Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

Staříci (2019) 

Nekompromisní cesta za pomstou dvou neuvěřitelných mstitelů. Skvělý Mrkvička ve velkém comebacku na plátno, vynikající Schmitzer. Pro mne jasných ***** a zatím i český film roku.

plakát

Yesterday (2019) 

Film pro naprostou pohodu, pokud by však někdo čekal zásadní kinematografické dílo řešící spodní proudy lidské duše, musí jít jinam. Tento film chce bavit a baví!

plakát

Teroristka (2019) 

Další promyšlený a k finále gradující film Radka Bajgara a hlavně je pevně postavený na výborných hereckých výkonech - pro mne především a pochopitelně všemu vévodí Iva Janžurová, ale výborný je i Pavel Liška a Jana Plodková.

plakát

Jan Palach (2018) 

Precizně natočený, promyšlený film. Výborné herecké výkony, především Viktor Zavadil to dokázal velice úsporným a přesvědčivým způsobem. Zatím pro mne český film roku.

plakát

Pacific Rim: Povstání (2018) 

Ideální film pro vypnutí mozku, vlastně je to vypnutí skoro nutné. Jinak je to zážitek velkolepý, k zkáze lidstva chybí jen kousek, chrabří hrdinové v obřích robotech to naštěstí překvapivě zase zmáknou a žádná zhouba se nekoná. Prostě pohoda.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Naprosté zboření příběhu a není to rezignace, prostě se na něj scenáristé i režisér vykašlali. Vždyť také co vymýšlet s mimozemskými roboty, kteří se mění na pozemské spotřebiče a dopravní prostředky. Takže máme konečně dějem téměř nepostižené digitální obžerství a můžeme si jej užívat s využitím všech smyslů a s vypnutým mozkem, který si také lebedí neb odpočívá.

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

Film rozhodně není ani "cool" a ani "trendy", ale je to milá vzpomínka na poctivou ruční práci, kterou hlavní hrdina odvádí na svých protivných protivnících.

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Stalo se to, co jsem nečekal - skvěle jsem se bavil a nepřipadal si trapně! A tak dávám *****, hlavně pro Emmu Thompson za scénář i cynickou gynekoložku.

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Ravenna nebo-li Charlize Theron je jako vždy úžasná a tak 5* patří hlavně jí. Chápu, že králové pro ní a díky ní padají jako kuželky na bowlingu.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Film, který by bylo škoda minout. Komedie, kde se nikdo nepitvoří. Film s výbornými hereckými výkony, s chytrým humorem a jak je vidno v diskusích, tak i se schopností provokovat.