Asgy

Petr V.

okres Blansko
student

36 bodů

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3 4 5 10 14 18
    • 5.2.2012  00:10
    Černobílý svět (2011)

Líbilo se mi téma, výborné obsazení i skvělá hudba. Dvě a půl hodiny uteklo a nuda nepřišla. Palec nahoru.

• 31.1.2012  21:57
    Děti moje (2011)

Myslím, že to šlo na točit mnohem záživněji a rozhodně by šla vybrat lepší hudba.Takhle film bohužel zapadl do průměru a občas dost nudil.

• 16.1.2012  22:36
    Poupata (2011)

Deprese, při které zjistíte, že se vlastně máte asi sakra dobře. Potěšil mě soundtrack i depresivní industriální prostředí.

• 15.1.2012  17:21
    Sherlock Holmes: Hra stínů (2011)

Fajn efekty, fajn vtípky, fajn akce. Jako celek mě to ale dvakrát nevzalo a na stopáži bych klidně ubral.

• 10.1.2012  00:24
    Nevěstinec (2010)

Zajímavý pohled na ne zrovna populární řemeslo, jen kdyby mě ten soundtrack tak nebyl do uší. Střih jsem místy zrovna nepobíral.

• 27.12.2011  11:00
    Lucky Louie (TV seriál) (2006)

Svůj účel asi splňuje, ale jinak je tenhle sitcom jen pro silnější povahy, protože jde prakticky jen o jednu sprosťárnu za druhou.

• 15.12.2011  22:06
    Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)

Parádní úvodní titulky a celkově příjemná akce, která už co do absurdnosti děje dohání i starší bondovky. Ale když to beru jako pohádku pro dospělé, nemám problém. Až na ten konec, za který by se nemusela stydět ani béčková romantická komedie. Rozdali si ajfouny a žili šťastně až do smrti.

• 6.12.2011  22:08
    Mary a Max (2009)

U mě za pět hvězd, prakticky bez komentáře. Soundtrack si vybavím i o půlnoci.

• 6.12.2011  22:06
    Melancholia (2011)

Magické a vizuálně podmanivé? Ano, ale o čem že to vůbec bylo?

• 30.11.2011  21:03
    Světla v soumraku (2006)

První setkání s Kaurismäkim a nějak nevím, co si mám myslet. Děj absurdní, až debilní, těch pár jednoduchých vět s by s kamennou tváří zvládnul i herec amatér a soundtrack občas lepší než celý film.

• 21.11.2011  11:31
    Twilight sága: Rozbřesk - 1. část (2011)

Klidně přiznám, že jsem se bavil docela dobře, i když asi ne tím způsobem, který tvůrci zamýšleli. Prázdný film plný krásných upírů, vlkodlaků a lidí, jehož děj by se dal shrnout do 3 vět. Pro cílovou skupinu asi pecka, pro mě tedy ne.

• 14.11.2011  21:40
    Vyměřený čas (2011)

Po předchozích filmech jsem od Andrew Niccola čekal lepší výkon. Moc divných náhod, spousta klišé a docela primitivní děj. Připomnělo mi to Bayův Ostrov, a možná že Scarlett s Ewanem to slušelo víc, co už. Každopádně, myšlenka tam byla a to docela slušná.

• 6.11.2011  23:09
    Rodina je základ státu (2011)

V současné české tvorbě mě zaujalo jen málo filmů, ale zrovna zde jsem to nečekal. Neokoukaní herci, reálný scénář, výborná hudba a tak nějak jsem si to užil a rád jsem tomu věřil. Bohužel narozdíl od Hřebejka, Vejdělka a podobných profláknutějších režisérských jmen v kině bylo poloprázdno. Škoda.

• 9.10.2011  11:19
    127 hodin (2010)

Bavil jsem se, zároveň mě mrazilo v zádech, prostě to mělo šťávu. James Franco za 5 hvězd, u filmu ta pátá chybí jen těsně.

• 9.10.2011  11:17
    Alois Nebel (2011)

Parádní atmosféra a výborné zpracování. Bohužel scénář bych si dovedl představit lepší. I tak jde ale v ČR o odvážný počin.

• 18.9.2011  22:01
    Saxána a Lexikon kouzel (2011)

Přiznám se, že po půlhodině jsem odešel. Ze sálu zpět do promítací kabiny, protože tohle se nedalo. A fakt netuším, jak se tak debilním vtipům mohl v kině někdo smát.

• 18.9.2011  21:59
    Fantastický pan Lišák (2009)

Netradiční, ale hlavně moc povedený animák, nejen po technické stránce. Víc takových !

• 13.9.2011  17:18
    Life Cycles (2010)

Souhlasím s Legasem, nebýt komentáře, který dělal z kola největší vynález lidstva to byla nádhera. Vyzdvihnout musím soundtrack, protože ten prostě nemá chybu.

• 1.9.2011  08:53
    Planeta opic (1968)

Krásný film, výborné myšlenky, prostě ukázkové sci-fi. Bez zbytečné akce, která je dnes všudypřítomná a hlavně bez nějakého vlasteneckého patosu, který je dnes bohužel častý.

• 16.8.2011  08:20
    Zrození Planety opic (2011)

Co jsem od filmu čekal, to jsem dostal. Zatím jsem viděl jen Burtonovu Planetu Opic, takže nemůžu hodnotit nějakou analogii nebo odkazy, ale celkově to v tomhle filmu prostě šlape. Animace vzhledem k rozpočtu parádní a relativně neokoukaní herci mi taky udělali radost. A nějaké to klišé a pár logických přešlapů s klidem odpouštím.

• 14.8.2011  22:54
    Hra o trůny (TV seriál) (2011)

Dalo by se říct, že je to taková středověká telenovela.Občas výborná, občas plná klišé. Závěr první série nemá chybu.

• 10.8.2011  12:12
    Všemocný (2011)

Parádně našlápnutá jízda v efektním obalu. Jedna z těch jednohubek, které si někdy rád zopakuji.

• 8.8.2011  08:26
    Šéfové na zabití (2011)

Nečekal jsem prakticky nic a nakonec jsem se parádně bavil. Výborné obsazení, fajn soundtrack a hlavně docela povedený scénář. Komedie roku to nebude, ale u mě určitě jedna z těch povedených.

• 8.8.2011  08:23
    Transformers 3 (2011)

Průměrná popcornová věc, která ničím neohromí. Pár fajn 3D efektů to taky nezachránilo, v tomhle ohledu jsem čekal víc. Když už se tvůrci nevyřádili ve scénáři, mohli alespoň zapracovat na 3D. Jo, a pohled na potrhanou americkou vlajku vlající v pozadí už fakt nemusím.

• 31.7.2011  11:41
    Auta 2 (2011)

Moc nechápu, jak může tak úspěšné studio, kterým Pixar bezpochyby je, svěřit pokračování výborného animáku takovému patlalovi. Co se týče 3D a animace, je to sice krásná podívaná, ale ten scénář. Víc to podle mě zprasit nešlo a Ben Queen by se měl hodně stydět. Hanba mu.

• 26.7.2011  08:01
    Strom života (2011)

Takže tedy, první hvězdička je za pěkný vizuál, druhá za Smetanovu Vltavu a žádná další nebude. Vizuální onanie tohoto typu s totálně přepálenou stopáží si mohl Mallick odpustit. Takhle jsem se v kině ještě nenudil. Dinosauři, víra v boha, smysl života a dohromady velké nic, ale když v tom někdo vidí umění, neberu mu to, já je tam nenašel. P.S. Renton to vystihnul, POMO taky.

• 24.7.2011  14:48
    Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011)

Opět jeden z filmů, kdy je 3D technologie úplně zbytečná. Až na pár povedených vtípku nic nevybočuje nad průměr a ani Johny Depp to nezachránil.

• 24.7.2011  14:47
    Hanna (2011)

Hodně příjemné překvapení tak trochu ve stylu Jason Bourne. Příběh sice nelze brát moc vážně, ale spolu s našlápnutým soundtrackem tvoří výbornou akční podívanou.

• 23.7.2011  14:29
    Paul (2011)

Docela fajn komedie, ale čekal jsem víc, alespoň od Simona Pegga.

• 22.7.2011  08:49
    Senna (2010)

F1 sleduji tak napůl a o Sennovi jsem předtím nevěděl prakticky nic. Teď už toho vím docela dost. Výborný dokument podaný takovým způsobem, že i nezasvěcený se nejspíš nudit nebude.

<< předchozí 1 2 3 4 5 10 14 18