Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Hostitel

Hostitel (2013)

Stephenie nikdy nezklame. Film je velmi originální, zombie, konec světa to tady bylo už x krát, ale invazi mimozemštanů, kde je vidět jak by svět vypadal kdyby si každý pomáhal a zárověn jak si lidé uvědomují cenu vlastního života, ještě nikdo takovým způsobem nevyjádřil.

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013)

Novodobý Jeníček s Mařenkou ve starší době a v dospělosti? Skvělý nápad. Film má napínavý děj, čarodejnice jsou místy dost strašidelné. Dobrý konec, kde se dozvíme o jejich původu je dobře promyšlený a zpracovaný.

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Trochu už tvůrci nevědí jaké udělat scény. Že tam je Gandalf jsem ráda, ale opakuje se spousta akcí, jako pomoc od ptáků a další... Ubírá na originalitě, ale je dobré, že na "pokračování" vybrali příběh Bilba, který se stal před Frodovou cestou a že se tam aspon promítne nález prstenu a od toho se odvíjející děj v Pánovi prstenů.

Mama

Mama (2013)

No námět je možná trochu neuvěřitelný, ale zpracované to je dost dobře. Máma je dostatečně strašidelná a chování dětí je taky dobré psycho. Jen ten konec, kdy si vezme tu mladší sebou do záhuby není hezký. Měla jí stačit ta kostra vlastního mimina a oni měli žít trochu divně, ale štastně až do příchodu třeba babičky :D.

Trosečník

Trosečník (2000)

Nejsmutnější část, jak mu uplaval ten balon.... :( Jinak moc hezky zahrané, ani se mu nedivím, že se mu po letech do civilizace už ani nechtělo....

Světová válka Z

Světová válka Z (2013)

Zajímavé vidět zombie apokalipsu z vojenského prostředí...Jen ti mutanti jsou moc rychlí...A jak se škrábali přes sebe na tu zed´ je taky trochu přehnané. Celkem zajímavý nápad s tím očkováním, ikdyž nevidím moc spásu v tom, že si někdo jako vakcínu píchne ptačí chřipku...Trochu nedomyšlené, ale koukatelné.

Ovládací panel
2 body