Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Pro mě nejlepší seriál za poslední dobu. První série výborná, druhá snad ještě o něco lepší...

plakát

Teorie všeho (2014) 

Pravda, Eddie to zahrál neskutečně. Oskara si zasloužil, ne že ne. I když Bradley mu zdatně šlapal na paty. Celkově ale zklamání. Film nevyužil ten potenciál, co měl. Tvůrci z toho udělali obyčejnej romantickej film o vztahu Hawkinga a jeho ženy. Dokonce mě přišlo, že Jane (Felicity, taky nezahrála špatně) dostala víc prostoru než Hawking. Chtěl jsem film s Hawkingem, dostal jsem ho jen z 50%, což je i moje hodnocení.

plakát

Pacifik (2010) (seriál) 

Zatímco Bratrstvo jsem zkouknul během pár dní, Pacific mě tak moc nenadchnul a trvalo, než jsem se odhodlal pustit další díl. Navíc jsem si seriály dal chvíli po sobě, takže se asi srovnání nevyhnu, ale i delší pauza by nepomohla. Pacific byl pomalejší, víc psychologickej, zaměřenej na emoce. Akce oproti Bratrstvu ubylo, i včetně napětí. Taky mě, až na pár vyjímek, zklamalo obsazení. Nebýt v Pacificu ten ušoplesk zrzavej, co hrál Eugena, kterej mě byl jako herec nesympatickej, užil bych si asi seriál víc. Celkově daleko menší zážitek, než jsem čekal. Bratrstvo nasadilo laťku pořádně vysoko.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

Az takovou blbost jsem necekal. A mozna to bylo dobre. Samej vtipek, rezal jsem se celej film smichy. Stejne jak v Tedovi, tak i tady me MacFarlane dokazal pobavit. Jen tak dal.

plakát

Povinnost a čest (2012) 

Jasně hráli to většinou vojáci profíci, takže úroveň hraní nic moc. To přehrávání při dialogů je sice vidět, o to lepší je pak ale zážitek přímo z akce, kterýmu ještě přidá výborná kamera. Snímek je podle mě jeden z lepších z prostředí speciálních jednotek a stojí za to vidět... Za mě necelý čtyři hvězdy.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Dvojka ztratila oproti nečekaně skvělé jedničce na přímočarosti. Zatímco v prvním díle akce střídaly akce, tady jsou nahrazeny nudnými dialogy, které natáhnou stopáž na až moc dlouhých 150 minut. Závěrečnej souboj v kuchyni je brutální. Skvělá řežba, která posouvá filmové souboje na jinej level. Ani se nedivím, že tvůrci na něm strávili 6 týdnů. Jinak to ale nebyl takovej hukot, jak v prvním díle, což je trošku zklamání. Dal bych tři hvězdy, ale díky souboji v kuchyni dám hvězdu navíc.

plakát

Stíhači Red Tails (2012) 

Ukecaní černoši dostali šanci si konečně pořádně zastřílet a zalítat. Akce a letecký souboje jsou povedený, všechno vypadá moc pěkně. Jakmile ale otevřou pusu, tak to jde do kytek. Nesmyslný a zbytečně dlouhý dialogy kazí celkovej dojem z filmu. Taky nechápu proč do všech leteckejch filmech cpou nějaký ženský a vymýšlejí milostný zápletky... Takže ve výsledku jenom zklamání. Prakticky stačí vidět jenom trailer. Dvě a půl hvězdy.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Jako mladší jsem strávil hodiny a dny hraním s Legem, takže proč nevěnovat necelé dvě hodiny filmu. A překvapivě se na to dalo koukat. Zajímavý příběh a dokonalé zpracování Lego světa, kde si tvůrci vyhráli i se sebemenšími detaily, jako např. plameny, oheň, voda - to všechno z Lega. Do toho občas vtipný hlášky a povedenej konec s Duplo invazí... Do kina bych na to asi nešel, ale mrknout na to doma, proč ne. Tři a půl hvězdy.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Akční sci-fi s Tomem Cruisem. Zase... Ne že by filmy s ním byly nějak špatné, víceméně si drží svůj level, ale nikdy mě nijak zvlášť neoslovily, nejsem Tomův velkej fanoušek. Takže jsem před kinem moc velké očekávaní neměl. Čekal jsem standartního Cruise, jak všechny seřeže na hromádku a při tom se mu nepohne sval na obličeji. Ale byl jsem mile překvapen. Tom konečně rozhýbal svoje zatuhlé obličejové svaly, sem tam hodil nějaký vtípky a do toho klasicky pomlátil spoustu enemáků. Sice mu to trošku trvalo, ale když ho trénovala sexy Emily Blunt, tak se do toho konečně dostal... Kvalitní akční scény proložené trefnými vtipnými momenty (překvapivě i od Cruise) + zajímavý námět a promyšlené posuny času + hrající Tom a pěkná Emily = Čtyři a čtvrt hvězdy.

Ovládací panel
3 body