Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (58)

plakát

Hvězdné dítě (1997) 

Podle hodnocení jsem čekal nějakou úplnou blbost, ale nakonec se z toho vyklubala slušná zábava. Tak 3,5*, kvůli tomu moc nízkému hodnocení tady dávám 4*.

plakát

Vězněm v cizině (2007) (seriál) 

Těžce pochybuji o pravdivosti některých příběhů, jeden díl mi dokonce přišel jako pokračování Matrixu, neskutečný, co jsou Amíci schopný vydávat jako příběh podle skutečných událostí. Ale musím uznat - v některých dílech jsem doslova hltal každou vteřinu, při nejtěžších chvílích mi srdce skoro vyskočilo z krku. V tomhle pořadu zálěží hlavně na tom, jak si hlavního "hrdinu" oblíbíte, pokud pozitivně, budete prožívat celý ten jeho příběh s ním, pokud negativně, tak mu budete přát co nejbolestivější smrt. Na zabití nudy ideální.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Je to lepší než Salvation, ale o něco horší než třetí díl a Cameronovým dílům se to vůbec nepřibližuje. Prvních 20 minut luxusních, pak to ale postupně sláblo a finále nemělo vůbec žádné grády. Je v tom nas*áno tolik věcí, příběhů a paradoxů, že to skoro nedává smysl. Zachraňují to nadstandartní vizuální efekty a Arnold. Váhal jsem, jestli dát 2 nebo 3 hvězdičky, ale jelikož musím říct, že mě to prostě bavilo víc než čtyřka, které jsem dal 2*, tak jsem se nakonec rozhodl pro ten čistý průměr, i když tedy poněkud slabší... 2 a půl by sedělo nejvíc. P.S. Teď koukám, že má vyjít i šestka? No to si snad dělají p*del, oni to chtějí ještě víc zamotat, aby tahle série skončila tak, že divák vůbec nepochopí o čem to vlastně bylo? Pane bože, nakonec z Terminátora udělají druhého Jasona Vorheese a poslední díl se bude cestovat časem ve vesmíru...

plakát

Chcete být milionářem? (2000) (pořad) 

Budu se opakovat, ale musím říct, že taky hodnotím pouze první díly s Vladimírem Čechem. Když tento pořad moderoval on, tak se na něj díval opravdu celý národ a Nova měla historickou sledovanost. O těch dalších nemá cenu psát, nikdo z následujících moderátorů nebyl ani ze čtvrtiny tak velká osobnost, jako právě Čech, který dokázal všechny neuvěřitelně napnout a taky rozesmát. Jaká škoda, že už mezi námi není, takových lidí je velká škoda, budiž mu země lehká..

plakát

Česko Slovensko má talent (2010) (pořad) 

Tuto talentovou show jsem jakou jedinou sledoval opravdu pravidelně! Viděl jsem vždy pár dílů pořadů z nabídky TV H*vna, ať už Suprstár, Talentmánie, nebo (anti)Hlas Československa. Čím to tak asi bude, že se nás Nova neustále marně snaží dojit "originálními" komerčními supertalentovými soutěžemi, které na nás chrlí každým rokem, pak si to jednou zkusí Prima a najednou jsme někde úplně jinde? Vrcholem trapnosti údajně nejsledovanější televize v ČR bylo, když Prima na tuto soutěž (díky bohu) převzala práva, a tak na nás Nova musela ihned vyblejt úžasnou, neuvěřitelnou Talentmánii se sympatickými porotci. Škoda, že tu nikde není blicí smajlík. V roce 2010 jsem měl tu čest vidět asi 3 díly té skvělé soutěže a už tenkrát, kdy mé myšlenkové pochody ještě byly na úrovni 0, jsem vždy mnohem, mnohem raději přepnul právě na Primu! To bylo, jako bych se ocitl v jiné zemi. Ať už se to týče porotců, moderátorů, prostředí, soutěžících.. Prostě všeho, co do toho patří. Geniální trefné postřehy Honzy Krause, překvapivě inteligentní a konstruktivní hodnocení mně ne příliš sympatického Slávika, pak trochu té přehnanosti Lucie Bílé, která byla občas na místě, občas prostě ne. Velmi kvalitní duo Rausch - Prachař, které překvapilo asi nejvíc (Prachař teda podle mě výrazně triumfuje Mareše) a to vše asi sehrálo roli i na absolventech této soutěže, ta špička byla totiž nesrovnatelně lepší než ta slavná Talentmánie. Jednoznačně nejpovedenější Česko - Slovenská talentová show, navíc její dva další ročníky nutno dodat zdatně sekundovaly tomu prvnímu, bohužel čtvrté sérii už to nevydrželo.

plakát

Pes zabiják (1998) (TV film) 

Tenhle film má velké štěstí, že jsem na něj narazil jednou v noci, kdy jsem nemohl spát a byl to jediný film v TV, takže na zkrácení času mi to zas tak hrozné nepřišlo, kdybych se na to ale podíval "regulérně", někdy ve dne, byl by to asi čistokrevný odpad.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Určitě nejlepší filmové zpracování tragédie 11. září. Na nic si nehraje, nesnaží se donutit diváka ke smutečnímu pláči, není v něm nas*áno tolik té americké vlastenečnosti, která se musí s*át do 70% filmů z US, takže v pohodě, ikdyž k 5* mi tam něco chybělo.

plakát

Neobyčejný život Timothyho Greena (2012) 

Normálně tyto naivní americké filmy o zázraku zrovna dvakrát nemusím, ale tenhle se mi fakt líbil. Od začátku do konce mě to bavilo, herecké výkony hlavních postav vysoce nadprůměrné, příjemný soundtrack, příběh i pointa.. Na 5 hvězdiček to není, ale nevidím důvod, proč nedat 4 :)

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) odpad!

Myslím, že každý má prostě nějaký film, který mu vyloženě leze na nervy a doslova ho nenávidí i přesto, že je všemi tak moc obdivován. Tohle je pro mě ten případ. Tenhle "kult" nenávidím. Tak to bylo, je a bude, stačilo mi vidět 2 díly a hned je mi jasné, že ty ostatní můžu také s klidem ohodnotit odpadem.