Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (78)

plakát

Animales Humanos (2021) 

Boze zas dalsi, co maji psa misto ditete..Nepochopim. Konec me vylozene nasral, ale asi odpovidal celemu nelogickemu prubehu filmu...

plakát

Nadosmrti (2021) 

Uprimne jsem se tesila na tu uzasnou a vsemi opevovanou Megan, hodne dlouho jsem ji nikde nevidela. Hrat moc neumi, ale to, jak vypadala asi prvnich 15 minut, bylo vic hororove nez cely zbytek filmu. Na druhou stranu jsem se docela bavila, nekdo tady kradl z Geraldovy hry, no..

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Nebyt to obycejny mix Popelky a Mrazika, tak dam 4...

plakát

Aliance (2016) 

Dve sedmilharky ve futuristickem svete, ktery na me pusobil spis smesne. Prvni dil me nadchl, druhy usel a tohle uz teda spatny..Dej je predvidatelny az hanba. Hunger games se mi libi vic, ale jako konec bych presto videla docela rada. Ten Peter si neda pokoj, nejak nevim, co cekal?

plakát

Gangster Ka (2015) 

Je mi líto, ale nemohu dát více. Akce a napětí opravdu nechybí, ale jakmile se ve filmu řešilo cokoliv týkající se práva, tak to bylo totální fiasko. Udělalo by tvůrcům hodně s někým alespoň tuto problematiku zkonzultovat? Jinak herci fajn, hudba skvělá. Škoda.

plakát

Červená růže (2014) 

Sice úplně nevím, jak tento film nějak smysluplně okomentovat, ale vzhledem k tomu, že byl dost fajn, mírně mě mrzí ta absence komentářů zde. "Revoluce bez revoluce" mi připomínala španělskou Metodu, ač zde se jednalo spíše o čistokrevnou drámu. Vztah mezi lehce divokým děvčetem a poněkud "netečným" starším mužem nám skvěle ilustruje dva možné pohledy na zásadní dějinnou událost. Opět mě velmi mile překvapil konec, který byl de facto logickým vyústěním vztahu dvou naprosto odlišných povah a dané situace. Nadto bych chtěla vyzdvihnout postavu Aliho manželky, která se ve filmu sice jen mihla, ale s ohledem na Aliho přístup zjevně nebyla bez významu. Zhlédnuto v rámci Febiofestu 2015.

plakát

Girlhouse (2014) 

Dobrá zábava celkem. Nebýt první třetiny filmu, která byla asi určena výhradně pro pány, bych byla ochotna dát i víc. Záporák byl opravdu kvalitní úchyl, ale nemůžeme mu to vyčítat, když se k němu slečny tak špatně chovaly. Dobře jim tak, že. Na slasher, který obvykle moc nemusím, to bylo opravdu solidní. Na můj vkus tam ale bylo nějak málo blondýn a ta jedna ještě nedopadla úplně ideálně, ale co už. Režisér má možná nějakou nepěknou zkušenost s takovým andělským stvořením. :-) Ale jo, s klidným svědomím to můžu doporučit, a to i děvčatům. :-)

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Shrnula bych pointu filmu do jedné věty, která v něm zazněla. "Právníkům se nedá věřit." :-) Jim jako gay je vážně k pokukání.

plakát

Nejsmrtelnější kořist (2013) odpad!

Ach bože, to byl ale trapný nesmysl, jehož trapnost korunoval nejtrapnější simultánní dabing. Když jsem zavřela oči (což bylo dost často), měla jsem pocit, že jsem na projekci "Pár pařmenů". Musím se na to podívat jen v originále, to bych možná pak tu jednu hvězdu dala. Trailer navnadil, takže zklamání bylo obrovské.