Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Oblíbení herci (10)

Arnold Schwarzenegger

Můj idol!! Na Arniem jsem vyrostl!! Predátor, Total Recall, Terminátor 1 - 3, Komando, 6 .Den....tohle mluví za všechno!! Bezkonkurenčí král akčních filmů a můj největší hrdina!!

Sylvester Stallone

Další můj hrdina!! Slye je pro mě navždy Rocky Balboa!! Jednička mě naprosto odrovnala a miluju i všechny ostatní díly!! Podobně je to i s jeho dtuhou nejslavnější postavou, Johnem Rambem!! Jednička a dvojka jsou už opravdu kultovními akčňáky! A v neposlední řadě mě Slye dostal i svým výkonem ve skvělé akční komedii Demolition Man nebo drsným thrillerem D-Tox. Slye je prostě klasika!!

Bruce Willis

Bruce je prostě navždy detektiv John McClaine ze Smrtonosný pasti. Všechny čtyři díly jsou prostě nářez. Napětí, skvělé akční scény a kultovní a věčné hlášky. Naprosto mě dostal i svojí rolí ve filmu Poslední Skaut a taky snímky jako Sin City: Město Hříchů, Rukojmí, Náhradníci nebo 12 Opic. Jeho filmy prostě miluju!!

Clint Eastwood

Kdo by nemiloval jeho westerny jako Hodný, zlý a ošklivý, Nesmiřitelní nebo Pro pár dolarů navíc??? Clint je prostě netradiční akční hrdina, kterej všechno nic mírovou cestou, nýbrž nekompromisními metodami s hláškou na rtech. Ostatně pokud jste viděli Magnum Force nebo Drsného Harryho, dáte mi za pravdu. Každý jeho film je prostě něco jedinečného!!

Tom Cruise

Vynikající akční herec!! Mission Impossible, Minority report, Válka Světů, Collateral. Tohle mluví za všechno!!

Kevin Costner

Kevin Costner dokáže zahrát snad naprosto cokoliv a i když někdy zrovna neměl štěstí na role, tak většina filmů s ním jsou něco výjimečného. Třeba Dokonalý Svět nebo Tanec s Vlky jsou perly americké kinematografie.

Mel Gibson

I když z prakticky z celého svého okolí slyším jenom řeči žě Mel Gibson je náboženskej fanatik a člověk libující si v násilí tak já ho mám rád. Všechny čtyři díly Smrtonosné zbraně miluju a s Šíleným Maxem tomu není jinak. Navíc třeba Odplata, Znamení či Statečné srdce to jsou všechno taky výborné a pětihvězdičkové snímky. Zkrátka vyjma brutálního Umučení Krista a umělého Patriota se mi od něj snad líbilo opravdu vše. A mít filmografii plnou tak skvělých filmů, to dovede málokdo!!!

Keanu Reeves

Keanu je takovej herec pro všechno. Umí zahrát akční, komediální a i romantické role. Okouzlil mě například ve filmech Constantine, Nebezpečná tychlost nebo Ďáblův advokát, ale navždy pro mě Keanu zůstane jako Neo z Matrixu!!

Nicolas Cage

Další ikona akčního filmu! Jeho snímky jako Skála, Con Air, Tváří V tvář nebo 60 Sekund jsou prostě vynikající a věčné!!