Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (115)

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Stejně dobré, jako jednička. Akorát v jedničce byl charismatičtější záporák. A výborná lokalita, kde se film odehrává. A moji ,,známí,, Denzel a Dakota, libovka. A koukal jsem překvapeně, že ještě žije Remo Girone, bylo fajn ho vidět. Spokojenost. V září poprvé jedu do Itálie a těším se na nějakou kavárnu a zákusek.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Mám rád akční filmy a tady, stejně jako v jedničce, jsou výborné bojové scény. Iko Uwais je sympaťák, akorát je to až moc velká řezničina, zase.

plakát

Psychiatr - Better Angels (2020) (epizoda) 

Napínavý, téměř dokonalý poslední díl. Říkám téměř, protože minimálně ženská část diváků (aspoň myslím) neodpustí spisovateli Calebu Carrovi, jednu věc. Tedy pokud už nečetli knížku a věděly to. Takže doufám, že zasedne za stůl a napíše třetí knihu o téhle skvělé trojici. Která se spolu kamarádí i v reálném životě.

plakát

Psychiatr - Gilded Cage (2020) (epizoda) 

Tak doufám, že Laszlovi to tentokrát vyjde :) To jak se na tom plese tvářil šťastně, po tom setkání ........ To nebylo jen profesionální okouzlení :)

plakát

Psychiatr - Castle in the Sky (2018) (epizoda) 

Poslední díl možná nebyla tvrdá rána na solar plexus, jak jsem třeba i já čekal po předposledním díle. Jenže byl hodně zajímavý a já mám pocit, jakoby by tvůrci chtěli natočit další sérii. Jenže knížka pokračování nemá, ledaže by Caleb Carr napsal další příběh. A mně tedy John, Lászlo, Sára a jejich detektivní parťáci budou chybět. Protože to byli sympaťáci, i díky skvěle vybraným hercům. Od prvního do posledního.

plakát

Zůstaň nablízku (2017) 

Pohodovka mezi dva blockbustery. Alici Eve mám zafixovanou jako teenagerku a ono ,,už,, jí je přes třicet, pořád kočka. Ta řeč ve filmu má prý svůj název, tu si tvůrci filmu nevymysleli, fanoušci Star Treku ví ,,vo co go,,

plakát

Psychiatr - Hildebrandt's Starling (2018) (epizoda) 

U třetí epizody jsem napsal, že je nejlepší z prvních tří. U páté musím napsat stejně, nejlepší z prvních pěti. Knížku jsem ještě nečetl, podle recenzí je výborná, ale také má pomalejší, hodně podrobný rozjezd. Tady se mi líbí moc ta scéna, jak John Moore vyjdou se Sárou na ulici a on si nechá čistit ty boty, ten její výraz ve tváři a ten dialog :) Jinak jsem zjistil, že pták zvaný leskoptev, opravdu existuje. Já myslel, že to je překladatelský oříšek. Ptal jsem se lidí kolem a nikdo tohohle ptáčka nezná, zajímavý.

plakát

Zygota (2017) 

Hergot, to jsem nečekal, slušný nářez. Pustil jsem si to přes prodlužovák a přes sluchátka Koss Sporta Pro a musím říct, že je to navíc parádně ozvučené. Fakt dobré.

plakát

Brimstone (2016) 

Jako ateista říkám, výborný film. I když chvílemi opravdu hodně drsný. V životě bych nevěřil, že Holanďani, jejich režisér a pár evropských zemí, zvládnou natočit western, což je vlastně výsostně americký žánr. Dám si to ještě jednou na velkém plátně v Cinestaru. Tomuhle filmu to sedne, protože i vizuálně je to zmáknuté. Kdyby vyšel u nás blu-ray, tak si ho koupím. A ještě jeden plus. Perfektně vybraní herci. A to nejen ti hvězdní, ale i ti dosud (pro mně) neznámí.