Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (55)

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Občas se stane, že vám něco sedne. Vytknul bych snad jen že prvním dvoum důkátům byl věnovám zlomek času. Oceňuju 84 min stopáž, uteklo to jako voda, ale třeba vynechat zápletku s vesnickou fúrií (která nikam moc nevedla) a víc rozvést první dva dukáty...

plakát

Dobrá znamení (2019) (seriál) 

Azirafel a Crowley jsou svělí, zbytek mi nesedl. V 5 epizodách se tu buduje něco, co mi po shlednutí 6. přišlo zcela zbytečné. A pak je tu spousta drobností, které mě vytrhávaly z děje. Beelzebub, který má vést vojska pekel, vypadá jako holčička, co si koupila v černou paruku v papírníctví a někdo jí do obličeje kydnul kečup. Blanarovičová v Princezně ze mlejna budí větší respekt. Oproti Hasturovi (ze kterýho šel fakt strach) je naprosto mimo.

plakát

Kocour v botách (2011) 

Uf. 2 hvězdičky za zpracování, jinak jsme se ukrutně nudil, hlavně množství zbytečnýcg scén, které pouze vyplňovali čas nikam nic neposunuli mě fakt iritovally. Dialogy se točí u dvou věcí 1) kocour - humpty "tys mě zradil-odpustím ti" 2) kocour - kočka vesele si flirtujeme a ze všeho tak nějak čpí věci, které už jsme viděli tolikrát, že to je klišé. Kdybytoho bylo trocha, neřeknu ani popel. Z celého filmu jsem se zasmál jednou u scény s catnipem. Škoda...

plakát

Rango (2011) 

Úžasné audiovizuální zpracování bohužel podkopané sterilním příběhem, otravným hlavním hrdinou (který mi po celou dobu připomínal jar jara). Fakt jsem doufal, že na konci zemře. K tomu staré dobré okoukané zápletky (odhalení lháře). Drtivá většina vtipů mi příšla kousavá a nucená. Pro mě velké zklamání.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Hltal jsem každou vteřinu každé minutky a po opuštění kina přišel rozpačitý pocit, že vlastně nevím, o čem to pořádně bylo. Každopádně atmosféra a animace jsou geniální a rozhodně stojí za to Nebela jednou shlédnout. Podruhé bych na něho ale nešel.

plakát

Věřte nevěřte (1997) (seriál) 

Teď, když mi není 15 tak nějako tuším, že je to hrozná hovadina, ale co kdysi jsem to fakt hrozně žral... navíc ten moderátor byl geniální, včetně dabingu. Hvězda navíc z nostalgie :)

plakát

Cradle of Fear (2001) 

Jako fanoušek Craddle of Filth jsem se na to kdysi podíval ale nestojí to zato. Je to laciné, což by nevadilo ale je to taky naprosto o ničem, což už je horší. Od odpadu to dělí jenom ta scéna s nohou v autě:) Podle mě kdyby tan nebyl Dani, bylo by to zde v černém hodnocení...

plakát

Velkej biják (2007) 

Příběhově naprosto o ničem, místy dost trapný, ale na druhou stranu třeba Jack Swallows, Samuel "motherfucking" Jackson nebo Potterovic parta po 30 letech u mě vyvolala úsměv na tváři a to se počítá. Bohužel, všechny tyto scénky byly pouze gagy, z největší části Epic Movie paroduje první Narnii a to dost nešťastně. Ty 3/10 to u mě má.

plakát

Hlava-22 (1970) 

Docela by mě zajímalo, co všechno bych měl odpustit filmu, když je z roku 1970. Když vidím to hodnocení tady, možná tomu dám šanci někdy v budoucnu, ale pochybuji. Upřímně, nudil jsem se a je to zbytečně dlouhé a některé scény se tam fakt nehodily (jestli je ve knížce chlap kterýho přeseknou letadlem vejpůl napište mi, smažu to. ) Navíc, hlavní postava mi ošklivě nesedla. Pro mě zklamání.

plakát

Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) (video kompilace) 

Zatímco první polovina byla opravdu povedená a splnila přesně to co jsem od ní očekával, v druhé se to zvrtlo a ja nechápala zda mají autoři všech pět pohromadě. Druhá polovina filmu je proste výrazně slabší, stejně jako to bylo v Simpsons the Movie. Tto s těma chapadlama je teda fakt mimo...