Ne tak velké zklamání jako u Tróje, ale odklon od předlohy (bájí, pověstí) je už zase až příliš výrazný. Nejsem konzervativní, ale je lepší dělat věci takové jak je známe a máme rádi, než je posrat. Digi triky hold nejsou všelék.
Kdyby Vyjednavače dokázali kvalitně namixovat se starším žánrovým kolegou Uprchlíkem asi by na světlo světa vykoukl nejlepší akčňák na téma „jsem nevinný Vy parchanti“. Takhle je až druhý (za kým asi?).
Nevědět a vlastně ani nemít potuchu o tom co je realita a co ne zavání pořádným průserem, zvlášť když je v banku předplatné k lobotomii a jak na sviňu máte v rukách Černého Petra. SI je taková ponurá hra na lež a ještě větší lež, přičemž asi nejsem takový pan Dedukce, jako někteří zdejší, protože sem pointu neprokoukl hned ze začátku.
Obsadit Russella Crowa a natočit špatný film jednoduše nejde. No, box mi sice není zrovna zvlášť blízký, pořád je to jen surové mlácení, ač v kultivovaném hávu s tanečními variacemi, ale příběh měl koule, a když se mám dívat na box, tak to musí být sakra koule. Stalo se.
Kdo by to byl do Kate řekl, pořád jen samé komedie a bla bla romantika a z ničeho nic Voodoo napínák a ne ledajaký. Film musí být alespoň trochu nepředvídatelný aby mohl zaujmout a v „klíči“ ona nepředvídatelnost nespoutaně bují. Některé souvislosti mi došli, až ve chvíli, kdy jsem se rozhodoval zda-li to bude za 4 nebo 5 hvězd.
Snad každý se alespoň jednou v životě cítil jakoby spadl z Marsu (takové to tu dělám nebo o co tu běží), jenže to trvá jen chvíli a pak jsme zpátky na nohou v zářné realitě. Chudák Sam Tyler to má kapánek těžší - a to je hned o zábavu postaráno. Jednoznačná srdcovka.
Ale no tak, taková naivita snad ani nebyla zamýšlena. Děti válčí pro svou zem a jsou (kdoby to byl řekl) lepší než invazní vojska. Téma co by kdyby může být vděčné a defakto si s ním můžete dělat co chcete, ale takhle raději ne.
Mistrovsky zpracovaný příběh o neuvěřitelných zvěrstvech spáchaných na židech ale i lidskosti z nejhoršího období dějin. Jen doufám, že už nikdy nebude zapotřebí podobných Oskarů Schindlerů, ikdyž je patrné, že i on sám přišel na to co je správné až časem.
Faktor strachu (TV pořad) (2001)
Šeď s nechutnostmi ve stylu požírání kachních zárodků. Amíci nabírají na obrátkách.
Vítejte doma! (TV pořad) (2003)
odpad!Máme rádi mnohočetné rodiny, vlastně všichni se máme tak rádi. Viděl jsem cca 10 dílu a nepamatuji si, že by se v některém pomáhalo normálním lidem, pokud teda rodina s 8 haranty (pro dramatičnost a potřebnou dávku slz nejméně jeden umřel) je normální, když tatík sedí doma na řiti a mamča je opět nabouraná, no ale když je všichni sousedi mají tak rádi, to by se nad nimi srdce zastavilo.
Nikdo není dokonalý (TV pořad) (1997)
odpad!Před lety zábava kdy i pozvaní hosti za něco stáli, dnes bohužel stupidní sračka, v mnoha případech nechutně agitační.
TRON: Legacy 3D (2010)
Už minimálně kvůli soundtracku a celkově kvůli zvukové kulise, lahoda.
Česko Slovensko má talent (TV pořad) (2010)
Zhruba o třídu lepší než konkurenční Dementmánia, takže hvězdičkové hodnocení se nabízí samo.
Talentmania (TV pořad) (2010)
odpad!Mareš na stý způsob a pořád stejný, to opravdu nemůžete sehnat nikoho jiného? Další ze série pompézních nováckých průserů, a nepodařených pokusů o kontr primě, ale prostě jsou mezi námi lidi, kteří se nepoučí nikdy.
Souboj Titánů (2010)
Vyjednavač (1998)
Čápi s mákem (TV pořad) (2010)
odpad!Kulinářský pořad říkáte ..., vytrpěl jsem ho skoro celou dobu, a ono opravdu jedinečná laskomina! Jen nevím z čeho se chce víc zvracet, zda-li z oněch "celebrit", totálně vylízane mojsejovky, hlasu lidu (taky dobré) alias gorilí tlamy (by me zajímalo kde našli tak reprezentativní vzorek) nebo z celých čápů s mákem. A jak je krásný pohled na Ivetku a Agátku, tolik vzájemné lásky a sympatii se jen tak nevidí, cukrů cukrů. Vymyslet takový pořad fakt může jen těžce chorý mozek.
Rozjezdy pro hvězdy (TV pořad) (1997)
Ale no tak, sranda občas byla, ikdyž to asi nebyl účel. Šíp vystřelil, bohužel vedle.
Striptýz (1996)
Takové caviky kolem obrovského honoráře pro Demi a přitom sem viděl jen tuctové umělé kozy, kterých můžu vygůglovat tucty.
Mortal Kombat 2: Vyhlazení (1997)
Popravdě na dvě * to není, ale co mám jako fanda MK dělat. Snad jen strpět nového Raidena.
96 hodin (2008)
Paranoidní fotříci už nejsouto co bývalo, dnes na jejich slova dojde a že Liam je sakra rázný fotřík, který onu paranoiu všem dotčeným vytluče z hlav.
X-Men Origins: Wolverine (2009)
Když může batman začínat tak proč by nemohl i Wolverine, dokonce bych i věřil, že Hugh se s licousy narodil.
Robin Hood (2010)
Až na neustálé a zdlouhavé kecání docela povedený Robin Hood Begins.
Hledá se táta a máma (TV pořad) (2010)
odpad!Jak velká guma a jak moc vygumovaná musí člověk být, aby se do něčeho podobného přihlásil. No idea.
Prokletý ostrov (2010)
Kick-Ass (2010)
Bravurní manuál na to, jak v zeleném neoprenu pravidelně dostávat nakládačku.
Polda z Marsu (TV seriál) (2008)
Levoboček, který na svého BBC bratra může jen mávat z povzdálí a krčit se v jeho stínu.
Robin Hood: Cesta ke slávě (TV pořad) (2010)
odpad!No a tak to vypadá, když se za každou cenu musí udělat TV pořad pro masu lidí, kteří nečekají na nic jiného než v osm hodin dřepnout k televizi a čučet podobné bludy.
Těžká váha (2005)
Fakulta (1998)
Chudák Elijah, ted už chápu jeho tenký hlásek.
Klíč (2005)
Rande naslepo (TV pořad) (2010)
odpad!Pane Knor, přidejte si jedno er na konec, propagujte polívky a s tímhle sekněte.
Ztraceni ve vesmíru (1998)
Fuj! Gary styď se, plýtvat časem a hereckým umem nad tímhle.
Life on Mars (TV seriál) (2006)
Rudý úsvit (1984)
Schindlerův seznam (1993)
Homolka a tobolka (1972)
Spousta nesmyslného tlachání a jedna známá hláška dobrý film zkrátka neudělá.
Vadí nevadí (TV pořad) (1998)
odpad!Co chtít po pořadu, kde moderátor vypadá jako kačer a hlavní hrdina je vycpaný králík s parožím.