Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (955)

plakát

Vražedné dýky (2008) 

U tohohle mám trošku rozpolcený pocity. Na jednu stranu se na to dá koukat , a říkám si že je to hodně hodně a ještě jednou hodně slabí průměr co si nikdy víc nepustím ale místy to šlo, ale bohužel na druhou stranu je tam extrémně přehnaných a nereálných scén které do očí bijí. U těch soubojů jsem opravdu nevěděl jestli to brát vážně nebo spíš s humorem.

plakát

Nite Tales: The Series (2009) (seriál) 

1. díl: Ray J , 2.dil Black widow a 3dil Essence atkins. Nevím jestli toho je víc ale našel jsem jen tyto tři díly. Po 25 minutách. Atmosféra by šla ale ten děj dost pokulhává.

plakát

Gladiátoři (2010) odpad!

Dneska jsem shlédl tenhle film na dvd pod názvem země gladiátorů. No musím říct že to byla pořádná nálož exkrementů. Sex ve filmu stál za hovno, děj stál za hovno, a ty souboje byli tak příšerně natočené že se na to nedalo dívat.. Do toho ještě nesympatický herci bez špetky talentu. Propadák!

plakát

Caught on Tape (2013) 

Tak nějak ke komentáři Kaylin: tenhle Rap muzikál je úplně v pohodě scény i děj v naprostým pořádku a má to maximum toho co má muzikál splňovat, ale nedokážu pochopit jak někdo může říct o Stickym Fingagazovi že jen tak fušoval do rapu a bez úspěchu 🤣😅😅😅 Tak asi takhle Sticky Fingaz je to O v celým ONYX  v jedný z nejlepších hardcore rap skupin. Tohle pro mě byl skvělý nářez bez chyb takže musím dát plných 5 ***** ( A jinak by to chtělo si poslechnout pár písniček od Stickyho s překladem a hned by si zjistil že to je talentovaný umělec.

plakát

장희빈 (1995) (seriál) 

Našel jsem jen 7 dílů, ale i tak dost slabé..

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Je to sice fakt blbost, ale u dost scén jsem se od srdce zasmál. Horší ***

plakát

Evil Bong 777 (2018) 

Nejhorší z celé série Evil Bong.

plakát

CHiPs (1977) (seriál) 

Kam se Gerchán na ně hrabe, tyhle policajti na motorkách mě fakt bavili. Viděny zatím jen dvě série a dost dobry.

plakát

Beverly Hood (1999) 

Celkem to šlo, ale po druhý to vidět nechci

plakát

Poklad pana Arna (1919) 

Naprostá skvelost. Teď to běželo na Cs Film HD , sice jsem neviděl děj co se v něm odehrával, krom posledních nějakých cca 25 minut , protože jsme uspavali dítě, tak sem to dal jen jako mluvené slovo , po pár minutách to malá znuděná vzdala a šla radši spát 😅 ale mě se to dost líbilo.