Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Prezidentka (2022) 

Pokud od toho nečekáte nic jinýho, než že budete tupě zírat na obrázky a odpočinete si od reálnýho světa, jste na správný adrese. Mám ráda komplikovaný filmy, u kterých musím přemýšlet, kde se prolínají dějový i časový linky, kde nic není samozřejmý a kde na vás za každým rohem číhá překvapení. Ale stejně tak si prostě ráda někdy hnípnu k dobře zahraný kravině. Aňa s Ondřejem jsou zárukou kvalitního hraní, to tak zkrátka je. Že ti kolem nich už na tom tak dobře nejsou a že ten film je v podstatě fakt blbost, to je věc druhá. Ale jako ty kulisy... romantická Praha, nádherný počasí, vínečko, láska, pohodinda... Svět byl tu hodinu a půl kýčovitě krásnej. A fakt to uteklo.

plakát

Dark (2017) (seriál) 

První série pecka. Napětí, tajemno, fakt vzrůšo.... druhá série ještě dobrá... ale ta třetí... umírala jsem. Dokoukala jsem to do konce, protože "to se musí". Ale upřímně... ke konci to fakt už bolelo. Změť vztahů, změť lidí, časů, světů.... věci, který se ani ke konci nevyjasnily.

plakát

Havel (2020) 

Nečetla jsem komentáře, nečetla jsem recenze, šla jsem zkrátka do kina. Komentáře jsem si přečetla až teď a upřímně mě udivuje, kolik tu máme odborníků. Já jsem laik. Od filmu očekávám, že mě bude bavit. Že mě vtáhne do děje. Že bude uvěřitelný (nebo naopak). A že se během něj nebudu dívat na čas a přát si, aby už byl konec. Šla jsem na Havla a neměla jsem očekávání. A vyplatilo se. Mě to prostě vtáhlo, mě to dostalo, smála jsem se, měla jsem na krajíčku, chvilkama jsem tam chtěla vlítnout a zatřást s ním, chvilkama jsem ho chtěla chránit. Ale nebylo to třeba. Byla tam Olga. A stejně jako Havel, byla i ona dokonalá. Já jsem z kina odcházela se zážitkem. Panu režisérovi, hercům a všem, kteří na tom makali, tímto děkuji. Jste machři.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Snad první film, u kterýho jsem po celou dobu ani nedutala a hlatala každou vteřinu... totální pecka a pro mě film roku 2018! Smekám klobouk před všemi, kteří film točili. Pecka!

plakát

Kocour Bob (2016) 

Mám ráda kočky, mám ráda životopisný filmy, mám ráda Londýn... a přesto se mi tenhle film nelíbil... asi přílišné očekávání po přečtení komentářů tady... na mě krutě pomalý tempo, nesympatickej hlavní hrdina a hudba bez energie... Dvě hvězdy. Jedna za Londýn, druhá za kocoura.

plakát

Muzzikanti (2017) 

Dlouho jsem něco tak blbýho neviděla. Nechtěla jsem se nechat odradit hodnocením ostatních uživatelů, tak jsem to zkoukla. Ale bylo to skoro utrpení :) Jedna hvězda za fajn písničky, jinak totální trága.

plakát

Volyň (2016) 

Něco tak sugestivního jsem neviděla roky. Nemohla jsem odtrhnout oči a přitom se na to nedalo dívat. Ještě teď - třetí den po zhlédnutí - se z toho vzpamatovávám. Mazec.

plakát

Je prostě báječná (2014) 

Jako já vydržím hodně... ale tohle byla totál katastrofa. Přiznávám se, že jsem to nedokoukala. Ten český dabing na tom měl taky svůj podíl. To byla katastrofa na druhou. Tu jednu hvězdu věnuju hysterce Aniston ;)

plakát

Psí poslání (2017) 

Dnes jsme film zhlédli s 12ti letým synem a moc se nám líbil. Ani chvilku jsme se nenudili. Mělo to spád a bylo to veselý a smutný a zase veselý a zase smutný... a my, co bychom se mohli živit jako profesionální plačky, jsme odcházeli z kina s plnou kapsou posmrkaných kapesníků těšíc se domů na tu naši čtyřnohou "bestii" :)

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Nadšená! Prostředí, zápletka, herecké výkony... Mr. Rush naprosto fenomenální. Vřele doporučuji.