam byly jen aby divák vyděl víc,mexičanka aby nás víc vystrašila přítomnýma duchama,historka s "legendou"byla velice zábavná.Prostě natočit pokračování,když víte že je to skutečně fikce,tak čeho se máte bát?

• 1.1.2011  22:45
    Giant Claw, The (1957)

Když jsem viděl toho směšného "ptáka",tu do očí bijící loutku jako z pohádky Princ Bajaja a ten drak,myslel jsem že to bude blbost,ale ten film se tváří neskutečně vážně,stíhačky,generálové,vědci kteří se snaží přijít na to jak zabít onoho ptáka mě přesvědčilo o opaku,a příjemným opaku.Ale pokaždé zahlédnutí "ptáka" ve mě vyvolal mírný úškleb na rtech,ale co by člověk čekal v roce 1957? Rozhodně je to pěkný film,a příjemná nostalgie.

• 29.12.2010  21:07
    Fly (1970)

Za vytrvalost 1* ale dívat se na to,jak moucha chodí po holce 25 minut a k tomu tam nejspíš Yoko Ono piští,ječí,skřehočí nebo co vůbec,tak to na mě působilo spíše depresivně,než oslavově.

• 26.12.2010  15:51
    Smrt v přímém přenosu (1980)

Možnost natočit smrt člověka,která má vzácnou nemoc,která nelze vyléčit,se televize snaží vysílat za nehorázné peníze.Skutečně ojedinelé až nelidské,na čem se může vydělat,jen mě mrzí ten konec,umřít jen kvůli tomu,abych někomu zkazil kariéru,je už trochu moc,o 1* méně.

• 24.12.2010  21:47
    Černá labuť (2010)

Natalie Portman zahrála pro mě nadliský výkon,a snad až teď jsem v ní viděl kus pořádné herečky.V žádném filmu jsem jí neviděl tak nevinnou a v jistých momentech tak agresivní a plnou strachu,krásná hudba a ladné tělo v baletu,sexuální poznání,vše skutečně bravurní.

• 22.12.2010  20:38
    Texaský masakr motorovou pilou (1974)

Dalo by se říct,že to není ničím vyjímečné,ale hudba dělá svoje a nájezdy kamery a úšklebky padouchů jsou skutečně výborně zahranné,také se mi líbí,že zabíjení není nijak sistematický a ani přehnané

• 19.12.2010  11:39
    Všechno nejlepší k mým narozeninám (1981)

Neřekl bych,že z takového béčkového hororu,který nevipadá nijak extra,se vyklube poměrně slušně i napínavej film

• 19.12.2010  11:36
    Brubaker (1980)

Veliké ideály,které se nenosily jak tehdy,tak dnes.Jsem moc rád za tento snímek

• 19.12.2010  11:08
    Zlatý kompas (2007)

Pohádka s démonama místo duší v podobě mluvících zvířátek se mi líbilo,i digitalizace filmu,ale co mi fakt vadilo,že i na všechny poměry filmu,tak film jako celek postrádal duši,včetně větší hloubky příběhu,jinak by to byla určitě bomba.

• 16.12.2010  16:28
    Roxette: The Complete Collection 1987-2001 (video film) (2001)

Všechny vydané videoklipy +skvělá Španělská verze písně Spending my time,jen škoda že 2 dokumenty na tomto DVD nebyly s českými titulky :-(

• 14.12.2010  19:08
    Bourneovo ultimátum (2007)

i třetí a poslední díl je na stejné úrovni,jako jeho bratři,akčním filmům tohoto typu nedávám moc 4 hvězdičky,protože buď jsou přehnané honičky a kopačky,nebo scénář za nic nestojí,ale tahle trilogie je skutečně na úrovni,a jsem rád,že jsem tyhle 3 díly viděl ve dvou dnech.

<< předchozí 1 2 3 4 5 9 12 16