Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

Robin Hood (2018) 

Pokud se na tento film vydáte a budete čekat výpravné dobrodružství o skvělém, ctnostném Robinu Hoodovi, tak budete zklamáni. Pokud ale budete čekat tuctovou komedii, tak se dočkáte. Protože nic jiného to není.

plakát

Cizinka (2014) (seriál) 

Pro mě je to seriál, kteýr mnohonásobně překonal svoji knižní předlohu. A buďme upřímní, to se moc často neděje. Silné hlavní postavy, které si svoji paličatostí dokazují kdo z nich má skutečně pravdu. Nemůže chybět vášeň, intriky, závist, zlost... Připravte se tedy na červenou knihovnu, která je ale zasazena do násherných exteriérů, které vás absolutně pohltí.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Myslím, že lepší konec si Jackman nemohl přát. Film přichází s překvapivou surovostí a divák je opět vtažen do krutého světa, ve kterém se zbytky mutantů ukrývají. Troufám si říct, že pokud se kdy objeví nová Wolverin, nebude to mít vůbec jednodeché. Pro sklaní fanoušky zůstane už na vždy pouze jediný Wolverin a to Jackman.

plakát

American Horror Story - Roanoke (2016) (série) 

AHS se vrátilo zpět ke své původní myšlence i když ji tvůrci uchopili zcela jinak. Příběh o kolonii Roanoke je jeden z nejstarších hororových příběhů v dnešní Americe a kam jinam tedy mohli tvůrci sáhnout? Navíc tolik kontroverzní zpracování seriálu v seriálu přineslo nový pohled na klasický příběh. Za mě palec nahoru. Jediné co hodnotím podprůměrně je příběh postavy kterou si zahrála Lady Gaga. Tato část bohužel nebyla vůbec rozpracovaná a dotažená.

plakát

Fantastická zvířata a kde je najít (2016) 

Věřím, že pro spoustu lidí se jednalo o nudný nic neříkající film. Pro mě? Srdeční záležitost, která přinesla nádhernou vzpomínku na svět Harryho Pottera. Fantastická zvířata je jen krátký pohádkový úvod, na základě kterého bude vystaven další, mnohem temnější příběh. Série si nemohla přát lepší začátek.

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Pro mě osobně je tento film jedno velké překvapení, pozitivní překvapení. Jako milovník fantasy jsem si zde přišla na své. Po dlouhé době jsem se nerušeně nechala unést příběhem, který nikde nedrhl a to počínaje jednotným vizuálním zpracováním až po vtípky hlavních postav.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Pro mě je bohužel tento film hořké zklamání. Rádoby vtipné poznámky, za každou cenu jen kazí dojem a zbytečně upozaďují opravdu vtipné scény jako ty s Quicksilvrem. Měli raději více času věnovat postavám a to především Jane. Přechod z holčičky co ze spaní zapaluje pokoje na dívku co zničí nejmocnějšího mutanta na světě byl vážně slabý a jen těžko k uvěření.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Hell yeah! Hmm nafilmujeme další Marvel comics a vyděláme spoustu peněz! A víte co, pokud budete filmovat něco jako jsou Strážci galaxie, lidi vám budou strkat peníze do kapes dobrovolně a já se klidně přidám. V současné době jsou Marvelovské filmy jistotou zábavy a skvělé podívané. Kombinace člověka, mimozemšťana, mývala, bouchače a stromu, je sama o sobě nezkombinovatelná, ale tahle parta opravdu stojí za to. Příběh má spád a divák si film užije od začátku až do konce. Dle mého názoru nemá cenu hledat zbytečné chyby, které se budou navážet do příběhu. Pokud se podíváme na film jako celek, není tomu co vytknout! Navíc osobně miluji jak Marvel propojuje své jednotlivé filmy (comics) a můžeme tak narazit na řadu postav z jiných příběhů.

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Tenhle film mě poměrně mile překvapil. Nečekejte zcela bez chybný příběh, ale pokud si chcete zajít s přáteli na film, který vás zaujme, vtáhne do děje a nutí vás trochu přemýšlet o dalším pokračování, tak je to právě to co si máte vybrat. Zejména konec, který naznačuje vývoj dalšího dílu byl zajímavý a s velkou pravděpodobností vás donutí koupit si lístek do kina na další pokračování.

plakát

X-Men: Budoucí minulost (2014) 

Po Wolverinovi je tenhle film opět skvělá práce, vtáhne vás do děje a donutí vás se zamyslet, jak vy osobně byste se v podobné situaci zachovali. Líbilo se mi, jak zde nebylo přehnané grafické zpracování a triky, které by měly odvádět od děje, ale naopak vše působilo jako vyvážený celek a nenarušovalo to tak dějovou linii. Celkem silný a smyslu plný příběh je navíc prokládán decentními vtípky, které vás donutí se zasmát, ale nenarušují ani závěrečný pohled na film. Film si podle mě zaslouží 5* zejména za herecké výkony Michaela Fassbender, Jamese McAvoy, Jasona Flemyng, Ian McKellen a Jennifer Lawrence, kteří stále dokola dokazují, že se jedné o jedny z nejlepších herců současné doby.