Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Akční

Recenze (385)

plakát

Nene (2022) 

Pobavilo :-)

plakát

Bratři (2023) 

Za mne důležitý film a je super. Chybělo mi tam pár jejich majstrštyků, ale nechyběly kontroverze. Výběr herců skvělý a matka rodu Dyková byla úžasná. Doporučuji skvělou knihu Zatím dobrý od Jana Nováka.

plakát

Nech svět světem (2023) 

No nevim... myslím, že srnkám a plameňákům bylo úplně putna, že mají lidi trošku problém... těmhle prefabrikovaným filmů prostě hodně chybí...

plakát

Bedřich Smetana: Prodaná nevěsta (2024) (divadelní záznam) 

Nojo, zas tu chybí nadhled a smysl pro humor. Si pusťte staré záznamy, když chcete své nedotknutelné dílo mít stále stejné, vždyť je to komická opera ;-) Je to vtipné a pohodové a výkony prostě parádní ;-)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Úplně si nemyslím, že film je tak dobrý, jak se tu vychvaluje, ale ta extrémně strašná baba/zápletka mi nedovoluje dát filmu hodnocení. A jak už tu někdo píše, záblesky komedie vidím až s Kratinou na scéně...

plakát

Poloviční šance (1998) 

Tak jako nepatří to mezi TOP filmy, ale Belmondo s Delonem si to fakt užívají a film je takový pohodový. Film odkazuje hned na několik filmů a vrcholné číslo v podobě žebříku z helikoptéry je prostě prima :-)

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

bohovksy jsem se bavila. Zkuste si před tím dát pár minut komediálního seriálu z novy.  Policie Hvar... nekoukatelné... naštěstí mi Atkinson spravil náladu.

plakát

Policie Hvar - Dobro došli (2024) (epizoda) 

Dempsey a Makepeaceová po česku se prostě nepovedlo... ty rádoby zápletky v prvních 15 minutách mě totálně odrovnaly... jedna hvězda za lokalitu, fakt jsem se snažila...

plakát

Cesta do tmy (2023) (TV film) 

Až na některé kousky policie a karikatury politika se mi příběh i zpracování moc líbilo.

plakát

Kouzelná romance (2007) 

Prostě se nechme bavit a tenhle film to splňuje :-) Nejhorší je, že to není k žehlení, protože vizuálně je to skvělý :-)