Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Black Books

Black Books (2000)

Geniální kom.seriál, všem doporučuji, nádhera a opravdu tak originélní....to se jen tak nevidí, dávám pět a půl hvězdy.! Měl by shlédnout každý, jak se dá mistrně parodovat život obyčejných lidí.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Nejgeniálnější animovaný seriál všech dob bez skrupulí a vytáček....:-)

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Bezesporu nejgeniálnější a nejsvětlejší malé okamžiky naší české humoristické scény!!! Ovšem s Velkými Mistry svého umu. Kde jsou ty časy, kde jsou..?!!

Columbo

Columbo (1971)

...prostě to miluji a nikdy nikde mi to nebylo cizí, možná je to jednoduše naprosto výborným hereckým počinem pana Falka a jeho věrného týmu..!!

Chobotnice

Chobotnice (1984)

Geniálné, nevím sice, proč se k tomu připisuje tvorba Rakušákům, neboť co vím, neměli příliš příležitostí se v tomto filmu v žádném směru projevit, ale jinak jde o silný emotivní zážitek při sledování konečného očekávaného úmrtí komisaře..... a hudba....no jedna báseň přeci....jak jinak, Mistr "M" se neplete....

Zlatá šedesátá

Zlatá šedesátá (2009)

Velice kladně nahlížím tento dokumentární seriál, který přibližuje dobu ztracenou, avšak ne zapomenutou, nesmíme zapomínat, na vyjímky tito lidé zde vystupující hráli velkou roli v českém filmu a někteří jej zásadně formovali a neméně tak spoluvytvářeli příjemnější společenské prostředí v tehdy zapáchající ztuhlé režimové zemi, kde nikdo nesměl nic říci tak, jak si myslel..!

Mighty Boosh

Mighty Boosh (2004)

Skvělé, komediální, barvité, originální... nemám jinak slov. Tak uhozené, že už nic "lepšího" snad ani nevymyslíte.!!