Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Fetiš dosáhl maxima a je ho fakt už moc. Al Pacina a spousty ostatních herců je zase málo! Jen žijící postavy mi nestačily a Quentinovi asi prostě došly nápady na pořádnej děj.

plakát

Baby Driver (2017) 

Střihově a zvukově tak vyladěná lahůdečka, že vám vlastně ani nevadí, jak je ten děj obyčejný.

plakát

Mumie (2017) 

Boutella sice není Karloff, ale jako nenáročná popcornová jednohubečka to funguje dokonale a Tomíkovi to furt běhá!

plakát

Krev šampiona (2016) 

I když mě Miles Teller ve slipkách nutil k přemýšlení o mém ochablém tělu, na čtyři to nevytáhl. Film o silném chlapovi a odhodlání, který byl ale stejně podle té ohrané šablonky boxerských bijáků.

plakát

U moře (2015) 

Víc by mě bavilo sledovat dvě hodiny dírou ve zdi, jak si Mélanie Laurent holí nohy, než se dívat, jak se Angelina snaží ztvárnit depresi a psychické trápení. Au!

plakát

Rudyho má každý rád (2015) (seriál) 

Nezvládnutý formát sitcomu s otřesnou režií, hnusně přesvíceným studiem a hrozným castingem (vyjma Davida Novotného, který jediný roli zvládá). Au!

plakát

Kung Fury (2015) 

Jůůůůůůůů. Kdy už konečně něco takhle odvázaného vznikne v (amatérských) českých vodách?!

plakát

Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 

Luxusní zábava se skvělou muzikou, stylovým castingem, krásnou Alicií Vikander a fajným tempem. Co víc si od letní pohodovky přát!

plakát

Já, robot (2004) 

Tohle prostě můůůůžu. Strašně zábavné, docela chytré a hrozně sympaticky obsazené akční scifíčko. Na odpolední zábavu na blůčku ideální.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Koktejl Flashe Gordona, Super Mario Brose a Star Wars s nevýrazným herectvím a krutozáporácky přehrávajícím Eddie Redmaynem, který by po Ceně Akademie zasloužil ještě jednu zlatou malinatou. Nicméně efekty, hudba a pár nápadů stojí za to!