Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (96)

plakát

Poslední království: Sedm králů musí zemřít (2023) 

Je to taková delší bonusová epizoda seriálu navíc s nahuštěným dějem. Jako samostatný film to neobstojí, kdo seriál neviděl, bude úplně mimo. Kvalitativně to odpovídá seriálu, neurazilo mě to, ale ani to není žádná nutná tečka, kterou by seriál potřeboval.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Na FFFilmu 50%. A navíc Fuka nehrál TR(2013), podle kterýho to je, a nemohl tudíž v recenzi zmínit, o kolik je ta hra lepší filmovej zážitek, než tenhle film... - Po zmizení svého otce, se Lara vyflákla na školu (čili není archeoložka) a aby měla na jídlo, rozváží po Londýně balíky jako messenger na kole, přesto, že by měla dědit miliardy a otcovo impérium, ale to by musela podepsat nějaké lejstro, že ho uznává mrtvým (wtf???), což ani po 7 letech z nějakého důvodu nechce (i když hrozí propadnutí toho majetku, wtf no.2) a radši chodí do posilovny na dluh. Tak určitě a to je teprve začátek... - Z filmu kompletně vynechali jakékoliv nadpřirozeno. - Daniel Wu nemá za celou dobu ani jednu bojovou scénu. - Z ostrova Yamatai neukázali absolutně vůbec nic, přestože se na něm odehrává drtivá většina filmu. Na konci je v záběru z dálky a vypadá jako dvě skalky, kam lítaj srát racci. - Řešení puzzlů v hrobce hodnotím 5 facepalmy z 5... - Nick Frost je pouze cameo.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Tak.... :D Tohle je fakt paráda. V seriálu se nachází pouze velmi krásní lidé nebo lidé, o kterých si to zřejmě někdo myslí a dávají to najevo divokými účesy, poslední módou z C&A a velmi nevzhledným tetováním. Dramatičnost scény se určuje rychlostí jejich chůze mezi jednotlivými LED panely na jejich základně, během které konverzují a to je většinová obsahová náplň. Zbytek už je jenom horší. Absolutní tupost scénáře jde ruku v ruce s teenage námětem, kde pochopitelně účelovým zvratům z červené knihovny zcela ustupuje racionalita chování úplně všech postav. Nicméně jde o ten případ, kdy je něco tak špatné, až je to vtipné a asi se zkusím mrknout, jestli to v druhé řadě dotáhnou ještě dál. Takže zaručený tip pro fanoušky bizáru. Tohle v mnohém překonává i Supergirl...

plakát

Pół Wieku Poezji Później (2019) 

Je to pecka. I když stále jsou pozorovatelný mezery a neduhy, který vám připomínají, že jde o fanfilm. Ale jako atmosféra by se dala krájet, to z toho přímo stříká a Netflix se s tím nemůže rovnat. Vizuální stylizaci směrem ke hrám chválím. K obsazení... Lambert naprosto skvělej, Vigo super. Zamachowskiho Marigoldovi jsem nefandil už v původním seriálu, ale stále to nebylo tak zlý, jak tady ten jeho následovník. Triss... mi nesedí a asi bych kacířsky dal přednost té netfixové. Až tak se mi tahle nelíbí.

plakát

See (2019) (seriál) 

Po první řadě... atraktivní námět, bezvadná výprava, ale zbytek to kazí. Svět nedrží pohromadě a scénář jakbysmet. Deus ex machiny a neuvěřitelné náhody 10x za díl. Facepalm 8x. Největší problém je, že slepci jednaj jako slepí pouze někdy a většinou, kdy to scénář vyžaduje, tak zase ne. Choděj rovně, držej se cest, vždy se trefí tam, kam zrovna jdou, při rozhovorech na sebe herci reagují, akorát se u toho snaží koukat do blba. Působí to strašlivě neuvěřitelně.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Po 4. sérii jsem si říkal, že takhle zabít ze začátku slibnej seriál během čtyřech řad zvládli jen v Heroes. V páté jsem si myslel, že už to nemůže bejt horší. V 6. jsem dostal dojem, že mají diváky za blbce a dělaj si z nás prdel. Sedmička ukázala, že dno je stále v nedohlednu. Tak hurá na finále.

plakát

The Outpost (2018) (seriál) 

Je to prostě levný. Chvílema i nechtěně srandovní. Hlavní postava neumí hrát, ale zřejmě je tam od toho, aby byla hezká. CGI strašný, démoni gumoví. Výprava mizerná a námět naprosto generický fantasy. Prostě takovej Skyrim mezi TV seriály. Říkam si, proč na to vlastně čumím. Z nějakýho důvodu mě to strašně baví. Asi atmosféra, příběh, postavy... nevim. A druhá řada je ještě lepší než ta první. Baví mě to prostě.

plakát

Proč? 13x proto - Série 3 (2019) (série) 

Tohle mělo skončit po první sérii, to jsem tvrdil už po té druhé. Trojka jde ještě dál. Zatímco hlavní poselství jedničky bylo, že znásilňovat se nemá, dvojky, že střílet samopalem do spolužáků se taky nemá, tak u trojky to je, že je v pořádku krýt vraždu, když jde o tvoje kámoše.

plakát

Zabijáci Wu (2019) (seriál) 

Zatímco první cca polovina je jen nešikovně namontovaný generický fantasy do gangsterky, tak druhá polovina je fakt zlá, jako hodně. Ten příběh přestane zcela dávat jakejkoliv smysl, u finále si každej musí klepat na čelo. Zcela nelogický uvažování a jednání postav plus účelové zvraty included.

plakát

Mass Effect: Isolation (2018) 

Mass Effect zbožňuju, o to víc bolelo se na to dívat. Celej kraťas je vlastně jen fight dvou holek v lese, ale jako takovej, že i macatý zápasnice v bikinách v blátě připomínaj legendy martial arts. Dialogy malinko k smíchu. Dávám hvězdu za vztah k předloze a hudbu.