Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (39)

plakát

WTF: Welmi Trapné Ftipy (2023) (pořad) 

Ale jo je to dobrý a trefuje se to dobře do současných trendů. Je to humor, který tu nebyl od dob České sody a pamatuji i jak Česká soda byla přijata s rozpaky. Na druhou stranu po letech, kdy špičkou komedie, zábavy tady byl jen Kameňák, Babovřesky atd.. tak skoro všechno jiné působí kontraverzně, nadčasově. Doufám, že se neskloní a nepůjdou snadnou cestou Kameňáku. Zaslouží si to 3 hvězdy ta čtvrtá je na povzbuzení a jako kompenzace za neobjektivní hodnocení evidentně motivované, že někdo nemá někoho rád.

plakát

Adventures of Aladdin (2019) 

Americký pohled na Alddina. No je to moderní je to sranda, ale kdyby se to nejmenovalo Alddin asi by to bylo lepší. Takhle to odkazuje na původní příběh a člověk očekává notoricky známí příběh. Ne každý se od toho dokáže odpoutat.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) odpad!

Film, který raději neměl být natočen a který do kina nepatří. Je to hrozné, nemohu najít nic pozitivního, děti jsou v šoku hodinu po tom nemluví.

plakát

Atrakce švédského zájezdu (1989) 

Ten film je geniální od scénáře po režii.Pestrý kaleidoskop osudů které se proplétají okolo projíždějícího autobusu švédských důchodců, pro které byla navíc východní Evropa něco mezi skanzenem a zoologickou. Z dnešního pohledu je třeba si toto připomenout. A pro ty co tu dobu nepamatují je oříšek aby z toho filmu měli stejný zážitek jako pamětníci.

plakát

Pat a Mat znovu v akci (2018) 

Ano, je to stálice. Humor a nápady se drží zajetého modelu který funguje. Největší změnou je zjevně dabing. Není to špatné, je to o zvyku, přeci jen od dětství to známe němé a jeto podobné jako když by měl Bárta Simpsna dabovat někdo jiný než Dejdar. Nemohu nic vytknout dobré nápady, humor no a dabing na něj si každý musí udělat názor sám.

plakát

Pepa (2018) odpad!

Některé věci jsou v naší domovině neměnné jako Vltava se vlévá do Labe, Tři oříšky pro popelku na Vánoce v ČT a to, že Novák zase natočí sr...ku. Bohužel. Proč to dělá?

plakát

Špunti na vodě (2017) odpad!

Bohužel, příběh se až moc podobá scénáři S tebou mě baví svět. S tím problém asi nemám, ale očekávám, že když se někdo do něčeho takového pustí a s celkem dobrými herci tak se bude snažit dojít dál, překonat vzor. A to tedy v tomto případě ani náhodou. Trapné vtipy vytažení z Kameňáku, herci mi občas přijdou bezradní, jako by nebylo jasné co maj hrát. Pro mě je to velké zklamání, protože potenciál tu je.

plakát

Masaryk (2016) 

Ano vnímám to jako velmi kvalitně udělaný film. Nmyslím si že by to bylo geniální rozhodně né na tolik českých lvů. Ale rozhodně je to český nadprůměr. Takhle by měla vypadat většina z těch 30 každoročních českých filmů.

plakát

Manžel na hodinu (2016) 

Fuj to nemá s Hodinovým manželem nic společného. Lituji herců kteří v tom hrají to muselo být utrpení, ale je mi divné že svoboda dal Hodinového manžela a tohle úplně vůbec. Jak je to možné ? Ono je divné i to že se to jmenuje Manžel na hodinu a ne Hodinový manžel. A je divné, divné , že relativně úspěšného Hodinového manžela dělal Hollywood a tohle nějaká Bohemia, to neni přeci normální že by v tom nepokračovali, za tím asi něco bude proto se to i jmenuje jinak. Skoro mi to přijde jako by si to nechala vyrobit Prima která tam má všude logo, každopádně Manžel na hodinu je velmi volné pokračování "Manžela" a navazuje prostřednictvím postav. Bohužel tomu schází úplně všechno ta atmosféra, vtip, hudba je vzatá z "Manžela".