Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Charlie je za vodou a tak jen chlastá a klátí každou, která se jen mihne kolem jeho baráku. Kromě toho nasírá svého bráchu, který u něj bydlí i se svým synem a je na opačném konci finanční nezávislosti. Dále vytrvale dokazuje matce svou oddanost a poslušnost. O tom kdo je skutečným pánem domu ví nejlépe jeho hospodyně. Spoiler- na začátku 9. série Charliho vystřídá internetový miliardář a Alan musí bojovat o své místo ve vile znovu. Pár dílu jsem si na něj musel zvykat, ale nevadí, především proto, že to táhne standardně Alan. 10. série už je slabší. Kdo čeká nenáročnou zábavu a chce si pustit něco ke kafču-dýlka +- 20.min. určitě nebude mít horší náladu, než to dosrká.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Seriál mě chytil hned od začátku. Postupem času mi ale přišli některý pasáže překombinovaný a jiný zase nedotažený. A závěrečná série a hlavně konec je to ,proč musím vzít hvězdičku. Vlastně nevím jaký geniální vysvětlení toho všeho jsem čekal. Třeba to byl záměr pro další spekulace. Jen tak mezi námi kdo z Vás sází ty čísla.... Jestli se dožiju důchodu a budu duševně fit tak to budu smažit možná znova. Třeba mi ten konec nakonec docvakne.

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

PERFEKTNÍ! Byly doby kdy jsem to nahrával a smažil každý nový díl . Trochu mi vadily naturalisticky pojatý pitvy, ale jako kriminálka nejlepší. Hodně dobře rozebraný pátrání a v 1. díle i 2-3. případy a pořád dobrá orientace. Záhady kolem vraha co posílá miniatury místa činu Grissomovi považuji za vrchol celé série. Postupem času, jak začaly přibývat další a další CSI bylo těžší udržet si své dominantní postavení. Myslím, že je také umění v nejlepším přestat. 15x řad je moc a vykrádá sama sebe..

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál co neomrzí. Kde si amíci dělaj prdel sami ze sebe. Kéž by podobnou sebereflexi měli i jiní a nebrali to vše tak vážně...

Přešlapy

Přešlapy (2009)

Jsem rád, že tu jsem s vámi a vy určitě také! Tohle je třeba jeden z případů při hodnocení, kdy si myslím, že záleží na tom, jestli je člověku 13. nebo 30. a nemusí být hned 2x rozvedený a mít 3x děti. Myslím, že velkou roli hraje co si člověk odžil. Nechci se nikoho dotknout- dont worry be happy- Někdo nalézá uspokojení v tom ,že ohvězdičkuje 3000 filmů za měsíc a já jsem ten poslední kdo by mu tu iluzi chtěl vzít. Zkrátka člověk se stále vyvíjí.

Dr. House

Dr. House (2004)

V prostředí kde se House pohybuje, je určitý řekněme odstup na místě. Chladná-perfektní analýza netypického případu, kam emoce nesmí. Nebo jo, ale pak syndrom vyhoření na sebe nenechá dlouho čekat. Soucit s nemocným je jaksi žádoucí, to ho ale nevyléčí při stanovení diagnózy. To, že je House cynický a sarkastický i ke svým kolegům a i v životě je nabíledni. Přece nebude pracovat a pak žít s jinou maskou na tváři. Myslím, že mnozí, kteří jsou nuceni si tu pomyslnou masku nasazovat mu mohou jen závidět. Jako dobrý tah mi přijde, jeho "boj" s nohou. Posouvá ho totiž paradoxně z cynické do lidské roviny a mnohé vysvětluje.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Hodnoceno po 4. serii, tedy po 40x dílech, které jsem viděl, tak by se měl totiž hodnotit seroš, tak nějak v půlce, ne po pěti dílech...Za mě, co jsem viděl ty 4. série tak sem byl 14. dní mimo.........

Columbo

Columbo (1971)

Jo Columbo, to je jiný kafé, než Poirot. S tím svým pláštěm a zápisníčkem a vždy přítomným doutníkem musel jít neskonale na nervy každýmu padouchu. Seriál ohodnotím jako celek jen jednou, nebudu hodnotit všech asi 100x dílů co na mě vyskočilo, protože z fleku jich dle názvu dám stejně jen pár a musel bych si je připomenout. I když si myslím, že pro některé snaživce je to prima nápad.