Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Vlastní zbraň podmínkou (2012) 

Trošku podraz :) je tu napsáno Sc-Fi, tak jsem trošku doufal, že uvidím něco z toho cestování časem. Jinak vcelku povedený film, skončil však dřív, než jsem čekal..

plakát

Univerzální voják 4: Odplata (2012) 

Děj nedává úplně smysl, mohlo by to být lépe promyšlené. Pár pěkných soubojů a nostalgie jsou jediné dvě věci, které film z mého pohledu alespoň částečně zachraňují.

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012) 

Je těžké si přiznat, že i Batman může zestárnout. Filmové adaptace komiksu já prostě můžu, tohle sice nebyl úplně nejlepší kousek jaký jsem kdy viděl, ale třeba druhá část změní můj názor.

plakát

Čas probuzení (1990) 

Abych u filmu uronil slzu, to už musí být něco. V tomto případě to však vůbec nebyl problém. Snímek plný emocí navíc umocněný skutečným příběhem.

plakát

Ochránce (2012) 

Pokud chcete akční výplach mozku, tak je Safe jasná volba. Režiséři si čím dál tím víc zvykají na to, že spousta akčních soubojů úplně odvede divákovu pozornost od děje. Když si tento film pustí člověk ve správném rozmaru, určitě se bude líbit, pokud však budete přemýšlet, tak si na konci budete klepat na čelo :)

plakát

Anténa (2007) 

Opravdu zajímavě natočeno, chvíli trvá než se divák zorientuje v ději (nebo alespoň mně to chvíli trvalo), ale pokud pochopí, tak je po právu odměněn. Konečně nějaké odbočení od stereotypu. A rada pro všechny, kdo chtějí ovládnout všechen život - kdo chce moc, nemá nic ;)

plakát

Šestej smysl (2012) (seriál) 

Kvalitní krimi seriál, který dokáže i pobavit. Příjemná podívaná, škoda jen, že si nenašel diváky a skončil. Ovšem poslední díl tedy stál opravdu za to.

plakát

Dračí oči (2012) 

Škoda, že Van Damme měl tak malou roli, těšil jsem se na pořádnou akci. Ale souboje i přesto pěkné.

plakát

Melancholie (2011) 

Vůbec nevím, co bych si měl z filmu vzít. Ze začátku jsem uvažoval pouze nad tím, jak trhlá je rodina nevěsty, jak je její manžel trpělivý (i když ve výsledku tak dlouho nevydržel), Justine mi byla čím dál tím víc protivná. Jediné dobré z první části filmu byla hudba. Nevím jestli film měl mít nějaký hlubší význam vzhledem k tomu, že byl rozdělen na dvě části. Při druhé části jsem absolutně nechápal k čemu tam byla ta otravná první část, díky které jsem tento film skoro vzdal. Jednoduše Kirsten Dunst byla neuvěřitelně otravná v této roli a vyklubala se z ní nevděčná vševědoucí mrcha.

plakát

Ochranné zbarvení (1976) 

Film je plný dialogů, hlavně tedy mezi hlavními dvěma aktéry, žádné větší zvraty se zde nekonají, jen je potřeba nad filmem popřemýšlet a najít si zde poučení. Jsem toho názoru, že Jaroslaw ke konci konečně chápe Jakubovo chování a jeho přístup a do budoucna půjde v jeho stopách.