Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Deníček (31)

Cinestar Ostrava

ČUS ! ...

 

tohle by mohl být obyčejný rant ohledně nepřesnosti, neschopnosti atd .. ale nebude :) 

 

Ale od začátku ... dnes jsem se vydal na 14:00 promítání Plechovek 4 ... lístek jsem si objednal už v pondělí, abych chytl to nejlepší místo (bo středeční předpremiéra byla v neděli večer kompletně vyžraná ... fcuk !), jaké bylo mé nadšení, když jsem zjistil, že titulkovaná kopie je v tom největším sále s VIP sedačkama !!! Bral jsem ihned a cítil se jak největší motherfucker pod slnkem.

 

Cely natěšeny se dneska vydám do svého oblíbeného kina, převezmu lístek od velmi sympatické a pekné slečny, koupim si litrovku ROPY a seru si to pekně na VIP sedačku do sálu. Po otravnych reklamách přijdou kurva fajne trailery. .... a pak přijde trailer na Guardians of the Galaxy s dabingem... nevim co, ale cosik se mi hnulo v oblasti koulí ... asi instinkt, nebo co... a já tasím lupen a tam čtu Transformers 4: Zánik DABING !!!! V tu chvíli jsem měl za to, že vyzvrátím ten půllitr ROPY, co jsem už stihl vyslopat !

 

Naštěstí mé ninja skills zareagovaly a já se zvedl jako civilizovany lidoop a zamířil si to rovnou k pokladnám ... k té oné velmi sympatické slečně, co mi prodala ten hříšný lupínek :)) A normálně slušně vysvětlil svůj problém, slečna promptně zareagovala a ohlásila problém paní manažerce ... za chvíli už jsem diskutoval s paní manažerkou. A tady se dostáváme k jádru pudla, Cinestar si u mě ihned po černém puntíku se zmatenym systémem získal obrovské plus, co se zákaznického servisu týče. Paní manažerka se totiž ani na moment necukala a ihned mi vytiskla lístek na večer do titulkovaného sálu a ještě k tomu dostanu občerstvení dle mého vlastního výběru gratis.

 

Proč to píšu ? Abych dokázal pravidlo, že s línou hubou budete grumpy po celej život a TAKY se slušnym chováním a vystupováním se k vám lidé budou VĚTŠINOU chovat slušně i nazpátek ... viděl jsem už hodně případů, kdy pomyslní burani řvali po lidech, co za ten onen problém vůbec nemohli. Tož já su spokojené, takže tak xD

 

P.S.: Slečna, co mi lupen prodala si u mě ve chvíli, kdy mi podávala lístek s nápisem TITULKY, šplhla komentářem: "Já bych na dabing taky nikdy nešla" .... myslím, že jsem se zamiloval ! .... ne, kecám ... ale bylo to velmi sympatické xD

Cinestar Ostrava

Velké změny ?

Čest zmetci !

 

Dlouho jsem se tady písmenkově nevyblul, tak je na čase to napravit. Rok 2014 se, zdá se, ponese ve jménu velkých změn ... nerad bych něco zakřikl, ale nejspíš se můžete těšit na spoustu novot a překvapení na tomhle profilu ... spojenych s mou osobou a světem filmu.

Řekněme, že se chystám naostro konečně rozjet jeden svůj projekt (který ovšem nemá s tímto profilem ani filmem nic společného, proto novej odstavec, DUH ! ), díky kterému se konečně odprostím od tlumočení a nebetyčně otravného překládání smluv a podobnych sraček a budu svým vlastním pánem ... takže má neúcta k "nezaslouženym" autoritám už nebude nikoho ( A HLAVNĚ MĚ !!!) obtěžovat, bo pojedu na vlastní triko.  ... a pokud to nevyjde, tak se pojedu nechat oddělat na blízký východ :)))) (Alespoň to bude za dobrej cash)

Navíc to vypadá, že mám mírně pootevřená vrátka v jedné nejmenované mezinárodní agentuře ... ale o tom zase někdy jindy, nemůžete mít hned všechno kurva, no ne  ? :) 

 

Každopádně, jak již byl nateasováno nahoře, tak se v případě úspěchu máte opravdu na co těšit, takže do té doby valte koňa, myjte nádobí a dělejte lahodné sendviče !

Velké změny ?

Meteorologická vsuvka

Venku je kosa jak prdel !

Meteorologická vsuvka

Balady

Dneska jsem prožil velice netradiční a kupodivu kvalitní kulturní zážitek. Vyrazil jsem na premiéru baletu Balady ... s tím, že jsem věděl, že to vyhrálo pár cen a že hlavní téma je vášeň. 

 

Mno, ruku na srdce, hlavní téma je spíš sex a sex a sex a násilí a znásilnění a sex .... opening je regulérní uvzdychaná mrdačka mezi nevěrným snoubencem a jeho exotickou milenkou. Tento balet je navíc doprovázen živou až lidovou hudbou a taky zpěvem. 

 

A jak jsem řekl na začátku, nebyla to sračka, naopak to fakt sedělo a mělo to i správně tragický konec :) Takže všem maniakům, i těm, kteří baletu neholdují, doporučuju všemi deseti !

Brickleberry

Tak nám, čuráci a píčové, začla nová sérka nejlepšího animovaného, sprostopášného humotu Brickleberry ! Nekoukejte Nás zklamat a nakoukávejte jako poslušné ovečky :) Bude to stopro stát za to, aaaaaaano ? :)

Neaktivní Brussel ...

Zdravim své nejvěrnější ... jistě jste si všimli, že teď tu nehodnotim a nepíšu komenty a neházim kočičáky. Má to svůj důvod, odklepávám si stáž v Brusselu v Evropském parlamentu. A Velký Bratr mě vidí ... nah, just kidding, prostě je tu opravdu přes týden kupa práce, takže člověk se vrátí v 9 hodin večer z práce a na filmy nemá moc náladu, maximálně si tak sjedu internet, a potom si pustim nějaky ten podcast, u kterého vždycky usnu. Jo, vlastně jsem za celou dobu sjel asi 6 dílů Shieldu (už valim poslední sérku). 

ALE !

Nejsem tu navždy :) Brzy se vracím zpět do zasračkované Ostravy a budu se užírat v depresích a smutku. A hlavně, hned v den svého příjezdu plánuju dát si celodenní session v kině, rád bych si střihnul hned tři filmy, které jsem tu zaspal ... a vyhazovat tu 150 000 euro za kino fakt nehodlám ... takže to poznáte. A pokud si nechci vystřelit květák z hlavy, tak se budu muset fffilmově vzdělávat i "at home".

So ... see u soon, bitchezzzz !

Neaktivní Brussel ...

To liann

Luv ya, babe !

To liann

Den otevřenych dveří !

 Dne 9.1. rekordní počet návštěv ... a nikdo po mě nic nechtěl :) Jsem polichocen !

 

 

P.S. : Kdyby ale někdo chtěl, můžu mu do pošty poslat vypečenou bramboru

Den otevřenych dveří !

Buranobraní listopad 2012

Ano, opět jsme měli po celé republice akci, kde ve všech Cinestarech a CinemaCity komplexech probíhala akce "film za pade a třidéčko za kilíčko" ... takže se všichni burani, kteří od Pepóša ze trojky slyšeli, že jako v kině to zaséé budéé levnéé, vydali v den této velké akce (neděle) s celou svou rodinou na kulturní zážitek roku. K tomu si připočteme ještě další kokoty, čuráky, nevychované zmrdy, píče a podobné hovada.

Bohužel i já podlehl této velké akci, jelikož se konala i projekce End of Watch, která už dle trailerů vypadala nabušeně jako svině, a následně na to pekně navazoval i Sinister, kterého zase všichni horroroví fanoušci vychvalovali do nebes, jako spásu žánru s esencí neuvěřitelné originality. Já, jakožto pravý filmový fanoušek jsem jak dement tedy v úterý v 9 ráno kempoval na stránkách Cinestaru, abych si mohl co nejdříve zajistit rezervace na těch nejvíc prima místech... a taky se stalo a já byl velice spokojen, že nebudu muset stát otravné řady, a že mne žádné hovado nebude kopat do sedačky (vždycky sedám doprostřed do poslední řady).

End of Watch byl sázka na jistotu, která se nakonec naprosto perfektně vyplatila. Dokonce i bez větších zhovadilostí, až asi na 50letého pána, sedícího vedle mne, který říkal všechno co se na plátně zobrazilo své manželce... alespoň byl ale celkem potichu .. budiž.

Ok, projekce končila někdy kolem 20:15, tak jsem šel něco zdlábnout, jelikož mi za 35 minut začínal Sinister. Tak a teď logická úvaha... je neděle - 20 hodin. Člověk by si řekl, že hovada "jednouzaroksizajdemedokinabojetojenzapadechňochňochňo" mají v pondělí práci, tak nepolezou už tak pozdě na žádný film.. čili by se v kinosále měli vyskytovat jen podobní blázni, kteří opravdu milují film a jdou si ho užít. ....... .... .... ... ... .... (volně přeloženo: OMYL, VOLE! POMOC!). 

Jaký to těžký omyl... tato křivka se ukázala býti naprosto opačná ! S přibývajícím časem přibývalo i hovad v sále. A tak první mé překvapení bylo, když na mém místě seděl nějaky kokot se svou slepicí s argumentem, že poslední dvě místa byly jen vpravo a vlevo mé sedačky... teď etická: Co byste udělali vy, kdybyste svou buchtu chtěli vzít na film do kina, ale zjistili jste, že je kino plné a jediná možnost je, že byste seděli šejdrem... respektive jinak: Co by udělal každý normální (jakožto normálně myslící), slušný člověk? Odpověď zní, nehrál by si na socku a objednal si lístky třeba na následující den, kdy tento film bezpochyby taky hrají. Ano, ale to by nesměla být akce "filmzavolepadevole" a zmíněny sockař, který ani nebyl schopen si lístky objednat včas, by tímto nechtěl oslnit svou přítelkyni svátečnim lístkem do biografu. Nasraně jsem tedy odvětil ať už to tak nechá a sedl si na jeho debilní místo..... jaké bylo moje překvapení, když se úplně stejný případ odehrál v řadě pode mnou..... další dojeb se odehrál chvíli potom, co musel přijít i zaměstnanec Cinestaru, aby 5ti členné obézní rodince vysvětlil, že tady pán, co má vaše místa je tady opravdu správně, a že Bond se hraje v úplně jinačim sále ... mám za to, že k tomuto případu nemusim nic dodávat. Co se Sinistera týče, tak nakonec obyčejná rutina s lacnýma lekačkama a pointou, kterou každý odhadne už v první třetině filmu. 

Ale to bych ještě měl pochválit pětici slepic s IQ duté cukety vytáhnuté z prdele kastrovaného pískomila, které seděly vedle "povedeného" párečku zabírajícího mé místo. Krávy totiž přišly pozdě, a první co udělaly bylo to, že si každá vytáhla balík Chipsů (což mimochodem udělal i sockařský pár vedle mě) - neustálé šustění během filmu zaručeno - v těch nejnapínavějších scénách vybuchly v hurónský smích, neustále si štěbetaly o tom, jak si musí sesynchronizovat měsíčky a největší zabiják se jmenuje "I'm a Barbie girl - či nějaky jinači pyčatý song" ve formě vyzvánění asi uprostřed filmu.

Tímto bych chtěl všem těmto a jim podobnym kokotům poděkovat za to, že jsou to buranské mrdky a doufám, že se jim to podepíše na dětech. Dík.

Buranobraní listopad 2012

Kateikyoushi Hitman ! Reborn

Zdravim fellové... už jsem tu dlouho nic neplácnul, tak jsem si řekl, že si zase trochu vyleju srdiczko =D <3 ... dost toho, k věci ! Teď momentálně sleduju anime, jehož název můžete vidět v hlavičce, takovej klasickej "nic se neděje, rofling -> pořádnej battle story arc", takže hodnocení zatím za 4* max... uvidimě, ještě nejsem ani v půlce. Co dál, co dál... no s překládáním atd. teďka pauzíruju, takže mám celkem dost času na tuhle pasivní ale i na aktivní formu zábavy, takže si celkem užívám, že jo. Ale to stejně nikoho nezajímá. Můžu ale říct, že jsem letos ještě nebyl ani jednou v kině !!! Což mě samotného děsí, ale chystám se na Wrath of the Titans, tak doufám, že to nezklame jako jednička (bo stejně jako jednička to má nářezové trailery). A to je tak asi všechno, no.... kdybych si na něco vzpomněl, nebo kdyby se událo něco zlomového v mém naprosto "všednim" životě, tak určitě dám vědět, vy stalkeři zasraní :) 

 

PS: Kočičák pro nedočkavce ! 

Kateikyoushi Hitman ! Reborn

3100 ... doufám, že nepraktikujete metodu tl;dr (too long, didn't read) !

Tak jo, dneska jsem dal 3100... s profilem jsem stále nehl btw :) Ale co už... hneme někdy jindy (vynásobte to počtem svých vlasů... a pak k tomu přičtěte ještě rok ;) .. ne snad se na to vrhnu co nejdřív), ale stejně nebudu dělat žádné čurácké anketky a podobné zhovadilosti.. jenom to mírně upravim a přidám nějaké filmové informácje. 

 

Jo a teď se chystám na GANTZ (zpráva pro anime fanatiky), bo jsem zkoukl první live action a moc se mi líbil, tak si potřebuju doplnit vzdělání. Mohli jste si všimnout, že teď hodně brousim asijskou tvorbu in general, ale vesměs se jedná hlavně o ty notorické známé kousky, bohužel (bohudík?) nejsem zase takovy fajnšmekr, abych tuhle scénu pozoroval nějak pozorněji .. nicméně budu se snažit i tady vydržet být neustále "v kurzu" a třeba i k nějaké té šikmoočce sesmolim hutnější koment (ono většinou opravdu neni moc co napsat, bo vše již zmínili ostřílení matadoři) :)) A tenhle dementně dlouhý post o ničem jsem napsal jenom proto, že se nudim jak onuce pod hajzltrubkou a mám chuť se písmenkově vyblít (a to jsem původně chtěl psát o mé práci překladatele/tlumočníka/jednatele a jak je to na hovno, že furt jsem mimo své rodné město a jak nemám na nikoho čas - jen na filmy, bo co jiného dělat na hotelech s noťasem - nepočítáme-li ostatní věci, které se na hotelech dělají-  a blablablablapolitujteměblablablablablaživotjetěžkejblablablabladementnímoudrakteránejsouvůbecmoudráblablabla)... dobré to bylo !

 

Jo a kdo to dočetl až sem...  

Vánoce, vole !

S ruskou pravděpodobností (tedy 140%) si tento post nejspíš ani nikdo nepřečte... a 80% těch, co to udělaj, budou akorát otrávení a plivat síru ! Ale když jsou kurva ty Vánoce, tak bych všem milým lidem (i těm hajzlům... co já o vás koneckonců vim, že jo), kteří si mě umístili do oblíbenych uživatelů, chtěl popřát fajnové prožití vánočních svátků, mrtě filmových dárků a tak vůbec ! Můžete alespoň na chvilu vypnout a věnovat se tomu, co vás baví nejvíc.... a ne být marod jak čurák (tedy jako já) ! So once again, merry Xmas y'all !

 

A nebyl bych to já, abych nepřidal nějaky kokotský obrázek s kočičákem :)) 

Vánoce, vole !

Můj debilní profil !

:) V brzké době plánuju konečně po 150 letech, co tu jsem aktivní, zamakat na svém profilu... nebude to žádná bomba, ale snad to bude mít lepší formu. 

 

..... nebo jen přidám další dementní obrázek :3

Můj debilní profil !

2999

Fííha, ještě jeden kousek a bude to jubilejních 3000 ohodnocenych kousků ! Teď by to snad jen chtělo doporučit něco ultimátního... ať už sračku nebo naopak pecku jak cyp ! Uvidime, no :)

Monster !

Zdravim... sorráč, že jsem teď moc nehodnotil, ale nemám teď moc času na filmy, tak koukám hlavně na ongoing seroše a hlavně najíždím Monster... a jak jsem byl po dvou dílech nahlodanej, tak po čtyřiceti osmi jsem v tom totálně ponořenej ! Pokud máte hafo času na rukách, tak berte všema deseti ! Hodně nestandartní anime bez velkých očí a uječenych japonek :) Navíc se odehrává i v ČR, a světe div se, nápisy jsou tam všechny česky a hlavně tam uslyšíte i češtinu... ale divnou xD Prostě to koukejte najíždět ... je to starší, ale bomba !

Monster

Tak zatím mám za sebou sice jen dva díly, ale už teď můžu říct, že se to vyvíjí hodně zajímavě a vůbec netušim, co se bude dít dál :) And that's always a good thing ! Přikládám vynikajícní ENDING song.

Monster

Tak, jelikož jsem dojel Hayaťáka, tak se pouštim do další klasiky, a to je Monster. Kdyby jste tyhle zkurvené deníčky někdo náhodou četl a náhodou taky sledoval Hayate no Gotoku, tak bych vám byl velice vděčny, kdybyste mě upozornili, až výjde film nebo začne třetí řada :) Danke !

Majky nemá na nájem !

Jo a málem bych zapomněl.. jakožto fanoušek ZNK productions bych rád vyzval všechny hopírky a podobny buzeranty (.. jo a taky lidičky se srdíčkem na spravnym místě), abyste konečně udělali něco užitečného !

Hayate no Gotoku !

Tak už to mám za sebou (mé dojmy si můžete přečíst v komentu) a jdu mrkat na druhou sérku... jo a btw, jestli se animefilové domnívají, že nadměrná vzrušivost nadrženych japončíků, projevující se krvácenim z nosu, je jen mýtus, tak se velice mýlíte (ověřeno) :)

Hayate no gotoku !

Je to bomba !!! Všem doporučuju... ujety humoT, který paroduje mnohé další anime spolu s hollywoodskymi trháky ! A to jsem zatim v polovině první sérky :)