Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (24)

plakát

Šarlatový a černý (1983) (TV film) 

Tenhle film jsem si pustil, protože jsem ho našel mezi hromadou levných DVD v papírových obalech a byl jsem moc příjemně překvapen. Rozhodně doporučuji.

plakát

Psí život (2004) 

Průměrný film. Náhody, které však mají původ v dobrých vlastnostech hlavního hrdiny, ho vyvádějí z životní krize ve zhroucené Argentině.

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Film perfektní, výborná atmosféra, skvělý Huba. Zajímavý konec. Přestože chápu, proč se tvůrci stále a dokola vracejí k předlistopadovým tématům (myslím, že je stále důležité, abychom si bolševika stále připomínali), myslím, že je čas na to, aby český film zamířil jinam. Obávám se, aby předlistopadových témat nestala jakási klasika, která se stane standardem a přestane mít na lidi onen žádoucí vliv, pro který jsou tyto filmy natáčeny. Huba je výborný!

plakát

JFK (1991) 

Vražda prezidenta Kennedyho a poté senátora Kennedyho jsou určitě dva nejkontroverznější momenty novodobých amerických dějin. Skvělý výkon Kevina Costnera podtrhuje dokonalá závěrečná snad 20 minut trvající monolog, který pravděpodobně znovu otevřel Kennedyovskou kauzu v devadesátých letech. Když jsem na to koukal tak si říkám jestli je opravdu možné, aby americká vláda s spolu se CIA, která přerůstá samotné vládě přes hlavu byla schopná takových činů v zemi, která stojí na nejdemokratičtějších principech na světě. Se společností se snad nedá ani v době masmédií takhle snadno manipulovat jako to Stoneúv snímek naznačuje.

plakát

Na odstřel (2009) 

Výborný snímek. Russell Crowe je pro roli investigativního reportéra jako dělaný. Asi to dělají hlavně ty vlasy a ojetý Saab ročník 1990. Jedině konec mi přišel až zbytečně překombinovaný, což mě nutí dát "jenom" za 4. Celkově film pěkně odsýpá a rozhodně očekávejte příjemný zážitek.

plakát

Na plovárně (1998) (pořad) 

Výborný pořad, kam si Marek Eben zve "nejzajímavější" lidi na planetě.

plakát

Otázky Václava Moravce (2004) (pořad) 

Je pravda, že politici jsou často dost nechutní, ale druhá část pořadu je vždy mnohem lepší. Moravec si zve zajímavé lidi ( teď především ekonomy ), kteří podle svého názoru komentují věci, ke kterým mají co říct a jsou odborníky v oboru. U mě jasná 5!

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

On Veřejných nepřátel jsem hodně očekával a to se mi vymstilo. Je to jako vždycky když se na něco tak těšíte a pak to nenaplní Vaše předpoklady. Hezký film.