Nápad říkat na všechno YES mě zaujal už při prvním shlédnutí traileru. Jediné, z čeho jsem měl obavy bylo, že scenáristi tenhle skvělý nápad utopí v přívalu trapných scén. Naštěstí se tak nestalo a já se celou dobu velice dobře bavil. Pro ostatní: Opakovat stále dokola, že Carrey nemá tak gumový obličej jako před 15 lety je už trochu trapné.
První dvě třetiny neprostá nuda. A to ve všech ohledech, nevýrazní herci s nulovou mimikou, písničkami mimo mísu a choreografií - tak nějak se procházejte nebo válejte po zemi a my s tim něco vymyslíme. Naštěstí vše vyrovnává skvělý zavěr. 70%
Jediné co nechápu, jak je možné, že Heath Ledger na konci filmu vypadá úplně stejně jako na začátku o 20 let dříve. Zvlášt při rozhovoru s jeho dospělou dcerou je tato maličkost do nebe volající.
Skvělé herecké výkony, úžasné prostředí ale proč tam musí být dějové odbočky? K čemu je v Karamazových udržbář + syn? K čemu je herec snažící se dostat na natáčení? Odpověď: úplně kazí dějovou linku i budovanou atmosféru.
Viděl jsem všechny Leoneho westerny. Westerny od Peckinpaha, Corbuccia, Sturgese, Eastwooda a od mnoha dalších. Uvědomil jsem si ale, že jsem neviděl žádný film s "Klasickým" Johnem Waynem, ztělesněným westernu. Podle komentářů na ČSFD jsem usoudil, že Rio Bravo bude film pro mě. Nebyl. Obehrané postavy, tisíkrát viděný děj a napětí ( či souznění s postavami) žádné. Jednoduše velké zklamání.
Nuda, nuda a ještě jednou nuda. Přestřelky jsou realisticky rychlé, proto si jich ani nevšimnete. Celý film se proto jen mluví a to je na western málo.
Tohle není obyčejný animovaný film. Tohle je regulérní akční kung-fu film. Přidejte si parádní hlasový projev Jacka "Pandy" Blacka a musí vám být jasné že tohle je nejlepší animák roku 2008.
Veřejní nepřátelé (2009)
Digitální kamera a nasvícení jak z laciné telenovely. Čekal jsem víc.
Senna (2010)
2 hodiny a 42 minut. To je prostě moc. Moc mluvících hlav.
Star Trek: Film (1979)
Chápu, že makety lodi a V'Geru byli drahé a tvůrci se s nimi chtěli pochlubit ale 5 minutový oblet Enterprise je opravdu moc.
Lví král (1994)
20% za příšerné české přespívání.
Pán draků (1982)
No až na několik vyloženě špatných fóru je Pán draků příjemná oddychová kung-fu záležitost.
Kráčející skála (2004)
Fajná akční oddychovka s velice dobře nasnímanými akčními scénami. 70%
Tráva (TV seriál) (2005)
odpad!Viděl jsem první díl a nechápu co na tom všichni vidíte.
Nesmiřitelní (1992)
Takto by to na divokém západě mohlo vypadat. Eastwood ukazuje, že tenkrát nebylo místo pro žádné "Wayneovské" hrdiny. Jasných 5*
Yes Man (2008)
Vlasy (1979)
Čekej do tmy (1967)
Čekej do tmy stojí na pečlivě budovaném příběhu, napětí a hlavně na skvělích hercích. A to doslova na všech. Kam se na tohle hrabou dnešní filmy typu: Skupina zločinců zadržuje rodinu v jejich domě. Narozdíl od Čekej do tmy si na ně do týdne ani nevzpomenete.
Chaplin strážcem veřejného pořádku (1917)
Největší mezera je nudná prostřední část mezi mlácením záporáka. Ale jinak docela fajn
Chaplin ve filmovém ateliéru (1916)
V prostřední části jem se docela bavil.
Zkrocená hora (2005)
Sex Drive (2008)
Neuvěřitelně nudná a předvídatelná trapárna.
Afro Samurai (TV seriál) (2007)
Docela zajímavé anime ale za tak divný "svět" musím dát o hvězdičku méně.
Karamazovi (2008)
Po přečtení spalte (2008)
Coeny já mužu. A dostal jsem téměř to co jsem chtěl. Nevím co chybělo k dokonalosti ale mnoho to nebylo.
Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008)
Příběh o hledání lásky v naprosto netradiční podobě v podání klasicky dobrého Pegga.
Žhavé výstřely 2 (1993)
Nejlepší parodie ever. Dialogy i scény jsou vypilovány k dokonalosti. Tohloe se musí prostě vydět
Žhavé výstřely (1991)
Jenda z posledních povedených parodií.
Rio Bravo (1959)
Hud (1963)
Newman rozhodně nehraje špatně ale film s tak stereotypním ( až nudným) scénářem rozhodně neutáhne.
Nula od Nuly pojde (2006)
Černá komedie v Britském pojetí. To znamená spousta mrtvol. 70%
Appaloosa (2008)
Kung Fu Panda (2008)
Policajt v Beverly Hills II (1987)
Stejně v pohodě jako předchozí díl. Pěkných 80%
Soudce Dredd (1995)
3 * za tu utimátní zbraň s různými mody střelby. Jinak výprava je neuvěřitelně směšná.
Batman - Gothamský rytíř (video film) (2008)
IMHO největším (a asi i jediným) nedostatkem Gothem Knight je neuvěřitelná plochost děje. 60%
Zázračná planeta (TV seriál) (2006)
Konečně jsem pochopil, k čemu je dobré HD. Jediné co se dá vytknout je nepřítomnost děje (rozuměj sjednocení a ucelení obsahu). Ale i tak 100%