HAssAN

HAssAN

Adrián Ďurček

okres Trnava

1 bod

od nejnovějšíchpodle abecedypodle hodnocenípodle roku vzniku filmu
<< předchozí 1 2 3
    • 31.10.2011  23:43
    Another Earth (2011)

Nádhera!!! Na Brit Marling sa veľmi príjemne pozerá a aj vďaka podanému výkonu. Existencia Another Earth ma nadchla a 4 roky by boli stačili na to aby som zistil či sa Another me má lepšie. A som teda zvedavý na Melanchóliu, keď už je tu prirovnávaná, ale tu je vidno, že film plný citov sa dá podať aj bez toho aby som sa musel tváriť sakramentsky intelektuálne. Váhal som medzi 4* a 5*, ale prečo to nedať do červených čísiel, možno to niekoho presvedčí a verím, že nebude ľutovať.

• 18.10.2011  02:22
    Papírový hrdina (2009)

***+ Polovica vecí bola nádherná a štvrtina nudná.

• 29.9.2011  02:14
    Invaze (TV seriál) (2005)

Po 10 častiach to začalo upadať. A odpílenie ruky :) naozajstná stupidita.

• 17.7.2011  23:45
    Bet Your Life (TV film) (2004)

Tak to bolo otrasné, guliek lietalo viac ako vo všetkých častiach Ramba dokopy. Miestami mi to pripadalo ako v Matrixe, proste on je vyvolený a "netrafiteľný". Som rád, že som to sledoval len jedným poloslepým okom. A Billy Zane hral hrozne. Záverečné prekvapivé rozuzlenie bol naozaj len bodka za demenciou tohto výtvoru. Lepšia voľba je určite Hra o preziti

• 11.7.2011  19:25
    Ironclad (2011)

3+ Velmi pekné bojové scény a skvelá brutalita. Ale aj tak si myslim ze uz si to nepozriem.

• 22.6.2011  13:46
    Dylan Dog: Dead of Night (2011)

Ako človek neznalý comicsu musím povedať, že to nebola taká katastrofa ako sa dalo čakať podľa hodnotení. Keby to celé trochu zmenili mohla to byť najlepšia komédia o zombie a upíroch či aké stvory to tam ešte behali. Bolo zábavné ako Brandon Routh nemenil tón hlasu ani keď..., no proste nikdy :)

• 21.6.2011  23:40
    Luau (1982)

Ak zoberieme v úvahu, že v tom istom roku bol natočený, v mojich očiach klenot, Vincent a k tomu nekvalitný záznam na YT tak naozaj len 1* a toľko pesničiek tuším nieje ani v simpsonovcoch :)

• 30.5.2011  23:23
    Netvor (2011)

Príjemná dĺžka filmu a dej tak za 3 hviezdy keďže neohúri ani neurazí. Na Huntera by som sa dokázal dívať celé hodiny, proste bol úžasný, takže +1.

• 20.3.2011  02:00
    Rango (2011)

Najškaredšie filmové postavy sa zišli v tomto filme :D Celý film sa dalo baviť sledovaním jedného ucha, šípu v oku a rôznych výrastkov a zubov púštnych tvorov. posledné minúty boli trošku pomalé ale veď aj deti majú mať z toho nejaké ponaučenie i keď si myslím, že prístupnosť mala byť tak od 15 aby si to človek dokonale vychutnal. Teším sa na originálne znenie. Scéna Rango meet Raoul Duke mnam :D

• 16.2.2011  17:05
    Spartakus: Krev a písek (TV seriál) (2010)

Spartakus: cecky, pičky, cicky a krv... Otrasný zvuk (niektorých momentov) z prvých dielov sa v záverečných odstránil. Grafické spracovanie hrôza, pozadie bledé a gladiátor ešte bledší. Myslel som, že asi dali všetky peniaze do softvéru na krv ale ani to nebola bohvie aká sláva. Na podiv to všetko do seba zapadlo a o zábavu bolo postarané. Claudius Glaber už mal byť dávno mŕtvy vŕŕŕ...

• 1.2.2011  19:48
    Krajní meze (TV seriál) (1995)

Akty X ktoré vás donútia sem tam sa zamyslieť. Zapamätané diely z vysielania v TV: . Zapamätaná veta: 2x09 Trial by fire Patrik Haris v 2x13 From within, o diely som si myslel, že je to nejaký film. Super diely:

• 1.2.2011  11:31
    Mimoni v Americe (TV seriál) (2007)

3+ Príjemný seriál na utlmenie narastajúcej islamofóbie. I Keď niektoré scény ma svojou americkou stupiditou privádzali do povzdychnutia, ale prečo by museli mať obmedzený pohľad na svet, len moslimi. A pravdaže nemôže Justin Tolchuck postúpiť a byť uznávanejší v škole kým si nedá zostrihnúť ten svoj dementný účes.

• 27.1.2011  12:58
    Cizinec (2010)

Nuda bez väčšieho vzrušenia či už akčného respektíve iného. Angelina nie je žiadny sexidol, aspoň nie v mojich očiach a Depp ma stále výraz natvrdlého piráta. no nič film vyšumí za hodinu z hlavy, lepšia je volba: Knight and Day

• 27.1.2011  03:21
    Skandály ze života zvířat (2008)

* za moriaka

• 31.12.2010  02:50
    Maska zrcadla (2005)

dej ** spracovanie *****

• 19.12.2010  20:53
    Monsters (2010)

Takto sa to robí a nie Cloverfield a podobné roztrasené nezmysli.

• 11.12.2010  19:32
    Letopisy Narnie: Princ Kaspian (2008)

dejovo asi za ** ale za tie peniaze natocit inscenaciu z STV hroza.

• 29.11.2010  10:35
    Mushishi (TV seriál) (2005)

Prvé tri diely ma ešte zaujali, lebo som nevedel čo očakávať, ale postupné zoznamovanie sa s nudným dejom v každej časti ma nútia dať 2*. Nudááááá.

• 28.11.2010  13:23
    Splice (2009)

Čo takto spraviť si škrečka...

• 19.11.2010  20:39
    Machři (2010)

Steve, Steeeve, Steeeeeve...

• 30.10.2010  19:33
    Bezstarostná jízda (1969)

fetaci na motorkach :( ale koniec naozaj prekvapil.

• 29.10.2010  19:16
    Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010)

Ceru nemám rád a tu si ma opäť nezískal. Culkin super. Možno sa mohli vymeniť. Hudba to miestami zachraňovala.

• 2.7.2010  19:55
    Karate Kid (2010)

Moje Kung-fu je lepšie ako tvoje :D Jaden je v pohode, Jackie tiež neškodí, čínske exteriéry sú krásne, ale sledovať 12-ročné deti ako sa mlátia, stačí pozrieť von oknom na pieskovisko.

• 18.6.2010  02:31
    Bratr z jiné planety (1984)

Trojprstý Joe Morton, nohavice od McHammera a kopa videohier, dvaja bieli pátrači v čiernom a pravdaže oko v kvetináči. Look, y'all got any kind of ID? - ID? - Your badges, man. - Badges? - What badges? We don't have to show you any badges. - Look, if you're dicks, you got badges. - What makes you think we're dicks? I could answer that.

• 10.6.2010  00:02
    Pan Nikdo (2009)

---Why do we remember the past but not the future?--- ---Why does cigarette smoke never go back into the cigarette?--- http://www.youtube.com/watch?v=9lYOm1q8X4A

• 9.6.2010  00:34
    To byl zítra flám (2010)

133 sekúnd a hned fekálny "humor" to je naozaj taký zábavný, že patrí všade?

• 2.6.2010  17:45
    I Love You Phillip Morris (2009)

Jimov účes bol horší, ako mal poslednú dobu Cage. A nejako mi vadilo aj to dosť hrejivé prevedenie filmu.

• 1.6.2010  02:01
    Synecdoche, New York (2008)

Tak to bol iný bordel!!! Vlastne som sa nič nedozvedel. Charlie si natočil film pre seba, ako si Canden nechal zahrať pre seba hru. Hviezdička je za scénu keď rozpráva ako sa hrali na víly http://www.youtube.com/watch?v=j8BgFTR4PjQ

• 29.5.2010  20:05
    Noc s Andělem (TV pořad) (1999)

za talk-show * za klipy *****=***

• 27.5.2010  13:53
    Sexy 40 (2009)

Catherine ma nikdy nezaujala ako žena a ani ako herečka, ale toto je iná káva... Film bol presne taký ako mal byť až na jednu vec. Čo som nepochopil je na čo sa uchyľovať k prízemnému fekálnemu vtipu aký bol tu. Bolo to naozaj potrebné? Sexy 40, najlepší vek ;)

<< předchozí 1 2 3