Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

Anakonda (1997) 

Ehm.. co jsem to proboha viděla? To byl úlet v nejhorším slova smyslu.

plakát

Toman (2018) 

Pro mě milé překvapení. Film o člověku, který pomáhal socialismu (a především sobě) vydrápat se na vrchol. Příběh Tomana byl pro mě bohužel neznámý a byla bych velmi ráda, kdyby se o něm ve školách více učilo, protože to byl velmi zajímavý člověk , díky kterému se na našem území začalo dařit socialismu. Druhým příjemným překvapením pro mě byl rozhodně Jiří Macháček, od něj jsem takhle uvěřitelný výkon nečekala. 4*!

plakát

Troja (2004) 

Mně se ten film moc líbil ... do doby, kdy jsem začala být naštvaná na Parida (Orlando Bloom), ta postava mi je ještě víc nesympatická než v legendách a to je co říci. Nicméně byl to účel a já jej beru. Každopádně podívaná to byla a stále váhám nad 3 - 4 hvězdičkami... A za Brada a Erica to vyšší hodnocení dám .

plakát

101 dalmatinů (1996) 

Pro mě je tento film sentimentální, protože jsem na něj koukala, když jsem byla malá. Pamatuji si, že jsem se nesmírně bála Cruelly a vždy se před ní schovávala. A také si vzpomínám, že jsem si myslela, že se jmenuje Cruella Debil :D Ze sentimentu 3*.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Nemůžu si pomoci, ale Velkého Gatsbyho zbožňuji (jak knižní, tak filmové zpracování). Film jsem bohužel nestihla v kině, ale i tak se do mé TOP 10 nejoblíbenějších filmů dostal a právem. Miluju asi všechno: herecké obsazení, kostýmy, soundtrack, příběh.... je to velkolepé!

plakát

Jack staví dům (2018) 

Šla jsem do kina s tím, že uvidím něco z čeho mi nebude dvakrát dobře a ono se to naplnilo, ale v jiném směru než jsem byla připravená. Myslela jsem, že mě nemůže už nic šokovat, ale to jsem se mýlila. Vidět zvrácenou duši psychopatického zabijáka takhle intimně.. To mě dostalo a slyšet to hrobové (až nepříjemné) ticho v sále tomu nasadilo korunu (společně s výkonem Matta Dillona v hlavní roli). Pokud Trier natočil ještě něco více drastického (jak čtu v ostatních komentářích), tak opravdu netuším, kam to mohl posunout... ****

plakát

Vybíjená (2004) 

Zábavná komedie s hláškami, které se staly legendárními ("Díky, Chucku Norrisi" .. "Asi jsem si ublinkla" atd..) . Herecké obsazení se opravdu povedlo, ale co si budeme povídat.. Ben Stiller jako odpudivý slizoun tomu dává grády.:) 80% :)

plakát

Vadí nevadí (2018) 

Ku podivu se mi film celkem líbil. Sympatické herecké obsazení (celkem i netradiční děj), ale i tak film rozhodně není vrcholem kinematografie... Nicméně..pokud hledáte oddychovku, sáhněte po tomto filmu.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Tento film je fenomenálním dílem, již na první zhlédnutí mě uchvátil (stalo se tomu před 6 lety). Myslím, že do mých top 10 filmů patří právem, protože tolik lidskosti a zároveň krutosti najdete jen v málokterém filmu. Třešničkou na dortu je soundtrack a herecké obsazení (jako pardon, ale Tom Robbins + Morgan Freeman to je záruka kvality)! A upozornění: film je velmi emotivní, připravte si kapesníčky.

plakát

Pasažéři (2016) 

Film Pasažéři má určitě co nabídnout.. především zajímavou tématiku. Film jsem si pustila bez očekávání a to se vyplatilo, velmi mile mě překvapil. A jako velké plus se mi jeví i herecké obsazení (OMG Chris Pratt!), tvůrci filmu měli šťastnou ruku. K tomuto filmu se určitě někdy v budoucnu ráda vrátím. Jako mínus musím zmínit až moc natažený děj, místy jsem se malinko nudila.