Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (84)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pro mne osobně nejlepší "Tarantinovka". Krásně dobová atmoška a kostýmy. Hudba jako vždy na jedničku, stejně tak výběr herců a jejich výkony. Přijde mi, jako by Django měl větší spád než ostatní Quentinovo filmy a proto daleko lépe utíká.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Trochu moc natahované (jak je u Tarantina běžné) . Dlouhou stopáž vynahrazuje atmosféra konce 60. let v L.A. a bravurně zvládnuté finále (jak je u Tarantina běžné) a naprosto výtečné herecké výkony hlavního dua.

plakát

Vesničko má středisková (1985) 

Vtipné, chytré, dobové. Pohlazení po duši a potvrzení toho, že Zdeněk Svěrák je Scénárista s velkým S.

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Komedie pro koho. To mi řekněte. Ale tak možná burani mají něco u čeho si můžou "vypnout".

plakát

John Wick 2 (2017) 

Kolikrát musíte vystřelit aby jste zabili 128 chlápků a jednu ženskou? Internet říká 302krát. Akční magnum opus s jednoduchým příběhem. Za to se stylovým pozadím kriminálního podsvětí s jejími vlastními bankami, obchody, hotely, knihkupci (asi), uklízeči etc... Dobře když se to vezme kolem a kolem všichni jsou tam zločinci jenom záleží na které jste straně. A radím vám dobře buďte raději na té Wickovo. Dneska by to bylo asi pět hvězd protože jsem nadšený z kina, ale raději nechám hodnocení na později až se mi to uleží v hlavě.

plakát

Monstrum (2008) 

Dobrý nápad zabitý debilním scénářem, kamerou pro epileptiky a otravnými postavami.

plakát

Temná polovina (1993) 

Slabota na eNtou. Pokud existuje román od S. Kinga který potřebuje kvalitní zpracování je to právě Temná půle. George R. Romero ukazuje pouze nezajímavou a nezábavnou slátaninu z toho co si přečetl na obalu knihy. Herecké výkony na bodu mrazu. Herci se nehodí do svých rolí a působí hrozně amatérsky. Scénář který nějaký trouba ořezal tak, že z původní myšlenky zbudou dva faktory (Thad Beaumont a jeho zlé "dvojče" George Stark) je napsaný kočkou ležící na klávesnici. Ani hudba se nevryje do paměti, jen tak přicmrndává v pozadí. Nechápu proč je ve filmu tolik maličkých detailů z knihy, které ale nemají vliv na vyprávění a pochopení příběhu samotného když naproti tomu je děj přeházený a místy nelogický. Tohle se opravdu nepovedlo a G. R. Romero asi skončí na konečné na místě kde končí všechny vlaky, protože si začal s tím nejlepším...

plakát

Rudý kapitán (2016) odpad!

Na tomhle filmu je špatně snad opravdu všechno.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Dvojka je pro mě jeden z vrcholů akčních filmů minulého tisíciletí a proto jsem se bál jak toto pokračování dopadne po průměrné trojce a nudné čtyrce. Dopadlo nadmíru očekávání dobře. Skvělá akce, humor i herecké obsazení mi dalo naději, že ne všechna pokračování po letech musí skončit špatně. HE IS BACK AND NEVER TOO OLD!

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Po třech dílech to vzdávám...Nebaví, nelíbí prostě nezaujalo.