Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (105)

plakát

Climax (2018) odpad!

Asi 50% smažek má podobné video doma, na to nebylo potřeba tohoto kašpara. Ó jak trapné, smutné a ubohé. 70% v hodnocení ukazuje, že malí chemici jsou i zde.

plakát

matka! (2017) odpad!

Raději bych si vydloubnul oci, nez se na to znovu divat. Velka chyba, jeden z nejdebilnejsich filmu jaky jsem kdy videl.

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Jeden z nejlepších hororů za posledních x let. Naprostá spokojenost od začátku do konce.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Skvělé obsazení, skvělý humor, skvělá hudba, skvělý příběh. Na český film poslední doby něco zcela vyjímečného. Herci nepřehrávají a hlášky a gesta jsou velmi milé. Já jsem nadšen!!!

plakát

The Boy (2016) 

Nejlepší je vzít film (Housebound) a natočit ho hollywoodsky a tvářit se, že jsem borec, co jsem to vymyslel....

plakát

Padesátka (2015) 

Kdo by čekal nějaký zázrak od komedie z Česka? Já tedy rozhodně ne. O to menší, když je to od mlaďocha jako je Kotek. Velké překvapení. Herci jsou naprosto v pohodě, žádné přemrštěná herecká gesta, žádné přehrávání, jak jsme tomu nyní v ČR hodně zvyklí. Prostě pohoda, zábava (až na konec, ale to je na každým). Ofiko jsou to tři hvězdy a drobek.

plakát

Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015) 

Jedině pokud se na film díváte ve 3D a v kině nebo ve skvělém obývacím pokoji, má tento film hodnotu třech hvězd. Dívat se na něj v PC někde na gauči asi nebude to pravé. Jsem rád, že se paranormal drobátko odchýlil od svých předchozích dílů nicméně ani zde se už nejspíše toho nedá mnoho vymyslet. Vybrané do posledního drobečku a film se už chytá každého stébelka.

plakát

Špión (2015) 

V rámci žánru komedie je to stále těžší a těžší být originální a vtipný. Tady se to povedlo tak na polovinu a už to je velký úspěch v porovnání s jinými komediemi, které za poslední dobu někdo natočil. Melisa ubrala ze své ukecanosti alespoň deset procent a je to zase o trochu lepší. Za mě nadprůměr.

plakát

Ex Machina (2014) 

Skvělá myšlenka, skvělé prostředí. Skvělé zdlouhavé a nudné záběry. Pokud se chce někdo koukat jak se robotka obléká několik minut, tak to je film přesně pro něj.

plakát

Gerontofilie (2013) 

No tak určitě si pod pojmem komedie představím něco jiného. Pokud byl záměr šokovat (možná někoho zhnusit), mohlo se to podařit. Drobátko jsem cítil obojí. Zajímavý námět drobátko nedotažený, ale myslím, že reprízu vynechám.