Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (272)

plakát

Kletba bratří Grimmů (2005) 

Nejsem příznivec filmů točených ve studiích. A tady je to navíc hodně vidět. Jako hrůzostrašnou pohádku pro starší děti...beru, ale mě to jednou vidět úplně stačilo. A to nepomůže ani široký zástup českých herců.

plakát

Příběh rytíře (2001) 

Nádherná pohádka pro dospělé. Skvělý Ledger a ještě lepší Bettany. Poklona českým kaskadérům...i díky nim je tenhle film výborná podívaná.A Queeni? Skvělý nápad:-)

plakát

Avatar (2009) 

Hrozně jsem se na tenhle film těšila a nakonec jen ***. Prostě mě to zas až tak nenadchlo. Sice nádherné triky, ale pro mně trochu plochý příběh. Spíš takový animák pro děti....škoda

plakát

Počátek (2010) 

Strhující, fantastický, dech beroucí***** A to nemám ráda DiCapria, ale ten je tady prostě skvělý.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Filmová parádička........vřele doporučuji. Jen na mě je to místy trochu zmatené. Viděla jsem to ale zatím jen jednou....po druhé to už jistě bude na 5 hvězd:-))))

plakát

Neprůstřelný mnich (2003) 

Tři hvězdy jsou jen za Karla Rodena.....ten svým ztvárněním nácka drží tenhle film nad vodou. Jinak nic moc.

plakát

Hrbáč (1959) 

Nádherná dobovka, nádherný Jean Marais. K tomu není, co víc říct.

plakát

Van Helsing (2004) 

Nejsem příliš velký fanda tohoto filmového žánru, ale když už fantasy-horor, tak takovýhle....pohledný hlavní hrdina, akce co nenechá člověka vydechnout, krve jen tak akorát, sem tam odlehčeno vtipem, úžasné triky a nádherná hudba. To všechno tenhle film má a tak má i mně :-)))))))

plakát

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2003) 

Kdo by nemiloval Jacka Sparrowa? Když jsem tenhle film viděla před mnoha lety poprvé, byla to láska na první pohled. Dneska si pouštím Piráty, kdykoli mi není do smíchu nebo jako zaručený lék na depku....vždycky to zabere. A povídání o tom, jak je tenhle film užasný po režijní a kamerové stránce, je už myslím zbytečné.