Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Naprosto dokonalé!! Arnold v nejlepší formě a ve svém nejlepším filmu v největší roli svého života. Příběh je skvělý a udržel mě celých 152 minut bez dechu!! Naprosto skvělé efekty a výborné obsazení. Opravdu nejlepší akční film všech dob!!!

Terminátor 3: Vzpoura strojů

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

Nemůžu si pomoct ale tohle je jeden z nejlepších filmů na světě!! Geniální komedie se skvělou porcí akce a okouzlujícími efekty. Arnold opět exceluje ve své životní roli a vypuští jednu hlášku za druhou. Mostow natočil skvělou akční sci-fi a tak trochu i road movie se skvělým obsazením a naprosto geniálním příběhem protože boj Arnolda a ženského sexy zabijáka o životy Connora a Brewsterové pár hodin před Soudným dnem a v tak různorodých exteriérech je něco úžasného!!! Miluju tenhle film!!

Predátor

Predátor (1987)

Další z mých srdcovek a nej filmů. Geniální sci-fi utopie, která atmosférou a bohatými exteriéry džungle totálně převyšuje Vetřelce. Arnold podává svůj další životní výkon v roli zprvu vystrašeného válečníka který se musí postavit nepředstavitelnému nepříteli a nakonec dá predátorovi v absolutně úžasné závěrečné bitce totálně přes držku. A v případě Arnolda Schwarzeneggera co si víc přát....

Total Recall

Total Recall (1990)

Výborná Verhoevenova sci-fi, výborná povídka a výborný Schwarzenegger. Přelomový film s úžasnými triky a monumetnálním příběhem. Celý film mě úplně pohltil a já seděl jak přikovaný a sledoval tento úžasný sci-fi epos. Pokud je nějaký film skutečně dokonalý a Schwarzenegger v něm i skutečně hraje pak je to rozhodně Total Recal!!!

Likvidátor

Likvidátor (1996)

Klasiký Schwarzeneggerovka které nechybělo po této stránce vůbec nic..jako skalní fanoušek Arnolda sem byl tímto filmem nadšen!!

Komando

Komando (1985)

Klasická akční béčko z omsdesátých let, které je plné skvělé akce, nezapomenutelných hlášek a výborného Arnolda!! Jeden ze základních pilířů akčního filmu!!

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

Geniální film!! Bezpochyby jeden z nejlepších akčních filmů všech dob!! Smrtonosná past nepostrádá vůbec, ale vůbec nic z toho, co má správný akční film obsahovat!! Geniální hlášky, kupa skvělě promakané a dechberoucí akce a nezbytný černý humor. Dvouhodinová smršť, která mě nedovolila ani na minutu vydechnout a držela mě přibitého v křesle až do poslední minuty. Bruce Willis je zkrátka borec a John McTiernan skvělý režisér!! Jeden z nejlepších filmů co jsem kdy viděl!!

Rocky

Rocky (1976)

Výborný a bezpochyby nejlepší Stallonův film, kterým si Sly opravdu zajistil společně s Rambem nesmrtelnost. Absolutně úžasný příběh, dobrá akce, trocha nezbytné romantiky a nezapomenutelný song "Eye of the tiger"! To jsou věci které dělají tento film opravdu výborným, nezapomenutelným a kultovním!!

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Tenhle film mě opravdu velice příjemně překvapil. Čekal sem kriminální drama ve stylu Dvou mužů ve městě a to ještě pořádně brutální protože to napsal Stephen King, ale bylo to strhující!! Moc dojemný film o přítelství, nenávisti, zlobě a zázracích, odehrávající se na jednom z nejhorších míst na světě, se skvělým hereckým obsazením a famozní režií!! Asi nejdojemější film, jaký jsem kdy viděl!!

Sin City - město hříchu

Sin City - město hříchu (2005)

Absolutně nejlepší komiksový film jaký kdy vznikl!! Skvělá noirová stylizace, do detailu propracovaný scénář a vynikající herecké výkony, kterým jednozačně vévodí Bruce Willis a Clive Owen!! Není co dodat!! Rodriguez je zkrátka bůh!!