Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (472)

plakát

Pennywise: The Story of It (2021) 

Tenhle pohled zpátky původnímu snímku neskutečně přidává, já přidávám pátou.

plakát

H.P. Lovecraft's Witch House (2021) 

Scény všedního života jsou otřesné, působí to jako hodně slabý sitcom. Budování vyšinutosti hlavní hrdinky taky nefunguje, prostě jí v předělu scén najednou mrdne. Jakmile se začneme věnovat okultnímu bizáru, získají temné scény překvapivě slušný vizuál a zvukové podkresy jsou příjemně uhrančivé.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Několik vtipných momentů ale jak píše Cervenak, pamatovat si budu jen jedno. Celkově film dost zakopává o nesmysly v propojení obou světů. Rozhodně slabší než takový Raubíř Ralf.

plakát

Synové hor (1956) 

https://www.respekt.cz/tydenik/2012/51/osudny-den-v-krkonosich

plakát

Zvrácenost strachu (2020) 

Tohle indiánské léto ve mě zanechalo rozporuplné dojmy. Žanrově je to jako na houpačce, charaktery nejsou (až na pár výjimek) tupé šablony bezohledně kráčející osudu vstříc. I přesto to dá práci, najít si někoho komu by se dalo vyloženě fandit. Osobně jsem se nechal vést svým sociálně morálním kompasem a veškeré soustředění jsem upřel do sympatické mamky. Inu vyplatilo se, přepnout se z totálního zhroucení při rdousení králíčka do stavu bezchybného rytectví měkké tkáně jsou pro mě neoddiskutovatelné kvality. Kat Mydlář a Norman Bates se můžou jít klouzat. Nezodpovězenými otázkami však zbývá, odstěhovala se do dědiny? Dostane pokutu za černou stavbu? Je policejní zástupkyně stále stejná rádobyvtipňačka?

plakát

Střípky (2021) 

Obstarožní Denzel ty grymasy házel snad mimoděk. Za střih by zasloužili kriminál. Leto byl příjemně démonický. Atmosféra povedená. Sledovací schopnosti obou detektivů plné přešlapů jen odrážejí neschopnost tvůrců. Závěr čitelný, jen jsem v tom patosu očekával, že to starej pes vezme na sebe. Hudba by seděla v Americké kráse nebo Světu podle Prota, tady je v již tak nefunkčním finále úplně mimo. Takřka identické stíny minulosti fungovaly lépe v True detective 3.

plakát

Mayhem (2017) 

Choreografie soubojů šponována do absurdních výšin zakončená vrhnutím hrsti kokainu do obličeje podřízeného s cílem jej dočasně oslepit. Žůžolabůžo! Líbilo se mi, že si dávali do držky bez ohledu na pohlaví. Manners aside. Uvítal bych druhý díl, s odkazem na LEVEL UP filozofii by se mohla do izolované budovy implementovat například chráněná dílna.

plakát

Breeder (2020) odpad!

SPOILEŘI: Výzkum kmenových buněk naráží na nedostatek zdrojů. Produkci novorozeňat tady řeší tím, že vybrané maminy umísťuje na odchov do kotců v temném špinavém sklepě, společně s párkem lemplů, který se na nich den co den, za pomoci kutilského nářadí patřičně vyřádí. Tuhle pitomost snad omlouvá fakt, že velitelka byla jen zvěrolékařka.