Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (38)

plakát

Angel-A (2005) 

Tady Luc Besson šlápl hodně vedle. Zbytečný film. Omyl.

plakát

Vendeta (2011) 

Další potvrzení toho, že je Ondřej Vetchý hereckým géniem. Smekám.

plakát

Oběti a vrazi (2000) 

Vynikající Karel Roden, ale nemohu se zbavit dojmu, že tomu filmu něco chybělo. Do děje mě příliš nevtáhl, přesto v rámci tuzemské kinematografie lehký nadprůměr.

plakát

Skřivánci na niti (1969) 

Jednoznačně nejvyšší možný rating. Krásný film z odporného prostředí. Vynikající počin. Poděkování Bohumilu Hrabalovi, potlesk Jiřímu Menzelovi.

plakát

Rebelové (2001) 

Filip Renč je inteligentní muž a dobrý režisér. Tímhle muzikálem to jen potvrzuje, poctivě odvedená práce. Jen škoda špatné ruky při obsazování některých rolí. Každopádně plnohodnotné 4*.

plakát

Valčík s Bašírem (2008) 

Strhující zpověď fantastického režiséra. Film vás chytne díky běžícím psům už v první scéně a do závěrečných titulků vás už nepustí. Tíživé vyprávění ještě tíživějších událostí. Opravdu skvělé.

plakát

Bílí zabijáci (2003) odpad!

Tohle někdo myslel vážně? Čekal jsem výstavní kravinu, na kterou mě nalákalo pouze zdejší hodnocení. Dostal jsem to, co jsem si vyžádal. Tedy kravinu. Zcela zbytečných devadesát minut času.

plakát

Čekej nehybně (2001) 

Tenhle film drzi nad vodou jenom vynikajici Rutger Hauer. Jinak je to pouze slepenec nejakych obrazu, nema to hlavu ani patu. Konec netreba komentovat, to je jeden velky nesmysl. Jednou stacilo.

plakát

Přítel vrahem (2004) 

Podivné, moc podivné. Ale unést se to dalo bez problémů, druhá * za Esposita.