Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Šifra mistra Leonarda (2006) 

Nebudete se smát, nebudete plakat, film vám nezmění život. Přesto se mi film líbil (není nadto, když si od toho člověk vůbec nic neslibuje a je mile překvapen).

plakát

Děvčátko (2002) 

Film jsem viděl na poněkud nekvalitním (potemněném) obraze a málo jsem tedy rozlišoval mezi jednotivými charaktery. Díky tomu na mě děj působil tak nějak abstraktně a snově. Očas pobavila i nějaká ta hláška. Jinak průměr.

plakát

Vzorec pro vraždu (2002) 

Podle mě je zde pěkně vidět, jak lze ze zajímavého nápadu vytřískat jen průměrný film s typickou americkou moralizující příchutí. Absence dějových zvratů a málo uvěřitelná "drsná holka" v podání Sandry Bullock.

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

V rámci žánru "romantická komedie" 4* - velmi dobré, koukatelné a melodicky chytlavé.

plakát

Futurama: Benderovo parádní terno (2007) (video kompilace) 

ve srovnání s geniálním seriálem bohužel musím jednu hvězdičku ubrat (za občasné momenty, kdy se tvůrci snažili být vtipní za každou cenu a za pár slabších vtípků)... ale i tak skvělá a bavící podívaná... v průběhu jsem uvažoval i o hvězdičku horším hodnocení, ale konec ji nakonec přidal:) taky se mi líbil styl vyprávění - přítomnost (budoucnost) vs. minulost (přítomnost):D

plakát

Naqoyqatsi (2002) 

Po audiovizuální stránce téměř bezchybnaté, obsahově jsem čekal něco více šokujícího.

plakát

Kontakt (1997) 

Sci-fi je můj oblíbený žánr, Joddie Foster oblíbená herečka a Robert Zemeckis oblíbený režisér. Mohlo by z této kombinace vzniknout něco špatného? Mohlo, ale nevzniklo! Tomuhle filmu nemám, co bych vytknul - inteligetní, vyvážený, nutící k zamyšelní. Jasných pět hvězdiček.

Ovládací panel
16 bodů